Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Z_A_P

    addikt

    Sziasztok, ha minden osszejon, lassan uj helyre koltozunk, ahol a nappali/etkezo egy kb 5x6 m helyiseg. Kepen a lenti oldala az etkezo, fent akarok kanapet, es 5.1-et.
    Az elrendezesre, hatha tudnatok tippet adni. :(
    En az 50" TV-t olyan max 2 meterrol nezem, emiatt az 5m szoba kozepere kell ulljek kb. De akarok egy kanapet, csak nappalirol van szo, ami "kozossegi".
    Csatolok kepet.

    Arra gondoltam, berakok sarokba egy sarokkanapet, es 2 fotelt rakok a TV fele. Fotelbol lehet mozizni, ha meg nem megy, akkor beforditom azokat is a szoba fele. (persze ha tobben neznenk mint 2, akkor marad a tavoli kanape...bar az nem hazimozi, de legalabb megoldhato)
    Csak ugye a jobb hatsot nem hagyhatom ott a szoba kozepen. Van allvanyom, szoval azon tudom "cipelni", ha mozizunk kiviszem, ha vege, vissza a Front melle a falhoz hogy ne zavarjon :U
    Sajnos jobb otletem nincs. Nektek esetleg?
    Masik topicban irta kollega, neki 3.5 meterre vannak a hatsok, szinte teljesen mogotte (tehat mintha en is fixen feltennem a sarokkanape mogotti falra), de tudomasom szerint az ugy nagyon nem jo.
    Meg 90 fokkal elforgatva gondoltam, a fenti szeles falon lenne a TV, es akkor 1 nagy kanape eleg, minden hangfal mehetne fixen, de ugye akkor a "kozossegi ter" serulne, mert mikor nincs mozi, hattal ulunk a terasznak, etkezonek, stb.
    Nektek lenne esetleg par otletetek, tippetek, ami jobbnak tunik mint az enyem?
    :R

    OK

Új hozzászólás Aktív témák