- Vodafone mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android szakmai topik
- Apple Watch
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
ÜDVÖZÖLLEK A NEXUSBAN!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pachito
őstag
Hali!
Egy gyors kérdésem lenne: ilyen le/feltöltési sebesség mellett tudnám a játékot streamelni, ha egyszer arra vetemednék? Vagy hogy/hol kaphatnék reális képet erről?
-
DaveNo1
veterán
Héten PTR? Valószínűleg akkor nagy patchhel jön jövőhéten a season 1
You are not prepared.
-
DaveNo1
veterán
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
Gyuri27
félisten
válasz holozis_HUN #14958 üzenetére
Enemy insta zerát és novát pickel. Nálunk meg senki egy tassadart.
Meg a szokásos murky-sgt stb-stb. Ha ilyen csapatokat kapsz mész a levesbe.Amd - Radeon - Ryzen
-
DaveNo1
veterán
MMR Normalization
MMRs have been normalized to bring in outliers on both the high and low end of the MMR spectrum.
This change should result in faster queue times in all games modes for players at either end of the spectrum without sacrificing match quality.
Find out more about MMR normalization in this blog post.MMR Seeding
Players entering Hero League for the first time in Season One will have their Quick Match MMR used as a guideline to determine their initial matchmaking.
Future seasons will use Unranked Draft Mode MMR to seed into Hero League matchmaking.You are not prepared.
-
DaveNo1
veterán
Lehet jobb lesz helyette Medivh, a minden sebzést felfogó bubija elég kretén, főleg mert csak 5 sec a CD-je, és van egy olyan talent rá, aminél a célpont körül lévő összes haver megkapja a bubit.
A raven form meg cd nélküli, annyit repülsz amennyit akarsz, mountolni nem is tud, a raven form van helyette
You are not prepared.
-
zws
senior tag
Ha valaki nem akarja elbaszni a kezdő 10 placement meccset, akkor golive után egy hétig ne menjen HL-re. Saját tapasztalataim szerint minden nagyobb patch és új hős után felhígul a játékosbázis olyan emberekkel akik nem játszanak a játékkal de ilyenkor visszajönnek pár meccsre, és persze szépen fogalmazva nem az igazi a teljesítményük.
Szerintem 1 hét elég hozzá, hogy ezek kikopjanak és utána lehet 2 fős partyval nekiindulni a meccseknek. -
holozis_HUN
veterán
Ehhez keresek egy társat, júliusban ráérek bármikor barcelonai út pont a patch után lesz nem sokkal, addig jól ki tudnak kopni 2 hét alatt rank 30 vagyok Alapozok pár hőst: Illidan, Nova, Zera, Liming, Johanna, healernek eddig li Li-t érzem... Begyakorlom pro-ra illit, aztán abathurral csaphatjuk rankedben
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
adrian360
őstag
ptr pach notes: [link]
-
félisten
válasz holozis_HUN #14970 üzenetére
Sosem toltam még ranked-et, de 10 meccsre beszállnék én is!
Valla, Arthas, Muradin, Raynor, Thrall, Hammer, Azmodan, Sylvanas, Zagara amit vállalok..."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Devas
őstag
válasz AxBattler #14972 üzenetére
Azmodan...
Azt en is megvettem, mert lowtier, de sose tudtam vele jol jatszani... Igy 10k goldos skint sem vettem neki.
Ha megvettem volna a skint is, akkor az Gyurinal biztos kibatta volna a biztositekot![ Szerkesztve ]
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
félisten
Már várom a következő 50%-os akciót!
Asmodunk, Angelic Valla, Widowmaker Nova, meg az a vámpíros Arthas skin...Szerk.: Ranked Play Spotlight
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
félisten
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Metacska
aktív tag
Van már bő 1 éve van egy 5-8 fős csapatunk, akikkel rendszeresen party-ban játszunk, A múltkor megnéztük az MMR-eket. Itt merült fel egy anomália
Miért van az, hogy van két játékos az egyik 2000-es MMR-rel és van egy másik 2400-al és az alacsonyabb MMR-es játékos:
- sokkal ügyesebb játékos
- állandóan magasabb kill / assist / dmg / és XP aránnyal
- jól felépített talent tree-vel minden hero esetében
- összefoglalóan eredményesebb egyéni és csapatjátékos
- amiben egyedül GYENGÉBB az a WR %.A másik játékos egy kevésbé tehetséges gamer és a többiek előtt is látható, hogy kevésbé ügyes a játékban, rosszak a callok, rossz a helyzetfelmérés és az egyéni megoldások. Ellenben magasabb a WR-je.
Úgy tudtam, az MMR egy soktényezős számítás, ugyanakkor én a fent leírtakból úgy látom, hogy valójában egy rosszul felépített és igazságtalan struktúra.
Nem véletlenül játszunk QM-ben party-ban, mert elviekben ilyenkor legalább a sorsolásnál a magasabb MMR-ű jétkosokhoz keres a matchmaking.
Egyébként solo Q-ban ezek az ügyes és jól játszó kollégák az alacsony MMR miatt kreténekkel kerülnek össze.
Az alapvető probléma pont ebben keresendő. Az MMR reset nem hiszem, hogy ezt a visszásságot megoldja.
[ Szerkesztve ]
-
adrian360
őstag
válasz Metacska #14978 üzenetére
A hotslogs-os MMR csak a győzelmet-vereséget nézi, semmi egyéb nincs benne. annyi a lényeg hogy az erősebb ellenfél esetén kevesebb pont a vereség, és több pont a győzelem, a gyengébbnél meg fordítva.
szerk az soft reset kb annyit lesz hogy mondjuk az alap mmr 1500, ehhez hozzáadják a jelenlegi MMR-ed, és elosztják kettővel.
így aki most 3000-en van lesz majd 2250-en és ha tényleg olyan jó, akkor újra feltornázza majd magát 3000-re.
aki meg a kezdeti botlások miatt leesett 500-ra, az most felkerül 1000-re hogy kicsit könnyebben tudjunk kimászni a mocsárból.[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz Metacska #14978 üzenetére
Az mmr csak azt nézi mikor nyersz vesztesz és akkor épp milyen mmrű volt a te és az ellenfeled csapata. Mást nem is nézhet, hiszen:
-az hogy ki az ügyesebb azt objektíven nem tudod mérni-kill/assist/death és soak xp értékeket nem szabad nézni, egyrészt mert hősönként változó, másrészt az semmit nem jelent a játékban. Lehet hogy te vagy a top soak xp és 5x annyi xp-t szedsz össze mint bárki az adott meccsen, de lehet pont emiatt vesztetek hiszen végül sololanelt s semmi objektívre nem jött el. Ez nem annyira releváns mint sokan gondolják. Ráadásul ha ez alapján is nézné az mmr-t sokakat arra ösztökélne hogy ez alapján játszanak, ne a győzelem legyen a szemük elött hanem a magas számok, ami mint mondtam sokszor épp hátráltatja a csapatot.
-talent tree alapján se nézi az mmr-t, nincs általánosságban jó talent tree általában, szituációfüggő, ez alapján nem adhat mmrt. Gondolom ezt azért írtad mint bizonyítéka annak h jobb játékos, de ez alapján mmr nem változik...
- innentől kezdve a rendszer szerint akkor lesz eredményesebb egyéni és csapatjátékos, ha magasabb wr-al rendelkezik. Persze miután ez igazán csapatorientált játék s nincs annyi carry benne, ezért ha idiótákat kap, akkor lehúzzák az mmr-jét. Ugyanakkor az ellenfélnél ugyanakkora idióták lesznek mint nála általánosságban, uh ez nem lehet kifogás
A legjobb ha nem soloqueztok, az életveszély, duoqueban egy normális haverral már csak 3 embernek kell nem agyhalottnak lennie rajtatok kívül a 4 helyett, ott jobbak az esélyek. Plána ha megy közben a teamspeak...
Sajnos ez ilyen, nem tökéletes, de csapatorientált játéknál ezek így működnek, tökéletes megoldás rankrendszerre azoknál nincsen.
-
zws
senior tag
válasz Realradical #14982 üzenetére
Én nem ilyen adatokra vagyok kíváncsi (ezek amiket felsoroltál am se lennének jó ötletek). Hanem a meccseikre, setupokra, talentekre, ellenfelekre, hány meccset játszott le, milyen hősökkel stb.
-
DaveNo1
veterán
válasz Realradical #14982 üzenetére
Arra elég nehéz lenne normális statisztikát csinálni, de mondjuk olyan, hogy objective körüli killek (OW-ben van ilyen), érdekes lenne.
You are not prepared.
-
holozis_HUN
veterán
válasz DaveNo1 #14984 üzenetére
Nekem olyan Play of the game kellene, mint OW-ban Meg ez, hogy ki milyen jó volt, értékelés a meccs végén. Akár a csapattársak sorsolásában ez is segíthetne, és egy kis színt vinne a játékba, ez a Play of the game és a szavazás. Ha jól tudom más MOBA-ban ilyenek nincsenek, ez is kiemelné.
[ Szerkesztve ]
-
zws
senior tag
válasz holozis_HUN #14985 üzenetére
Gondolom volt már olyan meccsed, ahol téged néztek hülyének, mert nem mentél bele a lvl 9 vs lvl 10 harcba és a csapattársaid meghaltak. Na most szerintem ezek után nincs is szükség egyéb magyarázatra, hogy miért is lenne rossz az értékeléses rendszer.
-
pc360
addikt
válasz holozis_HUN #14985 üzenetére
Így is bőven elegendő végigvárni a victory / defeat / score képernyőket (főleg ilyen töltési idők mellett), nemhogy még szavazgassunk (a visszajátszó motor meg amúgy sem képes gyors pörgetésre). Ha valakinek tetszik a játéka, most is meg tudod írni neki. Az jól esik az embernek. Nem ez lenne a lényeg?
Az OW-ban is tök fölösleges, és az objektivitást teljességgel nélkülözi a player of the game, meg a szavazás... Az OW egy személytelen szarság, a HotS viszont nem annyira az. Szóval, nem emelné ki, csak még egy idegesítő hülyeség kerülne bele.
#14984 Ennek se lenne semmi értelme. Objective körüli killek. És ha közben lepusztítasz 2 fortot, mert a többi 4 tudja tartani a frontot nélküled is, az kevésbé hasznos? Pont ezek azok a szubjektív sületlenségek, amik egyáltalán nem illenének a játékba (és szerencsére ezzel a Blizzard is tisztában van).
[ Szerkesztve ]
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
pc360
addikt
Arról nem is beszélve, hogy legtöbbször egy healer húzza ki a team-et a csávából. Kill nélkül persze nem kapna semmit, hiába mondjuk ő a leghasznosabb tagja a csapatnak. Vagy ha mégis player of the game-nek ítélné a játék, akkor a visszajátszás mutasson egy Moralest, aki nagyban tápolja az előtte állót? Igazán izgalmas lenne...
[ Szerkesztve ]
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
DaveNo1
veterán
Most láttam, hogy most csak 5 euró a dragon mount ha valakit érdekel
You are not prepared.
-
DjDanee87
addikt
Negyed óra és kezdődik Khaldor twitch csatornáján a Meta Madnessnek elnevezett valami. Azt hiszem két BO5 széria lesz, extra szabály hogy a hero ban nem csak adott meccsre vonatkozik hanem az egész BO5ra. Tehát 5 meccsen már 16 banolt hőssel indulnak neki a draftnak majd.
-
DjDanee87
addikt
Ha túl erős volna Rexxar, érkezik a hard countere, Medivh
-
DaveNo1
veterán
You are not prepared.
-
holozis_HUN
veterán
Szerintetek szar Illidan ultinak a Metamorphozis? TL-en.
1 ember kellett TL-re, nekem 2 meccs kellett, hogy rangot kapjak. Mondom megyek. Hívnak ts-re, megyek. Mondom pikkeljek-e Illit. Mondják ok. Mellé Rehgar, Tassadar, Stitches solo tank... Lement a meccs, 10 perc alatt vesztettünk. Azt mondja inkább legyen a Hunt ulti, mert nem ér semmit a Metamorphozis. Sztem jó, de javítsatok ki...
Ja és rank 28 lettem, 11 win 9 lose
Akikkel rendesen szoktam TL-ezni, azok közül 1 embernek rosszabb aránnyal adott rank 26-ot, nem is értem... De elvileg kapok mountot, szóval mind1
-
Sprq
aktív tag
-
Madwe
nagyúr
válasz holozis_HUN #14993 üzenetére
Ha van kit huntolni, akkor érdemesebb a hunt. Ha nincs erős frontline, érdemesebb a meta. Ha van vmi combó rád (morales, aba s rád talentel) akkor érdemesebb a meta.
Rank20 alatt jár csak a mount, nem?
-
DjDanee87
addikt
válasz holozis_HUN #14998 üzenetére
Qm vagy HL MMRt is néz szerintem a TeamLeague besorolásnál. Nekem 9-11re jobb rangot adott, mint másnak 11-9re (90%ban ráadásul együtt játszottunk).
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest