Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gallmix

    aktív tag

    válasz dozen #32000 üzenetére

    Ebben nincs újdonság eddig is így volt. Kivéve a BF akciót és talán az utána következőt, azok kivételek voltak.

    A banki nyitásnál az ajánlás él (mind3 esetben).

    Ma voltam okmány irodában és mondták, már rég csak chipes személyit adnak, régit már kérni sem lehet, futnak ki a régi személyik folyamatosan. Volt egy stoc a srácnál még régi.

    Azt is mondta, hogy az applikációban (személyi akár otthonról is lehet aktiválni, majd ha megérkezik).

    Nem az összeggel van bajom, hanem az elvvel.
    Nem tudsz vele mit tenni, a bank hozza a szabályt. Most bármelyik másik bevezethet változtathat. Akár a Rafi is, olyan feltételt ami nem tetszik. Nekem pl az 1-2 éves kikötés nem tetszik, Rafi, Cib. alapvetően (nem ingyenes feltétel nélküli számla ugye). De ha behozza, a Rafi, hogy csak munkabért fogad el, vagy kötelező x vásárlás, esetleg kötelező sms kérést akkor sem tudsz mást tenni, mint nem nyitsz maximum.

    Másik topikba OTP 1500 forintot kér februártól befizetésre - nem saját számlára. Szerintem ez súlyosabb dolog és többeket érint, mint a kártya megtartása. Ahol inkább már a fillér...ról szól a dolog. Azért is súlyosabb dolog, mert esetleg másoknak is támad ilyen ötlete...

    De jó, hogy te ezt is "tudod".
    Mielőtt valaki megint belém ál, ugye... :U
    Nem én vagyok ilyen okos, erről cikkek, statisztikák, pénzügyi emberek tudnának nagyon nagyon sokat beszélni... Van kivétel, de az meglehetősen kevés.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák