- Fotón a Xiaomi 15 Ultra kamerái
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor Magic V2 fél év után
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
ÜDVÖZÖLLEK A NEXUSBAN!
Új hozzászólás Aktív témák
-
holozis_HUN
veterán
Szerintem bugos ez a Chromie... Nem mutatja, hogy a dragon nevezető skillshootja hova fog érkezni, így nem is lehet kikerülni és sokat sebez. Limingnél meg Kalethasnál lehet látni, hogy hol lesz a skillshoot, Chromienál nem....
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
zola09
aktív tag
válasz holozis_HUN #14801 üzenetére
Ez direkt így van, valamelyik videóban ki is emelték.
-
Stylerr
addikt
Falstad rework milyen lett?
-
DaveNo1
veterán
válasz holozis_HUN #14801 üzenetére
Mozogj kiszámíthatatlanul, akkor nehezebben találnak el
You are not prepared.
-
F-ECT$
titán
Ránéztem Hotslogsra: Chromie 35% alatti WR-rel virít
Dive ever, work never.
-
Rankerz
senior tag
Ja hogy level 40 is kéne hozzá , akkor sztornó még
[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
válasz DaveNo1 #14812 üzenetére
Redditen is volt aki nagy %ban nyer vele. Ő leírta, hogy miért sikeres vele: nem kockáztat, mindig a csapat mögött van autoattack rangen kívül. A pozíciója és úgy általában a mapon való közlekedésre odafigyelve nem kapják el. És miután begyakorolta a skillshotokat iszonyat dmget tud vele kiosztani.
Én nem szoktam megvenni 15kért senkit, személyes tapasztalat nincs.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz DaveNo1 #14812 üzenetére
Én is toltam vele kettőt. Az első ilyen Blackhearthbayes szar teamcompos vs Thrall+Tracer meccs volt. Az iszonyatos volt, de a másodikon rendes fronlineal iszonyú erősnek tűnt. Kicsit fájó, hogy az összes biztonsági talentet 1 tierbe sűrítették, mert a range ott nekem nagyon kell, hiába lenne jó a bye bye vagy az ice block. Lev 19 után egyedül megnyeri a meccset a dupla Q-val. Nekem alapból a Q-ra talentelt poke build jött be a legjobban. Összességben szerintem kis HP-t még elbírna, de iszonyatosan rewarding és fun hős. Nagy WR-e pubban szerintem soha nem lesz, mert elhibázott skillshotokkal kevesebbet tesz hozzá mint egy bázison pihegő aba.
Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters
-
pc360
addikt
Háh, jó ez a Trészer. 10k aranyért már beneveztem rá. Az első 5 meccs persze katasztrofális, hero level 9-re viszont már látom az összes többi Tracer hibáját, és simán leverem őket 1v1-ben. Eddig a legjobb 23 kill, 0 die egy amúgy fair csatában. A match history szuperzöld... Hmmm, rég volt már ilyen, még Novával és Zeratullal volt hasonló élményem, mielőtt kicsit kaszaboltak volna a talentjeiken.
Egyébként jellemző, hogy a legtöbb karaktert az emberek java része képtelen úgy irányítani, ahogy az elvárható lenne, hiába vagy rank 10 körüli szinten akár. Nagyon kevéske az, aki kihasználja például Tracer agresszivitását. Én inkább azt a 10-12-t használom és gyűröm őket sorba 20-as szintre, de azokat szeretem, és mennek is.
[ Szerkesztve ]
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
holozis_HUN
veterán
Akinek FPS baja van, az vegye le az effskteket. Nekem egyből bslőtte stabilabra az fps-t.
-
félisten
válasz holozis_HUN #14818 üzenetére
Mármint melyik effekteket?
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
félisten
válasz holozis_HUN #14820 üzenetére
Köszi, megvan, majd kipróbálom!
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
pc360
addikt
válasz holozis_HUN #14820 üzenetére
A printscreen gomb az alapértelmezett dokumentumok mappába (..Heroes of the Storm/Screenshots) gyártja a képeket a játékból. Legalábbis Blizzardéknál.
[ Szerkesztve ]
-
Devas
őstag
válasz holozis_HUN #14818 üzenetére
Effects-et eddig is minimumra vettem, és ugyanúgy beesett 60 alá az FPS. Viszont megérkezett az 1600x900-as kijelzőm, remélem női fog az alacsonyabb felbontás miatt az FPS.
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
Devas
őstag
válasz AxBattler #14825 üzenetére
Bejelentem, mert az utóbbi 1-2 évben kijelzőfóbiám alakult ki.
Az okostelefonokkal kezdődött a dolog. Egyszerűen totál kiborít, hogy már nem kapni kis kijelzős egykezes telefonokat. Mentek feljebb szépen ppi-ben és ezzel növelték is a kijelzőt, hogy legyen értelme. Persze ez még ugyan nem zárja ki, hogy csinálhassanak kis telefonokat, de minden gyártó elkezdte követni az 5 colos trendet. Ha meg netán megjelent valami apró készülék, abba beledobtak 512 MB RAM-ot, hogy használhatatlan fos legyen, és mindenképp vegyed a nagyot.
Jöttek a fullHD TV-k is ugyebár. Vitték a népek mint a cukrot, gondolták TV-t nézni rajta dejó lesz, csak még éppenséggel nem nagyon volt rá tartalom.
Itt vannak ezek a fullHD monitorok, ez már alap. A felbontással magával semmi bajom, mert jó dolog. A gond az, hogy ha érdemben játszani akar az ember ekkora felbontáson, akkor egy 50 ezres proci, meg egy 100 ezres videokártya azért ajánlott. Ha spórolni akarsz a procin, akkor nemhajcsaki. Ha 50-ért veszel VGA-t, akkor kevés a VRAM, meg nem elég erős. Ha 70-ért veszel, akkor kevés még mindig benne a kraft. Ez már inkább a CPU/GPU gyártók sara, hogy hagytak egy értelmetlen űrt a középkategóriában. Vagy talán a játékkészítőké. Vagy egyszerűen csak az én gondolatmenetem hibádzik.
Most ott tartunk, hogy 4K-t venne az emberfia játékra, de abba sokan bele sem gondolnak, hogy megfekszik alatta a vas.
Szóval én úgy döntöttem, hogy nem sodródok a tömeggel, hanem visszafejlődök kicsit. Nem fogok vagyonokat a gépre költeni. Egyáltalán nem bántam meg a dolgot és nem is tartom magamban. Próbálom sugallni az embereknek, hogy van más lehetőség is, nemcsak a trendek.
[ Szerkesztve ]
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
holozis_HUN
veterán
Vegyél Z3 Compactot testvér, és abban a topikban is fogunk találkozni
Nekem sima HD monitor van, mindenki sír, az AC Unity miatt... B*tch pls mediumon eldöcög egy HD7770-nel
Egy darabig nem is váltanék feljebb... Majd haesz 100k vga-ra, meg 70k egy I7-re...
Egyébként nekem már ram meg vidikártya limit van hots alatt... Vidikártya maxon megy (oké, vram nem, de majdnem) és a ram is közel tele van. Sok játéknál ez, ram lesz a kövi lépés, hátha +2 fps...
-
pc360
addikt
A nagyobb PPI-nek akkor van értelme, amikor jó a szemed. Ha neked nem okoz örömet a kristálytiszta kép / nem olyan jó a látásod, az a te saját preferenciád.
Különben sem értem a problémád. Most játékgépen játszanál, vagy egy irodai gépet szidsz?.. Használtan 100 ezer egy olyan alaplap / CPU / RAM / VGA kombó, ami mindent elvisz fullHD-ban normális képfrissítési rátával, nem csak egy HotS-oskát. Ehez kell egy jó táp, ház, SSD, és kész a gép.
Kijelzőt az ember évtizedre vesz. Direkt alacsony felbontást azért, mert nem tud összerakni egy gépet... hát, mit is mondjak. BTW: szarok a trendekre.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
True story. Asszem' kezdek én is komolyan nézelődni...
Azért azt hozzá kell tenni, hogy a trendeket a nyugatabbra lévő fogyasztó réteg diktálja, náluk pedig ez nem tétel. De én sem szeretnék már PC-re sokat költeni.
-
pc360
addikt
válasz holozis_HUN #14829 üzenetére
A 6 magos Phenom egy AMD 270/280 vagy NVIDIA 670/760 kártyával, 8 giga rammal azért erőteljes közepet jelent, meg HotS-ot high-on, normális framerate-tel. Ez már játékgép. Nyilván lehet feljebb is menni, én csak az árakra akartam rávilágítani, hogy használtan kell beszerezni a dolgokat, és máris megáll az egész egy irodai gép árában. A saját konfigom is ilyen, csak 8 magos FX-szel, és eddig mindent vitt csutkán. A bóvli AC-széria nem mérvadó nálam.
[ Szerkesztve ]
-
Devas
őstag
holozis_HUN:
Jó kis telefon a Z3c, a volt munkatársamnak az volt, az még kezelhető egy kézben, bár nekem kicsit drága. Nálam ezek az okostelefonok évente cserélődnek, bár most 1 éve kitartó tulajdonosa vagyok egy Moto E-nek. 28-ért vettem újonnan gari nélkül. Szerintem max még 1-2 év és szétkopik, ezek ilyen eldobhatós cuccok. Nem cserélem le, mert nincs mire. Drága vagy nagy telefont meg nem akarok venni. Meg azért jól esik, hogy a városban még nem láttam ilyet senki kezében.AC: Unity 1 GB VRAM-mal azért elég meredek lehet még HD kijelzővel is. Szerintem kevés lehet neki még minimum-on is. Gondolom néha meg-megakad, amikor cseréli a VRAM-ban az információkat.
A HotS videokártya limitről pedig feltehetnél egy screenshot-ot, mert ilyet még nem láttam.
4GB RAM azért már kevés a mai játékokhoz. Asszony öccsénnek is csak annyi van és durva FPS drop-okat okoz neki 1440x900-on is például AC: Unity alatt, meg egy rakás játéknál is. A VGA-dat is lecserélném a helyedben 2 gigásra legalább, vagy ha 30 FPS-ben játszanál, akkor mehet akár mégtöbb gigás is.
pc360:
Semmi bajom a nagyobb ppi-vel, mert nem olyan rossz a szemem. Munkára például baromi jó lehet, egy nagy felbontású kijelző. Jó nagy a munkaterületed és ha a kijelző is nagy, nem vakoskodsz. Hardver sem kell irodai munka alá. Filmeknél már nem igazán tünne fel az éles kép, arra inkább nagy kijelzőt választanék, hogy messziről nézve, lefeküdve élvezhessem, de ehhez inkább már TV kell, mint monitor. Játéknál azért már számít a kép élessége, csakhogy ezt meg is kell fizetni hardverben is.Az én gépem nem irodai gép, hanem egy belépő gamer gép, hisz a játékkonzolok teljesítményét hozza. Irodai gépbe nem kell 4 szálas proci, sem komoly videokártya. Mivel belépő gamer gépről beszélünk, ezért kompromisszumot kell kötnöm, valamit feladnom, ha korszerű játékokkal szeretnék játszani. Felbontás, FPS, részletesség... valamelyikről le kell mondanom, de lehet mindről. Én a felbontást választottam.
Persze vehetnék régi használt alkatrészeket is olcsón, jókat. Vagy beválik, vagy rápacsálok. Ott van a jó öreg i5 Sandy-bridge. Többszálas teljesítményben körbehugyozza az én procimat szerintem. Na de 1-2 szálon már lehet alulmaradna. HotS is ilyen. Én ezért választottam a korszerű i3-at, mivel a játékok többségének szálanként kell erősnek lennie, de képes többszálas teljesítményre is, ha a helyzet megkívánja. Vehetnék régi videokártyát is, de lehet nem támogatja már azt a DirectX verziót, amit használnék. Ez még nem is olyan nagy baj, de lehet befűti a gépemet mégjobban, arra meg allergiás vagyok nyáron. Meg azért ezek a VGA-k a gép legdrágább alkatrészei általában és a leggyorsabban elavulók, sőt, szerintem a legkissebb élettartamúak. Persze nem mondom azt, hogy nem éri meg használt alkatrészeket venni, vettem már én is.
Valóban, kijelzőt tovább használja az ember mint a gépet, de azt is el lehet adni ugyanúgy, mint a használt alkatrészeket. De ez a felbontás miatti "előny" évek múlva is a birtokomban lesz. A gépem meg teljesen jó ár/érték arányt képvisel újonnan. Nem rossz gépet vettem annak idején, hanem rossz monitort játékra.
Az AMD procikkal pedig az a baj, hogy a szálankénti teljesítményben nézve rossz az ár/érték aránya. Ez HotS-nál is megérződik sajna. Havernak is FX-e van, szoktam vele játszani mikrofonon keresztül. Durva amikor HotS-ban a pálya töltőképernyőjén hallom, ahogy felpörögnek a ventillátorai. Mintha valami reptérről játszana. Meg ha már FX, akkor drága lap kell alá, hogy ne kapcsoljon le a gép a gyenge áramellátás miatt. Gyári CPU propeller is eldobható kategória, azt is venni kell rá (Intel-nél a gyári is elég nekem). Szóval jelen helyzetben az AMD proci játékra nem opció. Sajnos. De ha jövőre kijön a Zen, lehet lecserélem olyanra a gépet.
AxBattler:
Szerintem csapj le rá! Hátha valamikor hasznát veszed az elkövetkezendő 10 évben!
Igazából én megengedhetném magamnak, hogy drága gépet vegyek... de ugyanolyan olcsójános vagyok mint Te! (megnesértőggy)Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
holozis_HUN
veterán
Lehet kiröhögsz, de medium, low beállítással és FXAA-val jobban elmegy, mint totál lowon. Nem is értem. Igen, VRAM húzós, meg hát a rendszermemória is húzós, 3900-at zabál a 4096-ból. Fps drop az elején van, ha betölt minden, akkor okés. 30-40 fpssel eldöcög, néha néha van drop. Tervben van a vidikártya csere, de jelenleg a ram fontosabb. Ramom a limites még.
És szerintem a vidikártya is limites nálam HoTS alatt, fullon pörög, Vram olyan 700 körül. De az órajelekkel küzködik. És a Hots nem szereti a tuningot, meg semmi sem, most 1000 --> 1100 a gpu, 1100 --> 1250 a memória órajele, de ez a max stabil, ezután hots kifagy töltésnél, az AC-k szintén. Nem is értem...
Z3C már annyira nem húzós, megéri szerintem, főleg hogy a mókolása is egyszerű, sokmindent ki lehet hozni belőle
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Igazából én megengedhetném magamnak, hogy drága gépet vegyek... de ugyanolyan olcsójános vagyok mint Te!
A vesémbe látsz...
Egyébként csak fölöslegesen nem szeretek befektetni, pl. már nekem sem olyan fontos a játék, nem szeretnék sokat költeni rá, és ha belegondolok, az általad felsoroltak közül én is inkább a felbontást áldoznám be. Meg ugye szeretem az aprózást is, most is összevásároltam egy csomó dolgot, amiktől meg kell szabadulnom, persze bukóval...+1 a modern i3-ra!
Az általam tolt multik, ill. általában a single játékok többsége még mindig kevés magot használ. Ez talán a köv. néhány évben fog megváltozni (új Doom? ), de addig is bőven jó. Ha meg majd váltani kell majd, akkor ott lesz sok olcsó, aprós Haswell i5. Most inkább azon gondolkodom, hogy 35W-os CPU-ra cserélem, jól jön az egy ITX rendszerben!És addig még ki akarom próbálni a CPUCores-t is, csak várok egy 50%-os leárazásra. Ha működik, akkor erősen ajánlott lesz minden HotS játékos számára!
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz holozis_HUN #14836 üzenetére
A rendszer, és a háttérben futó alkalmazások folyamatait egyetlen magra csoportosítja, így a fennmaradó CPU magok (1db, 3db, stb.) kizárólagosan a játék számára lesznek fenntartva.
STEAM-en kívüli játékokkal is használható, STEAM-et még el sem kell indítani a futtatásához, ill. launcher-es gémeket is kezel.[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
-
félisten
válasz holozis_HUN #14838 üzenetére
+ (#14839) F-ECT$
Behúzom, amint berakják 50%-os SALE-be, aztán nyomok egy tesztet."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
adrian360
őstag
válasz zola09 #14842 üzenetére
konti már negyvenhatszor elmondta hogy nem azért van low-n minden mert akad a játék, hanem hogy ne vegye el a figyelmét a sok csilli villi effekt. más játékban is nagyon sok pro játékos játszik low beállításon, hogy csak a lényeg látszódjon, hiába futna a gépén ultra beállításon is 120 fps-sel.
-
pc360
addikt
Hogyan tudom megnézni a draft képernyő alatt valakinek a profilját, aki nem írt a chatbe? Főleg ugye az ellenfelekét... Van erre valami trükkös beírható tag, vagy egyéb? Hiányzik nagyon a hero képekre kattinthatóság. Nem is értem, miért hagyták ezt ki, a meccs végén is belenézhetsz bárkiébe.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Formula-1
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Gitáros topic
- Fotón a Xiaomi 15 Ultra kamerái
- Okos Otthon / Smart Home
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Playstation 5 garanciális
- Xiaomi IMILAB EC4 (Spotlight akkumulátoros kamerakészlet) Spotlight Battery Camera Set (Új)
- MacBook AIR M1 8GB 256GB Space Grey
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÚJ, BONTATLAN - G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 64GB DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam Firstshop garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest