Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • F-ECT$

    titán

    válasz DaveNo1 #2352 üzenetére

    Még csak béta, de ez a rejoin az SC 2 engine miatt ilyen, gondolom nem fél nap átírni.

    Az MMR-t tényleg javíthatnák, mert néha solo q-n olyan csapatba kerülök, ahol még pingelés nélkül is mindenki tudja, hogy mit kell csinálnia, néha meg olyanba, ahol a lane minionok kinyírják a csapattársamat (nem afk volt).

    Az egyébként jó kérdés, hogy melyik megközelítés jó:
    -A játék snowball jellegű, azaz ha valamelyik csapat az elején jobb, mint a másik, akkor azt nehéz visszahozni. (Ez ugye unalmassá teszi a meccseket az első pár perc után.)
    -A játék megpróbálja kiegyenlíteni a különbségeket, és egy csomó rossz döntés után is van lehetőség megnyerni a meccset, ha level 20 körül sikerül bewipe-oltatni az ellenfelet 1x. Most ilyen a Hots, de ez kicsit igazságtalannak tűnik, bár legalább marad izgalom a meccs végére is. (Tegnap lefekvés előtt még benéztem egy streambe: 3x elhozta egymás után a sárkányt az egyik csapat eljutottak a core-ig, az utolsónál az ellenfél egy jó stunnal leszedte a sárkányból kieső embert és még 2 társát. Ezután lazán végigverték a még álló fortokat és a core-t.)

    A retardált játékosok ellen meg érdemes 5 fős csapatként joinolni, ha emellett még van valaki a csapatban, aki bemondja a játékot (melyik objective, kire menjen a fókusz, stb), akkor azzal drasztikusan megnő a játék élvezeti faktora még vereség esetén is, mert nem 1 hülye csapattárs miatt kapsz ki, hanem azért, mert a másik csapat jobb volt.

    Dive ever, work never.

Új hozzászólás Aktív témák