Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nemir Ombe

    addikt

    válasz liszi70 #12677 üzenetére

    "Én is milliószor leírtam már, nem szabad a leggagyibbat megvenni, érdemes pár ezrest rászánni egy megbízható minőségű, kis hibaszázalékú, masszív felépítésű, megfelelő sávszélességű HDMI kábelre."

    Miért, szerinted én mit írtam!!?? Én sem a nagy "agyonhájpolt" márkák típusaira gondoltam, mikor azt írtam, "normális", szerintem én szoktam a legtöbbször a nagy gyártók drága termékei helyett olcsóbb alternatívákat linkelni ..... értem én, hogy "Magyarország keleteurópa" és "kis pénz, kis foci", de nehogy már egy 7-8€-s "kínai" HDMI kábel legyen az "etalon" (és nem az ára vagy a márkanév hiánya miatt, hanem a korábban felsorolt gyártásköltség/árrések/adók/stb miatt) ne legyen már "érvágás" 7-8€ helyett 20-25€-t költeni egy "normális" darabra, mikor mindenki több ezreket - tízezreket költ (sok esetben tök feleslegesen) egyéb "minőségjavító kiegészítőkre" ..... én sem értek egyet a többszázezres HDMI (vagy egyéb) kábelek létjogosultságával, de mint korábban valaki írta, azt a méterenként 3.000 Ft-t körüli összeget érdemes rászánni egy (valóban minőségi és nem csak neves) kábelre ....

    (azt meg, hogy ki mit lát egy HDMI kábel - kábelcsere miatt, lehet teljesen szubjektív és készülékfüggő is, mivel a HDMI szabvány a "hibajavítással" kapcsolatban eléggé szabad kezet adott a gyártóknak)

    Hmm ....

Új hozzászólás Aktív témák