Hirdetés

  • T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb

    ma Az első körös magentás szolgáltatói telefonok ugyan nem voltak drágák, de sok kompromisszumot követeltek meg. A második generációs páros minden szempontból fejlődött, miközben az árazás maradt.

  • Shin Megami Tensei V: Vengeance teszt

    gp Közel három éven keresztül az ötödik számozott Shin Megami Tensei kizárólag Switch-en volt elérhető, az Atlustól megszokott bővített kiadás viszont már minden platformon elérhető.

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

Új hozzászólás Aktív témák

  • shalafi66

    veterán

    válasz olajecset #26467 üzenetére

    Igazából ezt egy kérdésben fogalmaztad meg. :) És szerintem nem is különválasztható. De a megoldás mindkettőre benne van az előző válaszomban. Átfedés az, amikor azonos hangnyomással szól a két hangszóró, ezeket próbáljuk kerülni, amit mutatsz a diagramon, az két, akusztikusan elsőrendűnek látszó szűrés. :)
    A másikra is válaszoltam, a hangszórókat próbáljuk abban a tartományban használni, ahol a paramétereik minél kevésbé okoznak problémákat, így nincs ok arra, hogy jelentősen másképp szólaljon meg ugyanaz a frekvenciájú hang.

    Én ezzel a PRM1 mikrofonnal óvatos lennék, nem nagyon van róla referencia, az ECM-8000-ről legalább tudjuk, hogy muszáj megmérni, használat előtt. Viszont a PRM is ugyanúgy elektret kapszulára épül, nem hiszem, hogy akkora különbség lenne a kettő között. Ráadásul az adatlapon bLack elektretnek írták a back-et. :D Rossz jel.

    [ Szerkesztve ]

    12" 180/280W 8Ω PA hangszóró 98dB@1W https://hangszoro.net/FSL1220 Vifa DX25TG magashangszóró készletről https://hangszoro.net/DX25

Új hozzászólás Aktív témák