- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Android szakmai topik
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Jegesmaci81 #47612 üzenetére
https://www.audiophonics.fr/en/source-selectors/fx-audio-pw-6-2-in-1-out-1-in-2-out-speakeramplifier-audio-selector-switch-black-p-12462.html
Erre gondoltál? Nekem van, tökéletesen működik. -
K Norbi
addikt
Sziasztok!
Kellene valami jó hangfal, meg erősítő.
Ez jónak számít? YAMAHA NS-F 51
Úgy értem hallgatható kategória.Nem kell nagy valami, szóljon szépen. Meg legyen benne kraft
Csak Youtube-on tudjam düngetni a számaimat.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Jegesmaci81 #47637 üzenetére
"Hangfal átkapcsolót nem szeretnék és dugdosni sem."
Akkor most nem értem.
2 erősítő,1 hangfalpárra milyen alternatíva lehet még? -
DarkByte
addikt
válasz renatto #47649 üzenetére
Mint írtam is neked privátban, sajna BF-en pont nem úgy akciózzák a MA 5.0 set-et, hogy a Bronze 1 surround hangfalakkal, hanem a Bronze FX-el, amit falra kell pakolni. Nekem viszont polc sugárzók kellenének. Úgy nem láttam legalább is összerakva még sehol. Illetve szerintem Szegeden ezt esélytelen hogy meghallgassam ilyen rövid idő alatt mire odaérünk az akcióhoz.
Azt vajon ki meri itt bárki jelenteni hogy a Jamo 809-nél jobb a Taga 616? Csak mert azok árban nagyon közel vannak (40k). A Dali és MA már 100-150k differencia felfelé.
Jegesmaci81: teljesen igazad van, a legjobb az lenne ha az ember egy helyen meg tudná hallgatni az összes lehetséges variációt mindenféle erősítővel. Nagyon keveseknek adatik ez meg. Itt vidéken még kevésbé. Így is kész csoda hogy helyi boltban legalább ezt a kettőt meg tudtam hallgatni egymás mellett. Emiatt leginkább ezek közül is akarok választani, mert ezeket ismerem.
[ Szerkesztve ]
-
renatto
őstag
válasz DarkByte #47654 üzenetére
Nem tudtam, hogy van olyan hangfal, ami kifejezetten polcra való. Ez olyan lehet mint a hangfal, ami virágcserép alá készült.
KLIPSCH - 5.1.4 - RP-280F - RP-450C - RP-150M - RP-140SA - Monolith 12 THX Ultra - Yamaha RX-A2080 Epson TW9400 4K HDR - Zidoo Z9X - XBOX SERIES X - ASUS TUF DASH F15
-
arcitec
addikt
válasz DarkByte #47654 üzenetére
Ha már megvetted veszett fejsze nyele. Nézzed meg a Dali OBERON szettet, vagy inkább hallgasd meg. Nehogy már itt bemondásra vegyél bármit is. Az itteni hozzászólások, javaslatok miből válassz. Ha ezekből kellene, az utóbbi 4-iket,választanám. Taga,Jamo, nagyon belépő. Persze fog szólni az is , csak ........ U.I illetve a Monitor Audió Bronze, de meghallgatni .. [link] Ha zavar a "keze" , akkor csak hallgasd, az is elég ..
[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
DarkByte
addikt
válasz renatto #47655 üzenetére
Remélem csak hülyéskedsz, és amúgy hallottad már a bookshelf speaker elnevezést [link]
A Bronze FX hátul üres polcra állítva eldől mint a zsíros kenyér szerintem A brossújára is kimondottan falra szerelésre írja. [link] De végül is kitámaszthatom egy virágcseréppel, mondasz valamit.
arcitec: nem vettem még semmit, csak próbálok rendet vágni a káoszban.
[ Szerkesztve ]
-
NAtis34
kezdő
Mi a véleményetek a Wharfedale D320 5.0 szettről?
Erről beszélek:
https://hangkepstudio.hu/Wharfedale-D320-5-0-hangfalszett-dioKorábban írtam, hogy nem nagy szobába kellene a szett és azért is gondoltam erre.
Gedeon jókat mond róla. -
Dorian
félisten
-
törölt tag
válasz Jegesmaci81 #47659 üzenetére
Nincs más, legjobb a Béci általi, én csak amiatt nem javasolhattam mivelt a denon X11300 alkalmatlan rá. Különben is. hogyan gondolod hogy ha megveszed, ugyananyiért tovább is tudod adni? Max ha nagyon keresett termék... Gyüjts egy megfelelő erősítőre vagy cseréld le a denont Marantzra vagy ilyenre is akár, és ha meglesz a rávalód, feljebb lephetsz.
-
mettek
addikt
válasz Jegesmaci81 #47662 üzenetére
A marantzok nagyon jók zenében.
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
törölt tag
A SONY HT-SF150 mennyire jó választás 29.999Ft-ért?
-
törölt tag
válasz Jegesmaci81 #47664 üzenetére
Ugyanezt akartam javasolni: hozzáteszed a választott sztereó árád, de eladod a denont is, és abból kijöhet ez is akár.. (ja: atmos, 4k, hdr..ha ez miatt lépnél feljebb)
-
Jegesmaci81
aktív tag
válasz #93187072 #47668 üzenetére
Figyelj én azt gondolom, hogy van olyan TV a piacon aminek jobb hangja van mint ennek a Sony soundbar-nak. Szóval csak akkor járhatsz jól vele ha pocsék/halk hangja van a TV-nek, és ha csak az a fontos, hogy 1 lépcsővel túlszárnyalja a TV saját hangját. Nekem pár évig volt bögreszett házimozim (nem H/K és nem Bose) ami szintén kizárólag zajkeltésre volt jó és ebben túlszárnyalta a Tv-t.
-
mazdacomprex
csendes tag
Sziasztok.Házimozi rendszert szeretnék építeni ebben kérném a segítségeteket.Az erősítőt már megvettem ami egy Denon AVR X3500H.Szerintetek jó vétel volt /185000 ért kaptam meg újan/ itt azt mondták ebben az árkategóriában nagyon jó vétel.Ehez szeretnék egy 5.1 vagy 7.1 rendazert.Nagyrészt film,tv és kb 20% zene .Mostanában a Klipsch r820f 5.1 es rendszerét nézegettem ami 400 ért van most.Ebben az árkategóriában tudtok hasonlót vagy jobbat ajánlani ?Azt olvastam több helyen is hogy a közép tartomány elég gyenge a 820as nál ezért gondolkozom rajta.
-
DarkByte
addikt
válasz mazdacomprex #47673 üzenetére
Pótold be #47619 -től, amiről ment a mai nap
Pont többek között a Klipsch-ről és az egyéb opciókról volt szó. -
törölt tag
válasz mazdacomprex #47673 üzenetére
Használt alternativa
új szett Sub -
zsoika
addikt
válasz Jegesmaci81 #47664 üzenetére
"Lehet belevágok, hogy lecserélni az x1300-at egy belépő marantzra. " Azzal nem mennél sokra! Az oldalra lépkedésnek nincs értelme a te esetedben(nagyon sehogy sincs)....min. 2szintet lépnék fölfelé az X1300-ról (és nem feltétlen Denonra).
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz mettek #47638 üzenetére
"egy avr mögé kötött sztereó végfok nem igazán fog jobb zenei hangot adni ugyanis az egész lényegi részét a dac végzi és befolyásolja"
Igen, de a DAC a lejátszóban van, tehát sztereó zene hallgatásakor a házimozi erősítőt be sem kapcsoljuk.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
mettek
addikt
-
Mano66
senior tag
Kinéztem magamnak a YAMAHA R-N303,de egy írás miatt elbizonytalanodtam tőle.A lényeg az lenne.hogy az előd modellnél N301, fw frissítés után az internet rádió fizetős lett.Sokat hallgatunk itthon internet rádiót,Spotifyt. Nem jobb vétel lenne ez miatt a ONKYO TX-L20D ?Nem szeretném ha 1-2 év múlva csak egy sima erősítőm maradna.
A cikk itt olvasható angolul.
[link]Cafelat Robot, Kinu Simplicity Special, iPhone 15 , Synology DS218+,.
-
mettek
addikt
válasz I'am Dony #47683 üzenetére
Próbáltam. Tudom hogy jobb a hang vele de egyszerűen nem jön be az app maga és az ajánlásai. Tele van aktualis divatfos zenével es nem tud izlésemnek megfelelőt ajánlai.
Ellenben a spotify heti ajánlásai telitalálatok. Ez nekem többet jelent mint a jobb hang.
Többször próbáltam a Tidalt de mindig visszqtértem a Spotifyhoz. Nekem nincsenek meg azok a kedvenc számaim amiket rongyossá hallgatok, szeretek újakat találni és hallgatni amiket addig nem ismertem. Ezért fontos hogy az app tudjon ilyet ajánlani. Amigy meg hip hop-ot hallgatok 90%-ban így a hangszerek térleképezése és lecsengése nem annyira szempont.
[ Szerkesztve ]
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
Mano66
senior tag
válasz szazbolha #47686 üzenetére
A kifutott modelleknél van ez a gond.A Vtuner-nél megszűnt a támogatás.Az újak mást szolgáltatót használnak,azokkal nincs is gond.Csak félek,hogy gondol megint egyet a Yamaha és ezt a megállapodást is felmondja.A Vtuner-nél 3 USD-ért lehet hosszabbítani 1 évre.Nem az ősszeggel,ha nem a hozzáállással van a gond.
Itt az angol levél.Cafelat Robot, Kinu Simplicity Special, iPhone 15 , Synology DS218+,.
-
Gaben360
senior tag
-
makkai
aktív tag
Egy kis helyzetjelentés, tapasztalatok a választott rendszerről.
Egy kis emlékeztető: Az erősítő egy Denon X2500H lett, a hangfal szett pedig egy Jamo S809 5.0 szett. Régi rendszer Egy Thomson DPL660 a saját hangszóróival.
Tapasztalat zenénél: Mivel más rendszerről nincs összehasonlítási alapom, így csak a meglévőről váltásról tudok beszélni. Bátran hallgathatok végre zenét EQ nélkül, nagyon minimális mély hang hiány mellett. Egy csekélyke mély kiemeléssel (1-2 dB) viszont teljesen rendben van. Viszont amint bekötöttem a régi erősítőt a saját SUB-jával, a ráküldött SUB csatorna jellel, egyből jó lett, kicsit még sok is. Számomra szép, letisztult és meglepően jó teret adó hangzást kaptam. Számos zenénél fedeztem fel eddig nem hallott hangszereket, hangokat (pl. harangszó, stb.) Az ének középről, de a hangfalak síkja előtt kb. 1 m -re szólal meg, a hangszeres szekciók jól elkülönülten, a hangfalak síkja mögül szólnak, az épp szólózó hangszerek pedig kb. a síkjukban vagy ha úgy keverték, akkor a hangfalak síkja előtt, ahol a szóló ének is. Szóval SUB nélkül pici EQ-val nincs hiányérzetem, SUB-val , EQ-nélkül pedig tökéletes.
Mozi: Nagyon jó térérzetet ad. Ezt csak a már említett SUB-val kiegészítve próbáltam. Számomra itt a régi rendszerhez képest besza-behu lett. Minden tűpontosan a helyéről jött és itt is rengeteg, eddig nem hallott hang került elő, hatalmas + élmény faktort adva a mozizáshoz. Belenéztem 3D-ben a Metallica - THROUGH THE NEVER Bd50 iso-jába. Teljesen beszippantott a térérzetes hang és kép együttese. Különösen a One című nóta bevezető lövöldözős része. "Fedezékbe húzódtam"Összefoglalva. Nem csalódtam a Denon X2500H + JAMO S809 párosításban. A kettő együtt pedig 300K-ból megvan.
mcsaba80 - AsRock Z77 Extreme4 i7 3770K CM Hyper N520, 4x4 GB Corsair Vengeance LP 2133MHz CL11 DDR3 @1866 Mhz CL9 1,5 V, Samsung 250 GB SSD, GAINWARD PHANTOM GTX970, COBA NITROX 750W, THRUSTMASTER T150 PRO kormány, BenQ W2000 projektor, Denon avr x2500h, JAMO S809 5.0 + JAMO C 912 SUB
-
makkai
aktív tag
válasz szasanyi #47693 üzenetére
2x végig küldtem rajta a hangfal bejáratós audio anyagot. IsoTek Full system enhancer and rejuvenation Disk
De ha még ezek után is fog javulni, akkor az csak még jobb. Most is elégedett vagyok.
Legalább is engem nem "büntet" a hangja most sem.[ Szerkesztve ]
mcsaba80 - AsRock Z77 Extreme4 i7 3770K CM Hyper N520, 4x4 GB Corsair Vengeance LP 2133MHz CL11 DDR3 @1866 Mhz CL9 1,5 V, Samsung 250 GB SSD, GAINWARD PHANTOM GTX970, COBA NITROX 750W, THRUSTMASTER T150 PRO kormány, BenQ W2000 projektor, Denon avr x2500h, JAMO S809 5.0 + JAMO C 912 SUB
-
NAtis34
kezdő
válasz makkai #47694 üzenetére
Örülök a beszámolódnak.
Lehet, én is ennél a kombónál maradok, mert a kiszemelt Dali Spektor 6 hangfal szett 5.0 , hiába jó áron van, de még így is húzós számomra. -
renatto
őstag
válasz makkai #47694 üzenetére
Többnyire én is az IsoTek-et használom bejáratásra, de ezek is jók és ingyen letöltheted őket
KLIPSCH - 5.1.4 - RP-280F - RP-450C - RP-150M - RP-140SA - Monolith 12 THX Ultra - Yamaha RX-A2080 Epson TW9400 4K HDR - Zidoo Z9X - XBOX SERIES X - ASUS TUF DASH F15
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest