Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dißnäëß

nagyúr

válasz dgyuri0123 #113327 üzenetére

Csatlakozom, +1

A magam részérôl: JMJ egy nagyon meg nem értett mûvész. Mondom ezt arra, hogy van egy raklap albuma, érdemben a nagyközönség 2 max 3-at ismert igazán és azokból is a slágereket (ami attól még hogy sláger, nem degradálja a számot a szememben, ellentétben rengeteg slágerrel másoktól, ami tényleg ipari hulladék).

A magyar közönségre is jellemzô, hogy lehurrogta, csalódott az Electronica koncerten az Arena-ban, hogy nem hozta a nagy slágereket. Aztán helyretették ôket hálistennek sok fórumon utána, hogy ember, Electronica-ra vettél jegyet, nem Oxygene-re meg Equinoxe-ra.

Az Electronica zseniális, nagyon más világ..

JMJ-ben ott van zeneileg a Van Gogh, a Dali, a Picasso, a Klimt, sokan még..

Némely száma kis bugyuta, keresi az ember az értelmét, némelyik meg aztak*va, ez mit csinál itt ? És csak nézel.

Az Arena-ban lent középen a 3. sorban ültem cimbivel, a show valami eszméletlen volt. Az a fénytechnika, meg a szintik hadserege, uh.

De amúgy pont tegnap hallgattam két nagyon nekem tetszôt, ember meg nem mondaná, hogy Jarre, az egyikrôl. Ok, van benne 3. fél keze is, de mégiscsak egy Jarre albumon kijött. Durvi cucc. :B

Az Equinoxe Infinity is állat, akkora belépô számmal indít, libabôr. Grandiózus zene fasza hifin, minden szám unikum.

Oxygene Trilogy is zseniális, a Part 17-et megpörgette az Electronica bulin is, hatalmas volt.

Equinoxe, nos, a családomat arra kértem pár éve, higy ha történne velem valami, erre temessenek, ne búsuljanak. Part 4 valami eszméletlen, Part 5 meg hát a C64-es Loco után, amin felnôttem kisgyerekként, beégett. Elôbb a SID chippel, utána a mûvész úrtól.

És ahogy ezek ma rendes rendszeren szólnak, úristen. :K Meg ahogy Foobar alatt Spectrogram-al kinéz, lol.

A Téo & Téa is marha jó kísérleti valami, van benne pittyputty is, de felettébb csemegék is. [link] [link]

Én imádom.

[ Szerkesztve ]

Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !

Új hozzászólás Aktív témák