Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RR-13

    őstag

    válasz kervantas #18421 üzenetére

    1./ A Erste Privilégium 2.0 2022-es kivezetése korántsem biztos, ugyanis korábban a "S" "M" "L" Privilégium számlák, eredetileg tervezett 2019. március 01. napjáig fenntartott kedvezmények, záró időpontját, 2 esetben hosszabbították meg 6 hónappal, azaz csak 2020. április 01. napjával szűnt meg, amikor nem az eredetileg "tervezett" bázis díjcsomagra váltották az ügyfeleket, hanem egy attól kedvezőbbe, de rosszabba, mint az eredeti Privilégium csomagok voltak.

    Itt is várható lesz esetleg 1-2 hosszabbítás a dátumban, de persze jelenleg ez még nem garantált.

    2021. december hónapban várható a 2022. március 01. dátum kitolása, pl. 2022. szeptember 01-re, stb., aztán, ha ez megtörténik, akkor talán még várható 2022. decemberben egy hosszabbítás, ami 2023. márciusig tolja majd ki esetleg a csomagot.

    Nagyon fontos, hogy ezek nem garantált infók, csak az Erste eddigi, hasonló csomagjainak meghosszabbított gyakorlatából valószínűsíthető.

    2./ A bank szokott kifejezetten közvetítőn keresztül elérhető csomagokat létrehozni, azzal a céllal is, hogy a külső cégek, vállalkozók, pld. az Erste fiókjain kívüli helyeken, elsősorban a bankfióki választéktól kedvezőbb ajánlatú csomagokkal tudják népszerűsíteni a bankot, mellyel olyan ügyfelekhez is eljutnak, akik egyébként nem mentek volna be számlát nyitni.

    Vagyis, ha az ilyen csomagok közvetlen a bankfiókban is nyithatóak lennének, akkor nem lenne értelme a közvetítőn keresztüli ajánlásnak, "toborzásnak", mert akkor a közvetítők nem tudnának kedvezőbb konstrukciót ajánlani az ügyfélnek mint, ami a bankfiókban van, és még akkor is kevesebben mennének be fiókba nyitni, mintha ezt közvetítő elősegítené.

    Közvetítőkön keresztül - a csomag reklámozásával is - rengeteg + ügyfelet szerez a bank.

Új hozzászólás Aktív témák