Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gbela

    senior tag

    válasz F-ECT$ #1955 üzenetére

    Én amúgy nem rögtön 5 főre gondoltam, oda már tényleg durvább premadek jelentkeznek. Hanem duo trio jelentkezésekben kb megismerni egymás játékát. Fix 5 fő pl soha nem lesz, persze szép lenne, de felnőttek vagyunk, ez sosem fog összejönni. Sokkal jobb sztem ha van 8-10 ember, akik bármikor össze tudnak jönni akár 5-en is, de már hárman is exponenciálisan jobb a nyerési arány ha van összjáték, és kommunikáció, és még mindig nem 5ös premade-eket kap az ember.

    És ja, vezér az kell. Én pl szivesen csinálom ha vagyok, de valsz én kevesebbet tudok lenni pl mint mások, esténként 2-3 óra aztán annyi. Illetve moba tapasztalatom sincs, wow arénát toltam és vezettem évekig, sikerült is radiator cím 1-2szer. De itt tényleg inkább az a lényeg h 1 ember mondja, a többi kövesse, mind1 ki, még ha nem is mindig 100%-ban optimális döntést hoz.

    Mindenesetre sztem legjobb ha aki benne lenne az felmegy TS-re, én pl nem szeretek bewhisperelgetni játék közben, hisz ahogy írjátok általában mindenki épp meccsen van. De ha közben belépünk TS-re mert amúgy mennénk együtt is (nekem van amikor antiszoc vagyok és csak szolozok bármi is van) akkor könnyebben összejöhet.

Új hozzászólás Aktív témák