Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • shalafi66

    veterán

    válasz Ribi #26462 üzenetére

    Ez nem valami új információ. :) Nyilvánvaló, hogy egy nagyüzemi gyártás sosem lesz olyan pontos és jó, sosem lehet olyan egyénre szabott mint az én "kézműves" módszereim. Minden más termékre érvényes a dolog, söröktől kezdve, kenyérig, ékszerig, óráktól kezdve, cipőkig bezárólag.

    Ha megfigyeled, akkor utoljára az igényes PA rendszereket említettem jó példaként. Mit gondolsz, ezek új dolgok? A BEAG már évtizedekkel ezelőtt aktív, utólag beállítható váltásban gondolkodott, teremkorrektorral, ha stúdióról volt szó.
    Amit HiFi-nek neveztek, az volt az ún. közszükségleti gyártás, ahová minden mindegy alapon készültek a dolgok. :) A tendencia ma is tart. Rengeteg hangsugárzót javítok és hangváltót mérek meg. Ez a következtetés, amit le tudok vonni.

    És tisztelettel megkérlek, ne ironizálj rajtam, marhára gusztustalan így belerugdosni valakibe, akivel nem vagy egy véleményen. Azért köszi az eszmecserét...

    [ Szerkesztve ]

    12" 180/280W 8Ω PA hangszóró 98dB@1W https://hangszoro.net/FSL1220 Vifa DX25TG magashangszóró készletről https://hangszoro.net/DX25

Új hozzászólás Aktív témák