- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Mobil flották
-
Mobilarena
ÜDVÖZÖLLEK A NEXUSBAN!
Új hozzászólás Aktív témák
-
salaam
senior tag
Zuna és Blackscorp nem véletlenül a két legjobb Zeratul játékos a világon, borzasztóan agresszívek, a biztonságos játék másodlagos, ezért megy a feed. Elég gyakran nézem Dreadnaughtot, múltkoriban megkérdezte valaki ugyanezt, amire azt mondta, hogy Zunát azért tartják, mert hiába hal egy meccsen mondjuk nyolcszor, annyira agresszíven játszik, hogy sokkal több kill-t hoz össze, mint amennyit az ellenfél nyer a halálán.
Glaurung távozása után sok mindenkit kipróbáltak a csapatban, aki néz usa streameket, HORSEPANTS neve pl. ismerős lehet, akik szintén top-top játékosok, valószínűleg biztonságosabban is játszanak, mint mondjuk Zuna, de nem véletlen, hogy végül ő vált be nekik.
-
TBT
addikt
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
F-ECT$
titán
válasz DaveNo1 #9204 üzenetére
Asszem 10 eurót nem fogok adni egyik mountért sem.
Viszont lassan én is elkezdhetek master skineket venni, mert gyorsabban gyűlik a gold, mint ahogy el tudom költeni. Valószínűleg Rexxart sem fogom megvenni. (Cserébe Tyrande lehet befigyel, úgyis csak 7k gold.)
Dive ever, work never.
-
-
ígyvanferi
addikt
Új helyre másolom a HotS-ot (többek között). Van neki a dokumentumok között is egy mappája, onnan a replay-eken kívül érdemes még valamit átvinni? Képernyőmentések nem lényegesek.
-
tomazin
veterán
válasz ígyvanferi #9211 üzenetére
gondolom a bindet, meg az optionsben beállított cuccokat is ott tárolja.
-
Skillerz
aktív tag
Hello, ti megkaptátok a twitch.tv-ért járó portrait?
battletag: bArney#2866 PSN ID: Nigma911
-
-
h-yle
addikt
válasz DaveNo1 #9209 üzenetére
Az a szerencse, hogy a laddert nem az art dep. csinálja, szóval nyugodtan lehet tolni a skineket és dolgozni a S1-en párhuzamosan.
Ez az eresztés eléggé jól sikerült. Morales iszonyatosan bejön, főleg Samus skinnel. VÁÁÁÁÁÁ
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
neato3loco
senior tag
Jelenleg online vagyok, ha valaki érez affinitást az együtt történő játékra akkor jelentkezzen!
~ Asszed mivan közbe' te vagy a sztááá'? ~ Pepsi Béla
-
D4v3
őstag
Azt nem tudjátok véletlenül, hogy melyik grafikai beállításokat kell lehúzni, hogy az invi-t jobban lássam? Régen elég alacsony beállítások mellett tök simán kiszúrtam őket, most új gépen már alig-alig látom, de végigpróbálni mindent még nem volt kedvem
-
félisten
Tolja valaki laptopon, Intel HD Graphics 3000-rel?
Mik a tapasztalatok, hogy megy így a játék?Oké, vannak YT-videók, de első kézből jobb olvasni...
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
holozis_HUN
veterán
válasz AxBattler #9222 üzenetére
Barátnőm intel core i3-as laptopal tolja, s neki full low-on van, de nem panaszkodik szaggatásra.
Erről jut eszembe: nektek is fennáll az, hogy néha kidob? Internet miatt, miközben a netem teljesen jó. Írja valahol a blizzard, hogyvan baj, barátnőmnek és nekem is előfordul (barátnőm Madridi, és asszem 200 mb-os netje van, szóval azzal nincs baj) és az a kérdés, hogy nálatok is ez van?
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
Derrewyn
senior tag
válasz holozis_HUN #9224 üzenetére
Hétvégén voltak gondok Blizzard oldalon, írták is a launcherben.
Engem minden meccs után kidobott a HS, a HotS meg egyszer olyat is csinált, hogy ledobta az összes ellenfelet, aztán kaptunk egy 3 perces HL wint.
-
DaveNo1
veterán
Következő patchben Stitches buff és több warrior változtatás is várható.
You are not prepared.
-
félisten
válasz holozis_HUN #9224 üzenetére
Köszi, erre voltam kíváncsi!
(#9223) h-yle
Jah, de egy lapos azért más..."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
holozis_HUN
veterán
válasz AxBattler #9227 üzenetére
Nem tudom mennyi neki az FPS, de mivel sose volt erős gépe, így neki szerintem a 20 fps se zavaró (nekem se volt az, sőőőt!!!!! 16 fps is jó volt nekem (megszoktam), de amióta erősebb gépem van, már húzom a számat ha leesik 30-ra.
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
Pedro78
senior tag
Ez meddig szerezheto meg?
Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen
-
DaveNo1
veterán
Na megvettem és kipróbáltam Rexxart, eléggé fun hero, egyedi, viszont nem könnyű játszani vele, és a Misha AI-n még van mit javítani.
You are not prepared.
-
Madwe
nagyúr
válasz Derrewyn #9225 üzenetére
Nekem a hots csinálja folyamat azt, hogy ha huzamosabb ideig megy a játék, akkor egy idő után teljesen szétesnek a textúrák és olyan a kép, mint amilyen még a legintenzívebb lsd kalandnál se Az se kell hogy konkrétan játszak, elég ha a menüben ülök sokáig, majd elindítok egy meccset... Egy desktopra kilépés visszalog mindig megoldja, meg már hozzászoktam h 4-5 meccsenként kilépek meg vissza, de eleinte nagyon zavaró volt amig nem volt ez a szokásom, mert meccs elején talentválasztás után gyorsan kilépek majd vissza s máris lvl3nál tartunk...
-
-
Madwe
nagyúr
válasz Mister_X #9235 üzenetére
Szerintem azzal ő is tisztában van Azonban pl pathfindingjával vannak gondok, előfordul hogy bodyblockkol pl menekülés közben téged meg hasonlóak.
Pro tipp: ha a-val balklikkelsz, azt nem veszi célpontválasztásnak misha. Azaz pl jobb klikk a hátsó vallára, ráront misha, de te nem akarsz a sűrűjébe menni, de azért aa-t ki akarsz tolni: a-val oda klikkelsz ahova menni akarsz (ne ellenségre, akkor nem fog működni mert misha is ráront) s te máris hátul vagy biztonságban, de azért tolod a dmg-t.
-
őstag
thrall régen is ilyen jó volt?
játszottam vele most hogy ingyenesen játszható, brutálisan jó
régen amikor egyszer kipróbáltam nagyon szar volt emlékeim szerintcryptot minden termékemért elfogadom
-
Kotomicuki
senior tag
A nerf előtt még jobb volt, most már ki kell fogni vele a dolgokat, a csillagok kedvező állásánál nagyon jól osztja a dmg-t - inkább az életben tartása a gond, de a távolságot tartva ez is megoldható.
A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!
-
Lokii
aktív tag
válasz DaveNo1 #9226 üzenetére
Remélem nem annyiban fog kimerülni a buff hogy adnak hozzá pár talentet azt jónapot(mondjuk ez sem lenne rossz) hanem valami univerzális buffot is fog kapni(max hp levelenkénti növelése 230-ról 260-ra,mostanában úgyis bejött csomó nagy hp-ra specialitálódott hős)(mert jelenleg csak egy értelmes build van Stitchesnél szerintem: T1: Regeneration Master (kivételek ha olyan team van amelyik 0/24-ig tf-ezik/"ellopják" a regen globeokat amikor tegyük fel majdnem oda értél,de nincs is olyan talentje/traitje ami hozzá kapcsolódik,ill. nem alacsony hp-ja/mana-ja / Vagy olyan team ellen játszik Stitches ahol csak Burst dmg van,és ha ráadásúl a pálya is rövid (Haunted Mines) akkor megéri megfontolni a "chew your food talentet". Egyesek használják a "DPS" Stitches buildot,hát ebben az esetben a sustain közelít a 0-hoz,a plusz dmg meg elenyésző...) T2: Amplified Healing (Szinergia+nagyon jól jön ha van egy dedikált supportod)
T3: Tenderizer (25% slow 1,5 secre,lényegében tovább hatótávolságban tartod az ellenfelet,ahhoz hogy ki lehessen teljesen használni,csapatársak kellenek. A Savor the flavor se rossz,de nem csak a hősöktöl kéne adnia plusz regent,hanem mage minionoktól)
T4: Putrid Bile (Ez egy nagyon jó sokoldalú Ulti,rövid CD-vel,ami használható akár Escapeként/team escapeként/csata lellasítására stb... Nagyon sokoldalú szerintem,mondjuk a legjobb hozzá egy koordinált,mert ha team escapenél vissza táncol Jaina a frontvonalra,és téged fog hibáztatni mert meghalt,az nem kellemes. A másik ulti sem rossz,csak ott már alapkövetelmény a koordenáció,nem csak bónusz,mondjuk a 15% slowot elvehetnék)
T5: Relentless/Mega Smash (Relentless minden CC fajta ellen nagyon jól jön,channeled CC ellen sajnos nem segít (Tychusnak van T5-ön egy ilyen talentje))
T6: Imposing Presence/Pulverize (Imposing presencét nerfelték,evvel lényegében Stitchest is nerfelték valamennyire ismét,Pulverize akkor ha nincs Relentless vagy valami CC reduceoló talent a csapatukban(nem Cleansera gondoltam,az nem segít sokat Pulverize ellen),és nincs AA-juk annyira)
T7egenerative Bile/Hardenes Shield (Mind két talent nagyon jó,én a Regen Bilet jobban preferálom mert ha van is nem chanelellt cc-jük,akkor az nem ér annyit mert van a Relentless ugye,+10% movement speed (így már 30%) még jobb escape abbilitivé teszi,és talán már lightos gap closerként is szolgálhat a hook segitségével)
Na mindegy,remélem majd több build lehetőség is lesz Stitchesnél,mert a DPS buildnál túl nagyok a hátrányok. Elnézést ha hülyeségeket írtam vagy off vagy valami ilyesmi volt,csak nagyon örülök hogy Stitches végre Buffolva lesz (remélhetőleg kicsit többet kap mint múltkor).Need for speed world:0DARIUS0 , Battle.net: Dunna#2926 steam barát kód 112529047
-
Metacska
aktív tag
Nagyjából rendben van, bár a T1 Regen Master teljesen felesleges. Nem tudsz annyit összegyűjteni a roamolások és objective teljesítése miatt, amennyitől már megérné kitalentelni. Egyértelmű választás a Heavy Slam. Alacsony CD-jű talent lesz 50%-al erősebb és ráadásul több enemyt is sújt, nincs is jobb választás egy tank számára.
Level 20-on én a Bolt of the Storm-ra tennék. Közelebb lehet röppeni az enemyhez, hogy ügyesen összekösd egy hookolással. Tökéletes interruptolni és menekülni, hogy lehetőség szerint ne halj meg.
-
MODERÁTOR
Sziasztok! Rexxar milyen lett?
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
adrian360
őstag
Quote from Blizzard :
- They're working on Tyrande and Tassadar's support talents, and on internal testing it feels like they have two new solid strong supports.
- Kael'thas internal stats shows that he's doing ok in the win ratio category, with maybe Chain Stats being an outlier.
-Leoric is one of the highest win ratio heroes, with a wave clear that might be too strong (along with Johanna).
In the past (5-6 months ago) they think wave clear was less valued by devs and the community - hence why talents needed to have a 300% bonus damage for anyone to consider it. Now it's a major priority.
- Zeratul is another hero that has a near 100% pick/ban ratio, so they're looking at what can be nerfed on him.
Void Prison and Wormhole for instance are being monitored.
- Bans in ranked play creates a sort of barrier since it increases the minimum number of heroes needed for players to try that. It may also create a situation where someone's favorite character is always banned. But they considering implementing that.
- Ideally they would want to address character balance in order for a character to not have to be banned all the time.
- The dev suggests that internally their Custom Games have a drafting tool (not clear).
- They have a list with hundreds of small features (specially on user interface) they want to implement, and prioritizing that is hard. Community feedback has an impact on this.
- One of their senior engineers is focused mainly on improving matchmaking, since the community had a ton of feedback and requests on that.
- There's a chance they will reveal new heroes at Blizzcon.
- They do look at tournaments for both epic moments and for things that might need to be balanced/tweaked from a design standpoint.
- At 2014's Blizzcon, they realized how double health bars (from Tychus' Odin for instance) were a problem. -
félisten
-
0karmacoma0
senior tag
A Void Prison tényleg lehet rövidebb vagy kisebb, mert talán a legerősebb ulti, de a Wormhole szerintem pont az ami Zerat azzá teszi ami. Ha elveszik lényegében megszűnik a karakter. Pont ma agyaltam megvegyem-e a master skint. Szerintem várok vele. Tőlem akár a follow trough-t is nerfelhetik/elvehetik, de a Wormhole maradjon. Versenyeken is elsősorban a Void ami miatt banolják szerintem.
Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters
-
F-ECT$
titán
válasz adrian360 #9245 üzenetére
Pont most gondolkodok Tyrande vásárláson. Ha egy kicsit buffolják a healjét, akkor viszont a dmg-jén kell majd nerfelni, szóval egyelőre kivárok vele.
Leroic, Zeratul és Johanna nerfnek nem annyira örülök, főleg a 2 tankénak, mert ezekkel legalább élvezetes volt játszani. Egy Muradin pl halál unalmas számomra a 0 dps-ével.
DaveNo1: akkor lehet ránézek megint, úgyis van már megint majdnem 30k goldom.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest