- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
-
Mobilarena
ÜDVÖZÖLLEK A NEXUSBAN!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kotomicuki
senior tag
Hát, Ray'-ról nem állítanám, hogy buff-olják: a 16. szintjéről most akarnak 459 sebzést elvenni (double barreled-del és a 16. szinti értékekkel számolva), mert a bullseye - ha minden úgy lesz, ahogy írták - kiesik a talent-ek közül...
A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!
-
Devas
őstag
válasz Kotomicuki #8301 üzenetére
Pontosan! Vége az OP Jim endgame-nek a bullseye rework miatt. Már csak át kell rakni Assassin-ból Support-ba.
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
Sebestyen01
őstag
Volt egy net szakadásom quick meccs közben és most hogy visszamentem jobb felül van egy piros felkiáltójel az mit jelent?
-
Sebestyen01
őstag
válasz Sebestyen01 #8303 üzenetére
Azóta quick meccset se talál
-
TBT
addikt
válasz Sebestyen01 #8304 üzenetére
Lassan talál társakat és ellenfeleket amúgy is. Pontosabb lett a meccskereső, nincs annyi rossz összeállítás, mint régen és veled "egyszintűekkel" próbál összehozni, ami kis időbe telik (lehet ez néhány perc is!)
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Pedro78
senior tag
válasz Sebestyen01 #8280 üzenetére
En mindig azt mondom, hogy elobb probald ki, vard meg mig free heten lesz es akkor csapassad, addig tok folosleges megvenni, mig nem ismered. En megvettem a starter packot meg melle 3 host eddig, most lvl28 vagyok, de boven elvagyok ezekkel meg a free hetiekkel. Kozben nyomatom oket lvl5-ig az plusz 500gold ugye es majd veszem ami TENYLEG bejon. Addolhatsz amugy, ha gondolod.
Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen
-
h-yle
addikt
válasz Pedro78 #8308 üzenetére
Én pl. megvettem látatlanba Zeratult, merthogy "az jóóó" és iszonyatos béna vagyok vele.
Na jó, már javul a helyzet, de alakvetően illidan pl. jobban bejön. Zera túl high skill még az én bénázásomhoz, és értelmes csapat nélkül kínszenvedés vele a játék.Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
Pedro78
senior tag
Nekem is megvan, starter pack altal, de meg nem mentem vele...alapbol tankosabb karaktereket szeretem, vagy ami tavolsagi assasin. Zera sunnyogos jatekot igenyel es szoloban levadaszni az elkoborolt lowhp-s enemyt. Mondjuk erdekes mert Ilidiant very hard-nak irja, na ot sem "mertem" meg kiprobalni.
-
whitezo88
nagyúr
nincs is annál idegesítőbb, mikor 25 perc után úgy veszt a csapat, hogy végig 1-2 szint előny, majd az ellen 2 emberrel éppen bepusholják a core-t Mines fázis alatt. Igaz, Leoric-ként top dmg voltam, Sylvanas meg Falstad előtt
-
Sebestyen01
őstag
Tassadaron gondolkozok kelle ő nekem Elég jól elvagyok a ranged cuccokkal, néztem is videót róla nem rossz
Mister_X:
Na igen vannak szemellenzős barmok már elnézést, hiába pingelsz nekik hogy gyere már vissza defenz lenne, vagy hogy kéne egy kis help, a multkor egy embernek aki épp minionozott a semmi közepén ahol pont nem volt fájt beírtam hogy jó volna ha lenne oly szives idevonszolni az alvázát[ Szerkesztve ]
-
h-yle
addikt
válasz Pedro78 #8310 üzenetére
Illidan-t sokkal könyebbnek érzem. Mindkettő rohadtul odafigyelős, de Zera sokkal törékenyebb. Odamászol, q, autoattack, w, autoattack ugrasz. Már ha le nem stunolnak rögtön, vagy sunnyogás közben nem CC-zik le az arcod. Illidan meg odayolózik a csata közepébe azt minden mind1. Na jó nyilván nem, de többet bír mint Zera, és a mana-ra se kell figyelni, lévén nincs.
Mondjuk lassan azt is megtanulom, hogy nem kell a minionokra ellőni az összes cooldown-t meg manát, aztán csodálkozni, hogy 10% mana és 50% HP mellett megszexuálnak teamfightban. Gyakorlat teszi ugye...
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
CactuS
Arcképgyáros
Ha ezt jól értem, akkor a heti hősök:
Malfurion
Valla
Anub'arak
Tychus
Nazebo
Johanna (lvl 12)
Kael'thas (lvl 15)Murky-t szerettem volna, nem akarom látatlanban megvenni, de az lesz a vége, főleg, hogy ezekből már megvan Malf, Valla, Johanna és talán csak Anub/Tychus nincs meg lvl 5. Féleg Murky olyan lesz, mint Zeratul, megvettem, de annyira kiemelkedő sosem voltam vele, Nova-val sokkal többször vagyok top hero dmg-es.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
h-yle
addikt
válasz Sebestyen01 #8314 üzenetére
Tass sokadik hősnek jó. Elég szituációfüggő, QM-be nem az igazi, és HL-be is csak akkor ha a draft megkívánja. Klasszikus supportnak inkább Uther/Rehgar.
Persze ez mind szubjektív, ha valamelyik hőssel sokkal jobb vagy mint más, akkor hacsak nem profi szinten játszol minden tud működni.
Multkor egy arc így kezdte a meccset, miután 2-en is beszóltak a választása miatt: "figyeljetek, így kell Kerrigan-t játszani." És öcsém olyat darált, hogy leesett az állam. 2x akkora hero dmg mint bárki más, 0 halál. Szóval na. Aki profi az profiTalent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
CactuS
Arcképgyáros
Igazából lassan megint van 10k-m. Leroicot még nem akarom, Monk majd érdekel, utána meg kb a medic, a régiek közül még van 1-2, de egyik se b*ssza annyira a fantáziámat, mint Murky.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
-
TBT
addikt
Igen, ingyen Diablo hős és Malthael mount azoknak, akik rendelkeznek a Diablo III Reaper of Souls játékkal (csak szeptember 8-ig él ez az akció)!
A Diablo III-ban pedig Nexus-os profilképet és warsong pennantot kapunk.[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
TBT
addikt
válasz Realradical #8332 üzenetére
Durván fél órányi munka!
-
D4v3
őstag
Van 2 bnet accom, egyiken wow+hots, másikon dio meg a kieg.. sikerült jó acc-al elkezdeni hots-ot Se mount, se valla, se diablo
-
-
TBT
addikt
válasz DaveNo1 #8337 üzenetére
Csatlakozol egy szintezős communityhez és 10-15 perc (1 Rift) alatt felhúznak 70-re. Nem nagy dolog, de amúgy is jó lesz a negyedik szezon a Diablo 3-ban.
-
Pedro78
senior tag
A kartyas mounthoz mi kell? Hearthstoneban 100 meccs? Elkepzelhetetlennek tartom, hogy azzal annyit jatszak.
-
Pedro78
senior tag
Mert masik forumon annyit irtak, hogy be kell lepni, lejatszani az Easy Rider Quest-et es utana adja a hots-ban a mountot...de akkor ezekszerint volt vele valami gubanc (sokaknak nem adta meg talan) es emiatt kellett lejatszani a +questet.
Amugy azert kerdezem, mert mas ilyenrol meg nem hallottam, amiert ennyit kellett volna szarakodni...regelj ide logolj oda az oke...kabe ennyit er egy ilyen mount...de hogy 20-30 orat jatszak egy jatekkal... olyan jatekkal amitol hanyinger kerulget...na nema...
Win-t irtam elsore, de mar a lejatszott meccsbol is sok lenne nem gyoztes meccsbol 100...
-
Hunner
senior tag
válasz Pedro78 #8341 üzenetére
"regelj ide logolj oda az oke...kabe ennyit er egy ilyen mount...de hogy 20-30 orat jatszak egy jatekkal... olyan jatekkal amitol hanyinger kerulget...na nema..."
1. senki nem tart pisztolyt a fejedhez, hogy játszál a hearthstone-al
2. a hs cardback az egyik legfaszább mount a játékban, mert kvázi ingyen tudja azt amit a magical carpet 15euróért, nevezetesen, hogy minden nagydarab állat, aki alapból nem is mountolhatna, most mégis feszíthet valamin.
3. ha neked csak ennyit érne ez a mount, akkor ertelemszerűen nem rakod bele a plusz energiát hiszen... 1-es pont.Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
-
Pedro78
senior tag
Wow is kuka nalam, sosem tetszett...D3-ban meg egy karakter lvl70-re kb 15 perc....azert van kulonbseg.
#8343 Persze, meg van a Mechanospider amiert kabe 3 perces tortenest kellett csinalni.Ezert lepett meg ez a 20-30 oras szarakodas egy masik mountert.
#8344 Tisztaban vagyok vele, kosz hogy pontokba szedve leirtad. Remelem azert megengeded nekem azt hogy ne tetszen a hs. kosz.
#8345 Aranyokrol beszelek, ertelmezes megy?
[ Szerkesztve ]
-
zws
senior tag
válasz Pedro78 #8346 üzenetére
"Wow is kuka nalam, sosem tetszett...D3-ban meg egy karakter lvl70-re kb 15 perc....azert van kulonbseg."
Olyan játékokat hozol fel, amik nem ingyenesek, ezért nem is értem miért hasonlítod őket a HS-hez. Illetve ha szerinted kuka szar és hányingered van tőle, akkor minek firtatod tovább a témát? Ha nem tetszik akkor fogadd el h nem lesz mountod és ne sírj a blizz üzlet politikája miatt.
-
Pedro78
senior tag
En hoztam fel barmelyiket is? Olvass mar vissza, valaszoltam csupan. Nem firtatok semmit, magasrol teszek ra, szimpla meglepodes volt az irasomban, es az aranyokat nem ertettem, de kicsit sem erdekel milyen mountot tudok betenni egy karakter ala. Ahhoz meg legyen mar jogom, hogy valami ne tetszen, koszi .
-
CarajoEsp
senior tag
Ha már a LVL 70 kari diabloba 15 perc, valaki majd season 4-nél segítene benne? vagy együtt megcsinálni, hátha úgy rövidebb idő?
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest