Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tosee

    őstag

    Sziasztok!

    Nem igazán vagyok otthon a banki világban, de történt valami ami eléggé felháborított! Jelenleg az OTP-nél van számlám, azon belül is a Simple csomagban vagyok. A lényeg, hogy ebben a csomagban maximum napi limit 250.000 forint, amit ATM-ből kivehetek. Sajnos ennél nagyobbra nem engedi állítani a rendszer! Mivel hirtelen szükségem volt egy nagyobb összegre, bementem személyesen és kivettem az ügyintézőtől kb. 700.000 forintot, amivel eddig nincs is gond. Másnap nézem a számlatörténetemet, és erre az akcióra levett még durván 7000 forintot... magyarán mondva azt hittem szét b.sz az ideg! :U

    Szóval nem elég, hogy a bank használja a pénzem, leveszi az egyéb díjakat, és mikor szükségem van a saját pénzemre, még levesz 7000 forinttal?!... abszurd :((( Ekkora összegű készpénz felvételnél minden banknál ez a bevett gyakorlat? Nincs maximalizálva, hogy mennyit vonhatnak le készpénzfelvétel után, vagy az összegtől függ? K&H-nál ha jól tudom a napi limitet fel lehet emelni 500.000 forintig... többi banknál?

    Nagyon elgondolkodtam a bank váltáson, csak kérdés, hogy melyik lenne a megfelelő?
    Jövedelmem 150.000 forint felett van. A közelemben a K&H bank lenne még, illetve Pannon takarék. Páromnak unicredit van, de elég fapados a mobil alkalmazásuk, szóval nem tetszik. Lakóhelyemen csak OTP-s ATM van, szóval ennek figyelembevételével kellene bankot választanom. Átlagban havi 2-4 kp felvét, a kártyás fizetést jobban preferálom. Fontos a netbank, illetve a jól használható mobil app! Illetve azonnali sms értesítés pénzmozgás esetén.
    Szerintetek melyik banknál lenne érdemesebb ezek figyelembe vételével számlát vezetni?

    [ Szerkesztve ]

    A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!

Új hozzászólás Aktív témák