Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RR-13

    őstag

    válasz Angie™ #32096 üzenetére

    Nyilván nem trükközni akartál. :N

    Egyébként meg a fentebbi Hsz-ben írtaknak (Erste szabályzat) nem sok köze van az MBH Hitelkártya Kedvezmény Szabályzatához.

    Megjegyzem:
    Az Erste fentebb idézett szabályait egyébként ismerjük, de sosem alkalmazták a 6 év alatt nálunk sem a családban, mert senkit nem kötelezhetnek arra, hogy ezzel foglalkozzon (plusz időt elvéve), és akár hetente bejelentgesse nekik. Ez főleg csak a notórius visszavivőknek szól.

    Az MBH visszatérítéssel kapcsolatos lényegi része a következő:

    "A hitelkártyát az Ügyfél csak valós vásárlási tranzakciók ellenértékének kiegyenlítésére használhatja.
    Valós vásárlási tranzakciónak azon vásárlások minősülnek, amelyeket a Bank - a tranzakció gazdasági tartalma alapján - annak minősít.
    Nem minősülnek valós vásárlási tranzakcióknak, különösen a jelen szabályzat egyes rendelkezései által a kedvezményre való jogosultságból kizárt vásárlási tranzakciók, továbbá a hitelkeret összegén felül végzett (a hitelkeret összegét meghaladó összegű) vásárlási tranzakciók, továbbá a ténylegesen fennálló hitel-/kölcsöntartozás hiányában kezdeményezett törlesztésre (visszafizetésre) irányuló tranzakciók"

    Ez alapján a visszavitt áru után jóváírt összeg nem szabályellenes, mert attól, hogy visszavitted, eredetileg valós vásárlás történt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák