- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Qi2 powerbank a OnePlustól
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Itt a szentjánosbogaras Nothing Phone
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BL@CK
tag
Nem éles, van egy minimális ívelés rajta, de ez nem számít, mert nem ér az alu részhez seholse hozzá a kezed gépelés közben, én meg még csuklótámaszt is használok, ami még emel rajta, úgyhogy nincs jelentősége, akár éles is lehetne a széle
mrbig25: Tody56 csinálta nekem.
[ Szerkesztve ]
Shatter your limits!
-
imibogyo
veterán
Köszi. Igyekszem majd. Minden csak pénzkérdés.
(#49201) ll-kobe + (#49203) miklosss2012:
Sketchup és igen ingyenes. Ha érdekel titeket jobban, akkor gyertek át a megfelelő topikba. Készítettem két oktató videót is (egyik + másik), hogy könnyebben bele lehessen rázódni.[ Szerkesztve ]
-
imibogyo
veterán
Ez úgy egy jó órás munka volt, de nagy része agyalással telt el. Egy átlagos terv nem emészt fel túl sok időt. Van még pár tervem régebbről is, ha valakit érdekelnek. Ezek nem lettek túl nagy számok, de hátha ötletadónak jók lesznek. De ezt itt és most befejeztem, mert félig (a tényleges gép elkészültéig) OFF a téma és különben is ott van rá a megfelelő topik.
[ Szerkesztve ]
-
baboss
őstag
RazoR8402
Rajta kell,hogy legyen,mivel csúcskategóriás alaplap.
jones965[ Szerkesztve ]
-
monosz
őstag
Köszönöm.
Ha már egyszer "Villám",hagy villogjon.#49452): Sajnos valóban nem lesz Ti.
Köszönöm neked is,tudom a ház egy "mamut lelet",de én nagyon szeretem.A D14? Hát egyenlőre ez van.Félek a kompakt vizes hűtőktől.[ Szerkesztve ]
A fontolgatással gyakran elmúlik az alkalom..
-
monosz
őstag
FHD-ra,nekem a lightning is elég. (egy darabig)
Azért a két matrix nem utólsó,még látványnak sem.Én most azon morfondírozok,hogy megoldjam "alsó" táposra a házat.
Mivel egy kihúzható tálcán van a deszka,elvileg csak a tartót kellene átraknom,és megoldódna.
Szerinted,szerintetek?A fontolgatással gyakran elmúlik az alkalom..
-
monosz
őstag
Hát igen,ez így ebben a formában gyönyörű,de az a fránya "MSI" híd.
(#49496): Az a pár lyuk,lejavítod és kész.A HDD-k alatt nem látszik,alul meg pláne.Kár érte,mert sokkal esztétikusab lehetett volna. A sok '"látható"kábel,valahogy nekem nem tetszik.Amit lehet én is eltüntetek.
A fontolgatással gyakran elmúlik az alkalom..
-
Grózi
veterán
Nekem is csinált ilyet a Phantom,de átdugtam egy másik molex-re és abbahagyta( ).
Mondjuk a Winfos betöltéséig alapba is fullon járatja-de az normál tudtommal.Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
radi8tor
MODERÁTOR
Miután van CM topic, ezért egyértelműen oda menj a kérdéseddel.
⭐ Stella
-
Supr@
senior tag
igen, a terv beujitani 4*4gb avexir mpower ramot, de sajna nem olcso
esetleg meg kingston hyperx na'vi edition, es meg picit olcsobb is, vagy
a ramra is megy viz
viperabácsi: hat igen, hasonloan velekedek en is arrol a szin osszeallitasrol (bar a ramom egy feher piros kompobol maradt
[ Szerkesztve ]
-
jim bcs
nagyúr
(#49662) h1mpi
Külföldön igencsak nagy tetszésnek örvend elég régóta, én is raktam már nem egy gépbe nagyon ajánlom, olyan mint a Patriot Viper 3 anno csak ez most hamarabb átjött kishazánkba.(#49663) Razer6666
Dehogy kell víz feltétlen, egy jobb 1 tornyos cpu hűtő bőven elfér és a K-s procit is le tudod hűteni.Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Netflix
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Projektor topic
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield V
- További aktív témák...
- Jó állapotú, hibátlan Noctua NH-D15 SE-AM4 (új AM5 kompatibilis Mounting kit-tel) processzor hűtő
- Hyte Revolt 3 ITX számítógépház
- HP OMEN (CoolerMaster) 1200 W-os tápegység garanciával - 12VHPWR csatlakozóval
- Phanteks M25-140 PWM D-RGB White 3-pack
- Zalman Z8 MS + Cooler Master Elite V3 600W táp + 4 db SilentiumPC sigma HP 120mm venti
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest