Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SunMount3r

    Topikgazda

    válasz m3ss #9954 üzenetére

    Ha már nem is volt eleve valami eltákolva rajta, akkor igencsak a factory reset lehet a ludas. Ezt az esetek többségében simán megoldja az aktuális firmware újra rakása, ahogy írtam.

    en usb osszekottetes alatt arra gondoltam, hogy belerakok egy satas vinyot a q10 hazaba, es usb kabellel osszekotom a q10-et a pc-vel. -> Ja már értem. Erről sem olvastam még gondot. Akinek belső winyó van benne, nyilván elsősorban így csinálja a "rendberakást". OTG->sima USB A kábel kell hozzá és az ehhez való OTG USB portot a Box hátulján találod. Ha jól gondlom, akkor te állandóra akarod össze kötni őket (valami "hosszabb" kábellel)? Mert ez esetben lehet, hogy előállhat ez a probléma. De ha csak annyi, hogy ki-be kell dugni hozzá újra a kábelt, akkor ez még nem vészes. De a kábel hossza is közre játszhat (ha túl hosszú), azért az USB érzékeny az ilyesmire, ill. lehet különbség USB 3 és USB 2 között is. A legkompatibilisebb, legbiztosabb talán az USB 2.0 ebben az esetben is (mind a kábel, mind a portok tekintetében). De ha csak a külső winyóról lenne szó, akkor az simán mehet az USB 3-on is a BOX-ba.

    Talán majd benéz ide valaki a közeljövőben, aki hasonló módon használja a PC-vel és többet is tud róla mondani.

    (Én már évek óta csak hálózati megosztás/lejátszás híve vagyok és nem dugdosok, hurcolászok winyókat az eszközeim között és így semmi efféle problémám nem adódik. De ehhez persze kell egy "server" eszköz a hálózaton (pl. NAS, vagy egy PC), ami ki tudja szolgálni a többi eszközt a stream-elés során.)

Új hozzászólás Aktív témák