Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Smiley

    őstag

    válasz gab1ka #48446 üzenetére

    Az, hogy ilyen meg olyan lejatszonal miert mas a kep az siman csak beallitas kerdese, abban nagy varazslat nincs. Most ezt egyesek ugy latjak, hogy kontrasztosabb teltebb stb... ez rendben is van, ugyanis ott arrol van szo, hogy az adott gyarto hogyan an parameterezi fel az adott decoder-t, kb ugyanaz a jelenseg mint a hangzasvilagnal pl a yamaha meg az onkyo kozott.

    A audiostream passthrough kicsit mar mas tema(raadasul HDMI-n keresztul ECC vedi a csomagokat). Arra talaltak ki, hogy a vegeszkoz kapja meg a stream-et, es realtime dolgozza fel. Ha most ilyen meg olyan gyartonak "jobb" a hangja passthrough eseten az 2 okbol lehetseges. Az egyik, hogy a lejatszoban van valami direkt erre a celra kifejlesztett FPGA, ami realtime decode-olja es modositja valamilyen parameterek vagy algoritmusok alapjan az audio savot, ezek utan pedig ismet encode-olja a negotiation folyamatban megegyezett parameterek alapjan es a vegeszkoz mar ezt a modositott stream-et kapja meg. A masik lehetoseg pedig a placebo.

    Tenyleg erdekelne a miert meg a hogyan, mert ez a hallom meg mindenki tudja meg hallja... ezt valahogy a programozoi enem nem igazan tudja feldolgozni. Amugy en nyitott vagyok a dolgokra, ha az normalisan meg van indokolva.

    Én mondol, Maga mondol, Én mondol. Így kell normál beszélgetni...

Új hozzászólás Aktív témák