- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
-
syC
addikt
A mai nap termése, holnap reggel 9kor irány a pr@kti3r
•
-
Osynho
addikt
Üdv.
CM Elite 330as kuckóm van és lefújnám feketére a belét. A gondom az, h szegecselt az egész, tehát nem tudom darabokra szedni. Szerintetek így is le lehet festeni normálisan? Esetleg vhogy fúrjam szét a szegecseket és utána csavarokkal rakjam össze? -
kelzsoca
félisten
válasz Osynho #13615 üzenetére
Szerintem inkább csak simán fújd le, ne szedd darabjaira, ha nem értesz hozzá (és nincs megfelelő szerszámod) utána csak gond lesz az összerakással!
Ami a szétszedésnél is fontosabb, hogy megfelelően elő legyen készítve a festésre, felcsiszolás, zsírtalanítás stb..
Az igazi persze akkor lenne ha színterezve lenne!
Árban sem sokkal drágább, és tartósabb, egyenletesebb, szebb eredményt kapsz végül!
[ Szerkesztve ]
-
Osynho
addikt
válasz kelzsoca #13616 üzenetére
Nem én csinálnám se a festést, se a darabolást. Ezért van rá esély, h jó lesz Szinterezéshez gondolom le kellene szedni minden festést, ami most rajta van.
(#13618) N95 8Gb
Nah, ez tetszik! Köszi az ötletet! Ilyen szegecset lehet kapni külön? Hogy lehet újraszegecselni?[ Szerkesztve ]
-
N95 8Gb
tag
Szia!
Én ki szoktam fúrni a szegecseket, hogy mindenhol kifessem a házat, aztán újraszegecselem. Néha szebb lesz, mint a gyári. Meg néha csendesebb is, mert megszűnnek a laza kötések. Csak arra figyelj, hogy a furatot ne tágitsd tovább, mert esetleg lötyögni fog a szegecs. (Bocs a rövid "i" betűért, de nem reagál a hosszú a billentyűzetemen. )
http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=N95+8Gb&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
kelzsoca
félisten
válasz Osynho #13617 üzenetére
Színterezéshez igen, ott is le kell tisztítani (vagy van ahol megcsinálják) és az sem árt ha darabokban van a cucc, tehát ha olyan csinálja aki aki össze is tudja rakni, mindenképpen érdemes szétszedni darabokra (bármelyik megoldásnál) és aztán megint szegeccsel összerakni!
-
MODERÁTOR
2.5-es vagy 3-as fúróval szét lehet fúrni a szegecset, aztán a lyukmérethez illő apró metrikus csavarokat kell szerezni (anyával) és össze lehet szépen csavarozni. M2.5 vagy M3, Hengeresfejű tövigmenetes egyeneshornyú, D-fejű tövigmenetes egyeneshornyú, D-fejű kereszthornyú csavar, ezek a legjobbak erre a célra. Hosszúságra a 6-8 mm-es elég.
Harrrr!!!!
-
Osynho
addikt
Úúú, köszi mindenkinek Talán nem is olyan lehetetlen a dolog, mint amilyennek tűnt.
-
kelzsoca
félisten
Azért mégis jobb lenne szegecselni azt a házat
Mivel a csavar egy oldható kötés (ellenben egy szegeccsel ami csak roncsolással távolítható el) ezért ha meg is húzza szépen a csavart, az még ott bármikor meglazulhat, persze lehet kontra anyát rátenni, meg lehet önzáró anyával is dolgozni
-
MODERÁTOR
válasz kelzsoca #13622 üzenetére
Annyit azért nem mozog egy ház, hogy a csavarkötés meglazuljon. Sem olyan mértékű vibráció, sem a nagy igénybevétel nem csavarja ki a csavarokat.
POP szegecs darabja ~10 Ft, M3-as metrikus csavar ~7 Ft, hozzá való anya ~3 Ft. Szegecselni is lehet, csavarozni is.Harrrr!!!!
-
N95 8Gb
tag
2-3Ft egy popszegecs, nem 10. Barkácsboltban kell venni, nem az ékszerésznél. A csavart nem minden helyen tudod meghúzni rendesen, mert nem férsz hozzá. A szegecseléssel mégis gyárinak néz ki a dolog.
http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=N95+8Gb&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
petho0506
tag
Csinosítgatás után:
CM690 -
gooool
őstag
Sziasztok!
Újból én vagyok.Tom,hogy nem feltétlenül ide tartozik amit írok,de nincs kedvem 3 helyen is feltenni a kérdéseket.Itt meg ti is arra törekedtek,amire én úgyis.
Na szóval a gépem szellőzését és ezáltal egy-két dolog hőfokát szeretném kicsit javítani és most azon dolgozom,hogy minél olcsóbban minél jobb kombinációt tudjak összerakni.
Eddig így állok:
Cooler Master Elite 335
2db Noctua NFS12800 vagy NFS 121200,attól függ kell-e a nagyobb ventifordulat
Zalman ZM-NBF47
és egy ilyen hűtő,mivel bekerül a gépbe egy E5200-amit szeretnék 3,2GHz körül járatniMit gondoltok?
Halk lesz és hatékony az így kialakult egyveleg?Kösz a segítséget!
[ Szerkesztve ]
Üdv, Balázs
-
TazLeacher
nagyúr
Üdv mindenkinek, még élek!
Látom szépen halad az oldal, megnézegettem a képeket, és grat minden új arcnak!
Nem fogok visszaolvasni, mert lusta vagyok, remélem nem maradok le semmiről.
Rögtön egy kis kritikával élnék:
Kombat gépéről szerintem hiányzik legalább 1 db olyan kép, amin valahogy látszik egybe a ház.jones965: szép lett a felírat. Pont ilyet akartam én is Gigá-sba, vagy ATi-sba, amikor megkerestelek a képek miatt, mivel nem tudtam elhelyezni a házban, ezért tettem le róla. Gondolom Te is az EVGA-s videó alapján csináltad...
És van egy "tippem": hamarosan híres(ebb) lesz az oldal. Egyelőre ennyit részletek nélkül.
-
aero.
veterán
válasz TazLeacher #13638 üzenetére
Üdv újra itt
Kíváncsi leszek mi fog történni
-
törölt tag
-
kelzsoca
félisten
válasz gooool #13635 üzenetére
Azért attól a CPU hütőtől ne várj nagy csodát, egy tuningolt E5200-at biztosan nem tud halkan (és hűvösen) hűteni, a ventilátor pwm szabályzós és Everflow márkájú, visítani fog mint az újévi kismalac!
(vegyél rá valami normális 9cm-es halk ventit)
Ha már házhűtőre ennyit kiadsz, igazán beleférne egy komolyabb CPU hűtő is![ Szerkesztve ]
-
plejik
addikt
Jó lett ez a pc-style.hu oldal.Grat hozzá!És igényesek a gépek és a képek is.Remélem az elkövetkezendő időszakban nekem is sikerül bekerülnöm.
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
-
for3l
senior tag
szevasztok!
én is megkerültem így 5 nap full rock'n'roll után a tisza parton.
grat az új tagoknak az oldalon! tényleg gyarapodnak a szép gépek és én úgy gondolom, hogy elég sok ember be lett indítva ezzel, mert régebben mintha nem lett volna ekkora forgalom ebben a topicban.
btw, nekem majd kb egy bő hónap múlva lesznek új képeim a majd módosított gépről, de most még bő 2 hét peace & relax mo-n.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nyomtató topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Hisense LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autodesk - Revit
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hálózati / IP kamera
- DIGI internet
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest