Új hozzászólás Aktív témák

• CPT.Pirk

Jómunkásember

Olvasgattam Ágoston Lajos, Audiofil erősíték építése c. könyvét, és találtam benne egy számomra jónak tűnő hibrid kapcsolást, AB osztályú erősítő csöves feszültségerősítő fokozattal és tranyós teljesítményerősítővel, mi a véleményetek? ECC83-as cső kell 1 darab, az olyan 2k pénz. [link] [link]

Nincsenek minőséginek nevezhető hangfalaim, de szívesen foglalkoznék ezzel a hibrid dologgal.

Amúgy mi a véleményetek az equalizer használatáról? Hifisták könyvébe még távolról sem figyel be, sejtem h. szétcseszik a frekvenciatolással a hangot, mégis, valahogy jó ha ott vannak, mert pl. magas tartományt gyakorta ki kell emelni. Természetesen a V beállításban használok mindenféle equa-t, igazodva a fül fordított V karakterisztikájához.

A fenti kapcsolás ha beválik, lehet h. összedobnék belőle egy házimozi erősítőt legalább 6 panellal. Még így is olcsóbban jönnék ki, mintha vennék egy olyan most divatos batár nagy IC-s házimozit, volt olyanom is, nagyon nem volt jó hangja, most két rendes tranzisztoros erősítő csinál 4.0-ás hangrendszert.

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

Új hozzászólás Aktív témák