- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Yettel topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
-
Mobilarena
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabroncka
Topikgazda
Mint látható átalakulóban van a topik! A témaösszefoglaló összeállításában minden aktív topiklakóra számítok!
Aki szeretne részt venni az összeállításban, kérem privátban jelezze nekem, a megjelölt eszközökkel (pl.: mosógépek, proszívók, hűtőgépek) együtt."in medias res"
-
Zola007
veterán
válasz Voice24 #21847 üzenetére
ó hogy sszameg, hogy nem lehet már kapni
pont ilyet keresek egy idejeMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
BaLee
addikt
Van egy Bosch KGV36UL30S hűtőm, át szeretném szerelni a másik oldalra az ajtaját, tudjátok hogy milyen szerszámok kellenek hozzá? Még nem dobozoltam ki de felkészülnék rá.
-
pjen
félisten
válasz Csabroncka #21851 üzenetére
Kár!az összefoglalóban a mosógép tisztításnál még szerepelt a citromsav és az ecet.
-
emre
veterán
Jobbfajta elektromos vízforralót használ valaki?
Asszonypajtást szeretném meglepni egy ilyennel, mert elég sokat teázik és tök tanácstalan vagyok, hogy milyen alternatívák vannak a témában.
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Bacusuz
addikt
válasz ribarszki #21728 üzenetére
Engem is érdekelne egy ilyen bosch robotgép.
Van ezek közül olyan tartozék amivel zsemlemorzsának tudok darálni kenyeret?
Annyi kenyeret kidobunk(ráadásul finom teljes kiőrlésűt).
Szívesebben használnám panírnak mint amit a boltban veszek meg.ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
AthlonXP
őstag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy kombi hűtőszekrényt, alul fagyasztósat, no frost-osat.
Kb. 120k lenne rá, milyen típusokat tudnátok ajánlani, milyet lenne érdemes venni? -
chrascal
újonc
A "tudásban" látok eltérést ... DEB kontra ADA
Bosch:
Energiahatékonysági osztály A
Tisztítási hatékonyság kemény padlón D
Tisztítási hatékonyság szőnyegen E
Por visszabocsátási osztály BETA:
Energiahatékonysági osztály A
Tisztítási hatékonyság kemény padlón A
Tisztítási hatékonyság szőnyegen D
Por visszabocsátási osztály A -
Atesz 666
aktív tag
"Van egy Bosch KGV36UL30S hűtőm, át szeretném szerelni a másik oldalra az ajtaját, tudjátok hogy milyen szerszámok kellenek hozzá? Még nem dobozoltam ki de felkészülnék rá."
Üdv.
-Szerintem ez benne lesz a használatiban is.de szerintem egy csillag és egy sima csavarhúzón kívül nem kel más szerszám?
Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
Zeki
nagyúr
Sokan gyártanak jobb meg kevésbé jobb dolgokat, mikor hogy sikerül, vagy hogy terveződik...
De sem te, sem más, nem tudja megmondani, hogy akármelyik porszívó elromlik-e 5 éven belül vagy nem.
Oké, ha valaki 2 hetente egy kis aprócska takarításra előveszi, akkor lehet kibírja (ha eleve nem öregszik el benne valami gagyi műanyag).[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz chrascal #21867 üzenetére
Ez valami régi kimaradt porszívó lehet...
vagyis a Bosch oldalán más néven megy az a porszívó, ha a képet nézzük.
[ Szerkesztve ]
-
Bacusuz
addikt
[ Szerkesztve ]
ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Csabroncka
Topikgazda
Mi Bosch TWK 8611-át használunk 3 éve. Most megnéztem olyan ára van, hogy eldobtam az agyam. Szerintem a hőmérséklet állítás az energiafelhasználásra és a gép élettartamára is jótékony hatással van. Ebben van melegen tartás funkció (30 perces).
- amikor kész hangosan sípol
- szigetelt, egyáltalán nem tudod leforrázni magad
- 70/80/90/100 hőmérsékletállítás
- nagyon strapabíró minőség (nem fém)Teát vagy kávét soha ne magában a forralóban keverd ki, ez a teáskanna kiváló, gyümölcsteának meg fedeles bögre kell.
megjegyzem én olyan 17 környékén vettem, de mai árán is ezt venném, mert nagyon megvagyok vele elégedve!
"in medias res"
-
emre
veterán
válasz Csabroncka #21871 üzenetére
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
pjen
félisten
válasz Csabroncka #21872 üzenetére
Akkor.....
-
oszy
veterán
válasz KilgoreTrout #21853 üzenetére
Ma kihozták a Sencor-t. Hát... nem én vettem át. Úgy néz ki marad. Nem akarok már így variálni a visszaküldéssel.
---
Tudtok jó áron most párásítót?
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
törölt tag
válasz chrascal #21867 üzenetére
Ha akarsz kínlódni a tisztogatásával, akkor vedd ezt.
De porzsákosból az előbbi hsz-ben nem megfelelőt választottál, ugyanis csak az "A" por visszabocsájtású kap 5 év garit, a "B"-s nem.már linkeltük nemrég a listát is.
AthlonXP A Bosch hűtőket nézd meg, egyes típusokat 5 év garival adják most. Itt a kereső. -
attiati
veterán
az megvan nektek, hogy aeg mosógépekre +2 év gar van szept. óta, nov 30-ig?
-
DonThomasino
veterán
Valaki tudna egy rövid eligigazítást taratani a mostani
robot porszívók világában ?" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
nagyúr
válasz DonThomasino #21883 üzenetére
persze
van az IRobot és a többi
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
ribarszki
őstag
válasz DonThomasino #21883 üzenetére
Ha lesz időm írok. Nem vagyok szakavatott, de az utóbbi időben egészen jól atragtam magam a témán. Ráadásul itthon is takarít egy robot.
Dluinet: És a Neato. És a szisztematikusan takarító lg, samsung ami pásztázza a mennyezete. Az irobotnak csak a 980as modellje tárolja el a lakás alaprajzat. Bár ez nem jelenti azt, hogy a véletlenszerűen mozgó ne lenne jó. Az iRobot pedig garancia a minőségre. De már lehet kapni értelmes alternatívát és olcsóbban is jót.
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
Ezeket a videókat találtam:
Rohnson R760
Ariete Lipton Aroma 2894Ha ez nem akkor mit ajánlanál, egy sima forralót?
-
Teodor52
senior tag
válasz luciferk #21888 üzenetére
Ezzel kapcsolatban volna egy kérdésem:
Hogy lehet megtudni a teljesítménytényező értékét,mert ugye nem elég csak az UxI érték az csak látszólagos?
Az értékek alapján(látszólagos teljesítmény: 16x230=3680), hogy tud egyszerre működni egy 2200W-os mosógép és egy villanybójler ami 1500W plusz szobavilágítás stb?(B megszakító)
Neked 0,95 az cos?
Hogy lehet kideríteni hogy melyik megszakító melyik szobához vagy konnektorokhoz tartozik?
[ Szerkesztve ]
-
7Sony7
addikt
Srácok, az nem 2200w -os. Az valami elírás. Egyébként egy villanymotor induláskor akár a névleges teljesítményének a 2-3 szorosát is felveheti.
Teodor52: Felkapcsolsz minden lámpát, egyenként lekapcsolgatod a kismegszakítókat, és vegigjárod a konnektorokat egy bedugós valamivel. ( hajszárító, éjjeli lámpa, mindegy.)
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
dudi6
senior tag
Sziasztok!
Ez jó választás lehet? Mai akcióban van...[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
Whirlpool is megerősítette: gyártói + x év gari nem jár, ha nem Mo-on hozták forgalomba a terméket. Vagyis az emag, mall.hu .... -nál vett cuccokra nagyon jó eséllyel nem jár.
Gondolom ugyanez vonatkozik AEG-re, és minden termékregisztrációs plusz év garanciára.
-
nagyúr
A 2200W-os motor indulási áramlökését röhögve kibírja a 10A B-és vagy C-és kismegszakító.
Nem azonnali a megszakítás, csak relatíve hosszabb terhelésre kapcsolnak, rövid csúcsokra nem.
Illetve de, ha öreg vagy hibás a kismegszakító."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik