- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Sziasztok!
Írtam egy email-t a homtom-nak - csak a rend kedvéért - hogy mi a szitu a hosszabb jack aljzattal, de egy hete még nem válaszoltak.
Nem mintha akarnék zenét hallgatni a telóval, de azért látszik, hogy supportra nem futja ilyen alacsony készülékárak mellett.[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
luke30
tag
Ne a HomTom-nak írj, hanem annak ahonnan vetted. Én 3db. HT7 -est vettem a Banggood-ról, megírtam nekik hogy mi a stájsz a jack ajzattal, majd küldtek mindhárom telóhoz egy átalakítót.
[ Szerkesztve ]
"Csak akkor beszélj ha a mondanivalód értelmesebb a csendnél." - Mahatma Gandhi.
-
félisten
No para, eddig úgyis tárgytalan, mivel még nem sikerült tégla állapotból visszacsinálnom.
Asszem ennek végleg annyi, hiába ismeri fel a készüléket a gép, az sp-flashtool nem kap választ tőle.Valakinek nincs kedve némi pénzért csinálni egy backup-ot MTK Droid Tool-lal?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Sziasztok!
Valaki vásárolt közületek az utóbbi hónapokban sima HT7-et?
Ha igen, akkor csináln anekem csak a preloader partícióról egy backup-ot sp-flashtool-lal?
Kössz!
-
csadi0011
őstag
-
Ciccuka
veterán
Mostanában nem nagyon jön semmiféle új firmware a régebbi (fél éves) telefonokhoz. Lehet ennyi volt, teljesen átálltak csak az újakra
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
félisten
válasz gurubefree #511 üzenetére
Én a sima HT7-tel is elégedett vagyok. Az 1GB ram ellenére kb. anniy szabad memória van, mint egy 2GB-os Xiaomi-n.
Amire nekem kell, arra elég a hardvere. A fogása is tetszik, szóval számomra ideális. és 53 USD-ért vettem.Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
-
félisten
válasz gurubefree #513 üzenetére
Arra azért vigyázz, hogy ha gyakrabban váltogatod a telódat az olcsósága miatt, akkor hamar ugyanoda kerülsz költségekben, mintha drágábbat vennél, de ritkábban.
Könnyű elszállni az alacsony árak miatt.Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
gurubefree
senior tag
Nem holnap gondoltam eves szinten egy belefer .Az egyik Homtom HT7 Pro szulinapi ajandeknak jott az idosebb fiamnak ... amikor a kezembe vettem . nem akartam hinni a szememnek . Vettem gyorsan magamnak is egyet .
Jatszani nem jatszok a telefonnal . Internet az rengeteg mivel sokat utazok munkaba . Havi szinten az atlagos letoltesem a telefonnal +30GB .
Xiaomi Redmi Note 5 Plus ( xbox one x , xbox live : ExistedName )
-
félisten
-
félisten
válasz Kinsiinoo #520 üzenetére
Nálam éppen van egy Redmi 3S is, amit egyik rokonnak szánok. Próbálgattam, meg minden, de számomra tök felesleges, amit nyújt. Nekem tökéletes a HT7. Semmi nem hiányzik belőle nekem. Talán kisebb kijelzővel mégjobb lenne, de emiatt nem fogok újatt venni.
Haverom még a Xiaomi-t is gagyi sz*rnak tartja, neki csak sony, apple, stb. a megfelelő. Ennek tudatában el tudom fogadni, ha valaki a homtom telót csak a jó ár/érték aránya miatt tudja értékelni.[ Szerkesztve ]
-
stefi81
tag
Üdv
Lecseréltem a ht7-et egy ht5-re a mérete miatt, de nem akartam HT3-at mert az asszonyé nem tetszett.
A lényeg az hogy a 3 HT-nak ugyan olyan a menüje szinte, de van egy olyan gondom hogy ha kézire állítom a hálózatot akkor is átáll másikra mint amit kiválasztottam. A határ mellett dolgozom és elég baj mikor átáll magától és úgy telefonálok kinti hálózaton.
A HT7-nél nem volt ilyen gond, az tartotta az a hálózatot amit kézzel megadtam neki... -
Daywalkerke
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődnék Homtom márkájú mobil tulajdonosoktól, hogy mik a tapasztalatok ezzel a márkával?
Mert elvileg pár nap múlva kiadják a Homtom HT20 új mobiljukat, ami ha csak a specifikációkat és az árat nézem nagyon jó vétel lenne, de eddig erről a márkáról semmit sem hallottam, ezért örülnék ha valaki írna akinek ilyen márkájú mobilja van, illetve még picit tartok az ilyen kisebb kínai márkáktól, hogy nincs-e bennük gyárilag spyware, backdoor vagy bármi hasonló, ezzel kapcsolatban tapasztalatok?
Magyar nyelvet lehet az ilyen márkájú mobilokon beállítani, illetve frissítések néha érkeznek rájuk?
Köszönöm előre is aki válaszol. -
Ciccuka
veterán
válasz Daywalkerke #526 üzenetére
Első négy hónapban aktívak firmware-t illetően utána nem nagyon van support. Elfogadható telefonok végül is, kisebb nagyobb hibáikkal együtt is. Magyar nyelv van bennük. Néha előfordul kelletlen előretelepített program.
[ Szerkesztve ]
-
Daywalkerke
aktív tag
Köszi a választ.
Azon, hogy "Néha előfordul kelletlen előretelepített program" pontosan mit értesz? Azt, hogy amikor gyárilag néha kerül bele pár hasznavehetetlen program vagy azt, hogy később a frissítések során utólag tesznek bele valamilyen progit?
Stabilitást tekintve egyébként milyen az oprendszer ezeken a mobilokon?
Google play áruház használható rajtuk?[ Szerkesztve ]
-
Ciccuka
veterán
válasz Daywalkerke #528 üzenetére
Viszonylag stabil.
Igen.
Olvass vissza!Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
luke30
tag
válasz Daywalkerke #528 üzenetére
Azt hogy a firmware-be integráltak az unatkozó ferde szeműek spyware -t. Frissítés előtt érdemes végig bújni az illetékes külföldi(orosz) fórumokat hogy érdemes e felrakni a legújabbat.
Stabilnak stabil, azzal nincs gond, az áruház működik, pár alkalmazás nem akar települni(pl. MindigTV). Ilyenkor a net-en kell halászni egy régebbi apk -t amivel aztán sikerül felrakni (max. utána nem frissíted)."Csak akkor beszélj ha a mondanivalód értelmesebb a csendnél." - Mahatma Gandhi.
-
gurubefree
senior tag
válasz Daywalkerke #526 üzenetére
Szia
Nekem 2x Homtom HT7 Pro van itthon . A masodik eppen 2 napja jott meg . Ami problemas lehet az az aksi ( bar ez olcson orvosolhato ) . Power gomb ami nalam a masodiknal be is ugrott egy kicsit felreall nincs tartasa. Szet meg nem szedtem de valoszinusitheto , hogy csak a helyere kell rakni .
Ezeken felul ( nekem semmi problemam az aksival ) par alkalmazasban gyosabb ( szamomra annak tunik ) a HTC one M9-tol amit eddig hasznaltam . Nekem minden altalam hasznalt alkalmazas problema nelkul alkalmazhato .( videomix , showbox , wish , soundcloud etc ) Jatszni nem jatszok . Kijezo superb .
-
Daywalkerke
aktív tag
válasz gurubefree #533 üzenetére
Köszi a választ, de kicsit nyugtalanná tett, hogy egy android csoportban posztoltak egy cikket, amiben az van, hogy a Xiaomi gyártású mobilokba gyárilag raktak egy backdoor-t amivel utólag bármilyen app-ot fel tud rakni a mobilra a gyártó, ezért picit megingott a bizalmam a kínai márkás mobilokban.
Erről a cikkről van egyébként szó: Xiaomi Can Silently Install Any App On Your Android Phone Using A Backdoor[ Szerkesztve ]
-
gurubefree
senior tag
válasz Daywalkerke #534 üzenetére
Nekem a ketto kozul egyiken sincs semmi sz*****
Itt talalsz okos dolgokat ! [link]
-
félisten
Sziasztok!
A cégünk rendelt sok HT16-ost céges telóként és az a kérdésem, hogy a Ht7 esteében melyik víruskereső mutatta ki a gyári malware-t?
Meg akarok győződni arról, hogy ezen nincs ilyesmi.Kössz!
-
luke30
tag
Valaki vett már a HT7-es hez töltő/adat kábelt ami működik is? Ha igen, megosztaná velem? Köszönöm.
"Csak akkor beszélj ha a mondanivalód értelmesebb a csendnél." - Mahatma Gandhi.
-
Szaraz
tag
Sziasztok!
A HOMTOM HT17 Pro-ról valakinek tapasztalata? Esetleg vélemény?
Tinydeal-en elég jó áron van!Nem a győzelem a részvétel, hanem a fontos!
-
Ciccuka
veterán
A fél évnél régebbi modellekre mintha teljesen megszűnt volna a support (nincs új firmware javítás).
-
sirály69
őstag
HT17-em van. Már belaktam, de nem találom a hívószám küldését, hol lehet beállítani...
Van ötletetek?Szerver Hosting Debrecenben
-
félisten
Sziasztok!
HT16-ot vett már valaki?
-
Tamyra
tag
HOMTOM HT17 Pro vélemények engem is nagyon érdekelnének!!!
Kívülről lehet, hogy szőke vagyok, de belül sötét!!!
-
félisten
Noss, annyira megtetszett a céges HT16, hogy vettem egyet, és a HT7-et otthoni felhasználásra tettem félre a számomra hatalmas méretei miatt (mini tablet).
A HT16 akksija, bár papíron nagy, valóságban jó ha egy napig kibírja. Remélem, erre majd jön szoftver frissítés.
Minden más tekintetben szuper a HT16.[ Szerkesztve ]
-
tt-tk
csendes tag
Sziasztok,
az uccsó előtti (v2.1.2-20160414) firmware-frissítést követően volt egy gyári visszaállításom és azóta nem talál újabb frissítést OTA-n.
Mint a homtom support-al folytatott levelezésünkből kiderült, van egy újabb firmware, ami innen letölthető
.Letöltöttem, így néz ki:
Nagyon nem akarnék újra a "segédprogramok" kiírtásának ádáz csatájának útjára lépni, ezért kérdeznélek Benneteket:
Nektek ez a verzió van fent?
és ez melyik verzió?
v2.3-as?
ismeritek?
stabil?
izé-mentes?
stb.Köszönöm a válaszokat.
Üdv,
tt-tk[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kés topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- iPhone topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs