Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BB9000

    senior tag

    válasz MrLJ #64536 üzenetére

    Helyetted nem fogjuk tudni kiválasztani a gépeket, de annyit hozzátennék a kiválasztáshoz, hogy a hőszivattyús szárítógép szerintem jobb választás, mert alacsonyabb hőfokon szárít és nem mennek annyira össze benne a ruhák, mint a kondenzációsban. Persze itt a fórumon is olvashatsz olyanról, hogy egyáltalán nem ment össze egyetlen ruhája se a szárítógépben, de ez pont olyan, mint a reklámban: van akinek soha nem ragad a fogai közé a kukorica. Ha ha.
    Mosógép : bármelyik Bosch, amelyik EcoSilence motorral van szerelve és 1400 as. [link]
    Indukciós főzőlap: Electrolux EHH6240ISK [link]
    Sütő: Beko [link] A tisztítás fenntartási költségéről amit hallottál/olvastál annak semmi jelentősége a gyakorlatban. Mókusvakítás.
    A hűtőszekrény és mosogatógép választásnál menj el egy boltba és alaposan vedd szemügyre a gépeket, szerintem a Bosch ezeknél jó választás lehet, de az egyéni preferenciák eltérőek.. Meg kell nézned élőben, melyik lesz jó neked.
    Az elszívó elsősorban design kérdés. A műszaki paraméterek csak utána jönnek. Meg kell nézni a felhozatalt és általában a kinézet alapján szokott eldőlni, hogy melyik lesz a megfelelő. Az aktívszenes szűrővel rendelkező, kivezetés nélküli modellek hatásossága csekély, inkább a kivezetéses modellek közül válassz. A Teka pl. szépeket és jókat csinál! [link]

Új hozzászólás Aktív témák