Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cousin333

    addikt

    válasz iMaverick #4609 üzenetére

    Splash Lite-ot? Igen, én!

    Jelenleg az 1.0.4-él tart, és egyre jobban tetszik, kicsi, egyszerű, de tetszetős. Ugyanakkor remek GPU gyorsítás van benne (mi nem tetszik rajta?). Nálam a filmek túlnyomó részénél működik, az összes korlátozás nyilván a fizetős változatban lesz feloldva, ami még nem is létezik, csak Lite (ami otthoni használatra ingyenes).

    A fontosabb alap dolgokat tudja ez is, pl. feliratok kezelése (akár beágyazottak is), hangsávok közötti váltás. Mondjuk képet, hangot csúsztatni max. papíron tud (nekem nem sikerült), viszont ami megy neki, azt profin tudja. Például a fullHD kamerák által felvett AVCHD felvételeket lazán lejátssza (ez volt először a használatának a fő oka).

    Ami még nagyon szimpatikus benne, az a beletekerés, ebben szerintem ez a legjobb. Pillanatok alatt a kívánt helyre ugrik, sok más lejátszó ilyenkor elég erősen elgondolkodik. Miheztartás végett használtam (használok) WMP-t (Win7-eset), VLC-t, (S)Mplayer-t, KMPlayer-t, MPC-HC-t, BSPlayer-t, tehát mondhatni, hogy próbáltam már néhányat, ennek ellenére is tartom a pozitív véleményemet.

    Ráadásul kis méretű, és nagyon gyorsan indul (a lejátszás is). Ezek miatt is furcsa, hogy ilyen kevesen ismerik. Ami hátránya lehet, hogy az igazi finomságokat nem tudja, míg egy VLC-t széjjel lehet hekkelni, addig ez csak lejátszik, de azt remekül.

    Szóval tőlem kiérdemelt egy erősen ajánlott minősítést, amit jól mutat, hogy a HD filmekhez ez lett az alapértelmezett lejátszóm.

    Tehát, aki nem ismerné: Mirillis Splash Player Lite

    [ Szerkesztve ]

    "We spared no expense"

Új hozzászólás Aktív témák