Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RR-13

    őstag

    válasz dptrsk #12514 üzenetére

    Látom, hogy nagyon érdekes ez a téma! :(((
    Kérlek ne írjátok már elő, hogy mit fejtsek ki, és mit ne!
    Ha figyeltél volna, korábban indokoltam is, hogy szerintem miért megbízhatatlan a Gránit... mert még arra sem figyelnek oda, hogy a csomag leírás pontos legyen, és ne ellentétes, amin nem lehet kiigazodni!

    Egy bankváltás előtt álló ügyfél abból tud tájékozódni, amit lát a bank oldalán, ha az eleve hibás, és ellentmondásos, és ezt nem észleli hónapokig a bank, akkor ahhoz nincs mit hozzáfűzni.

    Itt leírtam, hogy miért "nem tetszik" a bank... :(
    KONKRÉT szemmel látható tapasztalattal!

    Itt meg leírtam KONKRÉTAN, hogy most nyitottam a CIB-nél számlát, de idézem:

    "Mivel én is most nyitottam a CIB-nél ezt a 2 évre díjmentes ECO számlát, ezért én ezt javaslom, de van aki a Gránit Bank csomagjait javasolja..."

    Maradjunk már abban, hogy mindenki azt javasol, amit akar, mivel én nem voltam Gránitos, ezért nem fogok indokolni olyat, amit nem tapasztaltam, csak, ami OBJEKTÍV is köztudott:

    Nagyon kevés fiókja van, és saját tapasztalat nélkül is látható, hogy a szolgáltatásuk hiányos stb., a leírásaik meg hibásak és pontatlanok!

    Amennyiben megkérdezi valaki, hogy a CIB -ről mi a tapasztalatom, akkor szívesen leírom, ahogy már meg is tettem magamtól is, mert a jó tapasztalataimat leírtam, és rossz meg nem volt (kivéve a sorban állást a Westendben, de ezt is leírtam elfogulatlanul!)!

    Kiemelném, hogy nem kell itt példálózni ellenem, mert soha nem állítottam, hogy a Gránit mindenben rossz, és a CIB meg mindenben jó!

    Részemről befejeztem ezt a témát.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák