- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android szakmai topik
- Apple Watch
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
-
Mobilarena
ÜDVÖZÖLLEK A NEXUSBAN!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz holozis_HUN #14501 üzenetére
Most is jó. Lehet vegyesen a q és d build. Meg lehet full d. A full q nem annyira erős mint régen, de még használható.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
-
Derrewyn
senior tag
válasz DaveNo1 #14500 üzenetére
Nem vagy vele egyedül, valamelyik patch notes kimaradt nálam, és tegnap totál meglepődtem, hogy már az elején chain bomb ment.
Amúgy a matchmaking mintha javult volna, csináltak vele valamit?
Elég normális partikat kapok HL-ben, több meccset sikerült szépen megfordítani. Régebben ilyenkor inkább az anyázás ment, aztán tuti bukta lett.
QM-re ez annyira nem igaz, ott továbbra is sok az idióta. -
TBT
addikt
Ingyenesen játszható hősök a héten:
Raynor
Muradin
Uther
Kerrigan
Tyrael
Nazeebo
Sonya (5)
Arthas (7)
Tassadar (12)
Li-Ming (15)[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
nonsen5e
addikt
válasz F-ECT$ #14512 üzenetére
Héten jön az OW vevőknek, következő héttől mindenki másnak.
Kulcsvevős oldal az már most kiküldi a kulcsokat? Abban az esetben elképzelhetőnek tartom, hogy kapsz Tracert (nincs róla hivatalos infóm), különben nem, hiába küldesz képet a Blizznek a nyugtáról, számláról, miegyébről.
Blizz azt nyilatkozta, hogy sokan csaltak azzel a lehetőséggel még Artanissal, hogy előrendelték valahol, küldtek a Blizznek erről képet, megkapták Artanist, majd lemondták a rendelést. Ezért most azt mondták, hogy nem lesz ilyen, kész.D4: hunPH, nonsense#2596
-
0karmacoma0
senior tag
Artanis megkapta a baseline Zealot chargeot(azaz egy gyöngébb mását), Greaymanennek meg elvették a mindig robbanó Q talentjét. Utóbbi nekem csúnya nerf, előbbi szimpi változtatás.
Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters
-
DaveNo1
veterán
válasz 0karmacoma0 #14514 üzenetére
Elvileg 7-től EU-ban is elérhető Tracer az OW előrendelőknek. Többieknek még 1 hét
Van MM update is + Draft lobby update, most már talán senkit sem fognak megzavarni a skinek
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
DaveNo1
veterán
You are not prepared.
-
DaveNo1
veterán
Lássuk, hogy OP, vagy UP-e
You are not prepared.
-
holozis_HUN
veterán
Na egy kis teljesítményteszt:
Gépem: I5-3330, HD 7770 1 gb, 4 gb ddr 1600 mhz ram
Beállítások: V-sync be, antialiasing ki, a többi medium/low.
Eredmények (emlékezetből):
FPS: úgy 60-20 körül (átlagban 50 volt, a meccs nagy részén)
Vidikártya: Az órajelek maxon mentek, 900 mb-ot evett a játék. 50-60°C volt a
kártya, AC Unity is ennyire melegíti fel (csak az egy picit komplexebb játék)Proci: A négy mag úgy 50-80% kihasználtság volt, az összes kb
egyenlően, proci 50 fokos volt (AC Unitynél szintén)RAM: 2500 mb-ot evett.
Ebből látszik, hogy inkább a vidikártyát húzza. Ajánlott hozzá 2 gb vidikártya. Azért eléggé durva, hogy az AC Unity szintén zabálja a vidikártyát és a procit. És az Unity is medium/low-on van. És az is elvileg optimalizálatlan játék.
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
adrian360
őstag
válasz holozis_HUN #14522 üzenetére
és alá raksz egy akármilyen nvidia kártyát, és kétszer annyi fps-ed lesz ultra beállítás mellett. ez a motor semennyire nincs optimalizálva AMD kártyára
-
nonsen5e
addikt
válasz holozis_HUN #14522 üzenetére
A Unity legalább ki is néz valahogy, hogy az valamelyest indokolja a gépigényt (optimalizálatlan sz*r egyébként).
A Blizzardot meg kéz nélkül meg tudom számolni az utóbbi 10+ évben hány középszarnál jobb motort írt.---
50-80%-ot ír ki a magokra?
Majd tesztelem én is, pont ugyanolyan processzorom van, csak 8gb ram és egy szénné húzott 280X társaságában. Nekem sokkal kevesebb processzorkihasználtság rémlett videokártyától függetlenül is.Nvidia ide vagy oda, 950M-nél össze-vissza sz*rja magát a játék. A hangbeállítások minimumra tétele sokat javított a helyzeten (1-2 géprestart erejéig), laggol azóta is mint a szemét.
Ha időm engedi lehet nézek tesztet, hogy laptopban letiltom valahogy a HT-t, és a gépben is letiltok 2 magot és leveszem a frekvenciát addig, míg nagyjából ugyanakkora teljesítményt nem kapok cinebenchben majd meglássuk mi lesz a kettő között a különbség. Esetleg bedobok a tesztbe egy GTX 750-et is.
Stylerr: Blizzardos motor. Egy szálas teljesítmény >>>>> sok szál.
[ Szerkesztve ]
D4: hunPH, nonsense#2596
-
holozis_HUN
veterán
Ennek semmi sem overkill
Gertrius: Hát azért így is el-el futogat nálam az Unity, pedig vagy 200 embert kell egyszerre megjeleníteni, azok mozgását, fizikáját, részletes ruházatait (eléggé ki vannak dolgozva) a házak szintén eléggé részletes textúrái, illetve az egyéb effektek, füst, köd, tűz, még festményt festő emberke is van benne Szerintem azért annyira nem optimalizálatlan. Olvasgattam róla cikkeket, azt írják, hogy az akkori motor nem bírta, egyszerűen annyi textúrát kellett volna megjelenítenie, hogy megakadt. És ebben lehet valami, más játékban nem láttam még ilyen sok embert menni az utcán, és egy ekkora várost, teli házakkal, eseményekkel. PL a Syndicate-ről néztem pár Gameplayt, hát ott 1-1 ember elmegy az utcán, azoknak is akármilyen ruhájuk van. Nekem az eléggé visszalépés, bár legalább nem "optimalizálatlan". Kicsit sokat akartak, kb 2 év múlva lett volna rá megfelelő motor és gép, hogy annyit megjelenítsen
nyomhatok egy OBS-es gameplayt, miközben írja az adatokat (beállításokat is megmutatnám), az úgy sem terheli le a gépet, Unity mellett is vígan ment
[ Szerkesztve ]
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
Peppo
őstag
R9 270 van nálam is, i5 proci, 8 gb RAM. Közepes beállításokkal, AA nélkül 4K-ban hibátlanul ment néhány peccsel ezelőttig. Azóta viszont előfordulnak kisebb akadások. Nem vészes most sem, de az biztos, hogy lassabb lett, mint korábban volt.
-
Devas
őstag
Tegye fel a kezét, akinek nem esik be az FPS 60 alá soha!
i3-4170 CPU-mnál 1 szál pörög 100%-on, a többi szotyizik. 1920x1080 felbontáson a 950-esem a meccs végén hideg, kb fél gőzzel ment átlagosan, mint amire képes. Gondolkozok egy kis felbontású (1366x768) monitor downgrade-n, hogy meglegyen a 60 FPS.
AA nálam nem igazán volt hatással a teljesítményre, ami sokat segített az a Physics off-ra állítása (bár így is befigyel néha 30-ra). De a többi beállítás is hasznos lehet, amivel a CPU-t tudjuk kímélni.
[ Szerkesztve ]
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
nonsen5e
addikt
Tekintve, hogy a deferredes Blizz motorokban FXAA-t takar az Antialiasing gomb, néznék is, ha bárminemű hatása lenne a teljesítményre.
Azt hiszem a beállítások alatt írja is, hogy CPU vagy GPU erőforrásigényesebbek-e inkább.
Mondjuk igazán implementálhatnának valami értelmesebbet a WoW után a többi játékba is, hogy ne egész nap csak az élekben gyönyörködjünk.D4: hunPH, nonsense#2596
-
-
Devas
őstag
válasz holozis_HUN #14541 üzenetére
Na most így 1 hónap kihagyás után elindítottam a játékot és valóban, most már jobban használja a többi szálat. Valamit piszkálhattak a motorháztető alatt. Most már egy minion wavetől is tapasztalok FPS dropokat.
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
DaveNo1
veterán
You are not prepared.
-
0karmacoma0
senior tag
Én tegnap próbálgattam, de ez a patch valahogy lecsökkentette az FPS-em. 50-60 körül megy de szemre totál akad a játék, és néha be se veszi amit nyomok. Mintha visszatért volna a microlagolás, ami elmúlt pár patchel ezelőtt.
Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters
-
DjDanee87
addikt
válasz DaveNo1 #14538 üzenetére
Szerintem hiba volt QM matchmakingbe belekeverni a hősök szintjét. Nekem van pár lvl8as amivel sosem mentem QMet csak VS AI, és hiába a lvl8 segghülye vagyok némelyikhez. Stimpack, holiday bonus és VS AI viszont adta az XPt. Most mehetek QMbe a tapasztalt játékosok közé szerencsétlenkedni.
Másik meg a csapatkompozíció. Több reddit post van róla, hogy a tegnapi patch óta nem nagyon veszi figyelembe hogy hány tank meg healer van. Ezt sajnos én is tapasztaltam: [link]
[ Szerkesztve ]
-
zws
senior tag
Nekem se igazán tetszik ez az új QM rendszer. Tegnap este 3 meccset mentem Thrallal, szerencsére igazi carry hős, így nem volt probléma megnyerni mindhárom meccset. Boberrel voltam partyban, de majd ma megnézem solo-ban is, hogy milyen mmr/meccsszámú emberekhez rak be.
Viszont nekem annyira nem nagy öröm megnyerni pl egy ilyen meccset, főleg kemény 4 mmr pontért -
ROBERTOH
őstag
Nekem már annyira akad a játék kb egy hete, hogy AI-n kívül már nem is merek mást indítani
Ja és minden low-ra van állítva, kivéve a hang, az közepes. Sosem változtattam ezeken, és eddig csak néha volt egy pici akadás, most meg akár fél-egy másodpercre is megakad; mondanom se kell, hogy hullok mint a legyek... (már arra is gondoltam, hogy bekaptam valamit, de a víruskeresés nem talált semmit)ez a kedvenc aláírásom
-
Peppo
őstag
válasz DjDanee87 #14545 üzenetére
A gold miatt én is kihúzgáltam egy csomó hőst 9-ig (és 5-ig az összeset), erre pont jók voltak a coop meccsek. De ezek közül jónéhányat sosem vinnék se QM-be, se HL-be, mert vagy nem megy velük a játék, vagy nem is tetszik a karakter. Ha ezek alapján a játék mégis ügyesebbnek gondol, mint amilyen vagyok, az csúnya dolgokat fog eredményezni a jövőben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Renault, Dacia topik
- Half-Life 2
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Mini PC
- EAFC 25
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Milyen monitort vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest