- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LG V30 - vezércsel
- iPhone topik
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
WaterWave
veterán
válasz GordonSamway #74278 üzenetére
Tudom a pénz nagy úr és nem tudom kinek milyen az anyagi helyzete de az ilyen "konstrukciót" messziről elkerülném.
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
morfondőr
őstag
A leíráson derültem egy kicsit: "A készlet két elülső polc hangfalból, két hátsó torony hangfalból, valamint egy center hangfalból áll"
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
-KP-
addikt
Kérdezz rá az ATC Trade-nél hogy milyen hangsugárzók vannak még nála készleten.
Ez egy év eleji lista:
A 15-16 ill. a 25-26-os sorban levő szett egész korrekt és nem is drága. Kezdő szettnek simán jó.
avxcafe@gmail.com címre kell írni a kérdést. Ezt csak azért írom ide, mert az excelbe nincs beleírva.
[ Szerkesztve ]
-
krx21
nagyúr
válasz GordonSamway #74699 üzenetére
Denon-on a távirányító options gombbal tudod állítani, szerintem valahol nálad is…
Erről lehet szó. [link][ Szerkesztve ]
-
krx21
nagyúr
válasz GordonSamway #74701 üzenetére
Erről lehet szó. [link]
-
GordonSamway
aktív tag
válasz GordonSamway #74703 üzenetére
Ezt találtam egy külföldi fórumon
Ha elolvasod a kódolási kézikönyveket, olyan dolgokat találsz, mint ez a DTS kézikönyv idézet:
A párbeszéd normalizálása a metaadatok használata a lejátszási szint szabályozására. Nincs hatása a kódolásra vagy dekódolásra. Ez egy utasítás a lejátszó berendezésnek, hogy a dekódolás után állítsa be az összes csatorna szintjét.
Egyetlen DIALNORM értéket alkalmaznak egy adott programra: a szintet nem állítják be egy programon belül. Nincs szó tömörítésről. Minden csatornát egyformán érint. A DIALNORM csak csillapítani tud.
"Hosszú és eredményes életet!"
-
morfondőr
őstag
válasz GordonSamway #74703 üzenetére
Szerintem ezt a beállítást maga a hangsáv tartalmazza, és az érték más-más lehet filmenként is. Egy Netflix stream-nél is látni szoktam hogy pl. "dialog + 2dB". Ha ezt babrálod, akkor lehet túl hangos vagy halk lesz a párbeszéd. De egyébként ha csatornánként tudod állítani a hangerőt, akkor a centeren állíts +/- dB-eket, de akkor az minden filmnél ott lesz! Hogy ezt a korrekciót ki lehet-e globálisan kapcsolni, azt meg szerintem erősítője válogatja, én még nem találkoztam ilyen beállítással, de nem is volt túl sok avr a kezeim között.
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest