Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • axioma

    veterán

    válasz Puma K #4799 üzenetére

    En sose kell lekerjem az egyenleget, azt tudom hogy befele mikor erkezik penz, az utolso vasarlaskori egyenleget meg irja a kartyaor sms. Bar azt nem tudom, hogy a normal kartyakra azt mennyiert adja az Axa, nekem ingyenes, mert world mastercardom van (de mar nem ajanlom, jan.1-tol annyira szar feltetelek lesznek, hogy en is szinte biztos, hogy visszaadom).
    Sajnos a te hasznalati szokasaidnak pont kedvez a mostani amokfutasa a kormanynak, ugyhogy bevalhat az axa. Es nyithatsz vip szamlat melle amihez nem is fersz hozza a kartyaval, oda atvezetgetni a megtakaritasokat (bar annak azt hiszem az elso parszazezerig szarabb a kamata, csak felette jobb). De ha ugyse vasarolsz kartyaval, akkor a kamathozon is lehet a megtakaritasod... ma mar sehol nem adnak igazan erdemi kamatot a nem celhoz kotott es viszonylag likvid megtakaritasokra.
    Hosszabb ido eseten a kamatadomentes (tbsz) szamlak is szoba johetnek, igazabol azon nem vesztesz ha tbsz-re teszed es nem hagyod bent, csak amit kiveszel arra fizeted a megfelelo kamatadot. Csak meg kell erteni ezt az evenkent egyet kell futtatni dolgot...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák