- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
-
Mobilarena
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
opti06
aktív tag
Nem teljesen ide tartozik, de itt van pár szaki azért.. szükségem lenne egy olyan fesz. szabályzóra amit lehet távirányítóval állítani kb. 5-12v között, és 100w-ot elbír ha kell.
Ilyet lehet vajon valahol venni? vagy építeni? -
macko20
őstag
válasz opti06 #35403 üzenetére
A távirányítos led szallgok tudhatnak ilyet csak nem 100W-al
Villanyszerelés is ! Üdv.:m20
-
-
Devil Smile
őstag
válasz opti06 #35403 üzenetére
Ilyesmi kell neked ez 1 csatornas 96W ig hasznalhato..
Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
opti06
aktív tag
válasz Devil Smile #35406 üzenetére
ugyan ezt találtam, csak kínai oldalon. 5.55$ ért, ingyen postával.
csak ott 80W nak írták 12V-nál 40W 5V-nál
196W 24V-nál -
TESCO-Zsömle
félisten
-
opti06
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #35410 üzenetére
Pontosan.
12v trafós sor lámpáról van szó, most perpill 2db spot van csak benne azok is csak 20 vagy 25W osak nem emlékszem pontosan nem kapom most ki belőle azért
de ennek is sok a fénye, főleg este ha csak gépezéshez vagy tv nézéshez kell mellékes kis fény. -
törölt tag
Hőcsőmájsztrótól szeretném megkérdezni, sokszor leírtad már csak nem találok rá. A 6 és 8 milis hőcsövek mekkora Wattot tudnak elvinni?
-
szab.tam
nagyúr
válasz #90933760 #35412 üzenetére
elvileg kb. 55 és 45.
de ehhez jó minőségű cső kell, és minden mellékörülmény is optimális kell legyen.
tehát ez nem jelenti azt, hogy el is viszi.
íg azt sem, hogy van 90w hőforrásom, rárakok 2 db. 6-os csövet, és akkor majd jó lesz...fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
törölt tag
válasz szab.tam #35413 üzenetére
Ok.
Amúgy az S1 miatt vagyok bajba eléggé le lesznek takarva, kettő hőcső kap a szellőből, a másik kettőnek a negyede kb. Ennek kéne elbirkóznia 80W-tal, kicsit többel. A felsőt kitakarja az alsó. az alsót kitakarja a hangkártya. Olyan mértékben közel van hozzá, hogy lehet be se fér. De ha igen akkor csak egyszerre tudom betenni és antisztatis zacsiból kell szigetelőt vágnom rá, mert ahogy ráfeszül rövidre zár mindent a hangkarin.
Ja igen. Akinek van S1 rev.2-höz gyári lefogatója az szólhatna. [link]
-
zarayg
aktív tag
Telefonszámom: 36-30/935-51-87! || Szépen kérlek! Ha írok PM-et, akkor legyél hajlandó válaszolni rá! Köszönöm.
-
törölt tag
válasz #90933760 #35414 üzenetére
Nem igaz mi a rákom kerül ennyibe a tetves ramsüniken. Van 16 ram meg 26 fesszabi. Erre kellene két csomag AC vagy Alpenföhn ami majdnem 8k. Vagy hat csomag Zalman ami meg már több 10k.
Dobtam aprót akinek van olcsón normális ramsünije az szóljon. De kétlem. Éppen ezért agyalok a második terven ami jobb is lenne hűtés szempontjából. [link] Árban meg elviselhető.
Kellene 4 csík a ramokra. Meg 2 nagy a jobb oldali fesszabikra és 3 kicsi a bal oldali fesszabikra. Egyik karin kevesebb van (ezért adtam több pénzt, hogy ugyanolyanok legyenek, hát majdnem ).
Gondoltam fullcoverre is, de az eléggé macerás. Meg amúgy is telibetakarja az S1 szóval ha bent lesz a gépben fullra egyformán fognak kinézni. -
szab.tam
nagyúr
kezd idegesíteni egy jelenség.
többen forgalmaznak, telepítenek hűtés-, fűtés rendszereket.
de inkább a napkollektorsos, kondenzációs, stb-kre gondolok, nem a kompresszorosakra, mert az ugye nem hőcső....
tehát azokra gondolok, ahol hőcsövek vannak. szép nagyok.
már arra is rájöttem, hogy alvállalkozókkal gyártatják őket, itthon.
de ezeket megtalálni lehetetlen.
olyanok, mint a szódások. század elején kezdték, vagy még a telefonközpont feltalásása előtt.
netes hirdetés nyista, guglis keresés eredménytelen.pedig szívesen elvinnék tőlük egy nyalábbal a félresikerült, torzult, át nem vett, stb. darabokból.
amit naponta, dühödten rugdosnak félre, mert a nyakukon mardt.de képtelenség megtalálni őket...
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
törölt tag
[link]
The new rezonanciamentes szélgéprögzítés. -
törölt tag
válasz blasko92 #35421 üzenetére
Ezt néztem én is, de két csomag kéne az meg már 8k.
Az Árwill bordái hűtenek is, de azok nem férnek be hiába is vágom méretre. [link] 35 milis a legtöbb, alacsonyabb nincs is. Az S1 alá meg 10 mili se fér be talán, még nem mértem le.
Ezt néztem ki [link], mert ez beférne és ha kettesével rámenne akkor csak 21 kéne. Az 6 rongy. Meg vehetek ragasztót, tehát árban ugyan az.Viszont itt van ez. [link] 11 egyforma nagy borda. 4 csomag árban megint ugyan annyi.
Szóval tök mindegy melyik, mert ugyan annyiba kerül. Csak melyik a jobbik.[link] Himuro gány.
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz #90933760 #35422 üzenetére
utolsó linken érdekes darab van.
mint már többször kifejtettem többször, nagyon komoly "magyar posta" fóbiám van. mert hogy egy g*i banda. de most már tényleg összerakok majd valami pakkot Neked, hadd faragjál. csak emlékeztess erre a felindulásomra. ne ma, hanem 2-3 nap múlva...
(betartom, írd össze pontosan, mi kéne. pü. ajándék...)
(postafóbiát leküzdüm.)[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
törölt tag
Postafóbiát úgy lehet leküzdeni, ha átalakulsz olyanná. Én meg a futárokat nem szeretem. Mármint hogy sose akkor hozzák ki amikor kellene.
Amúgy itt a két kari PCB-je. Az egyik Google fotó, a másik az enyém. Mindkettő hulladék minőség.
rev 1.0 és rev 2.0
Látható nem kevés ramsüni kell rá nem véletlen számoltam 42-vel. És egyformák. És lehetőleg normálisak, nem olyan Ramses mint amit mutattam a múltkor, hogy kisebb a borda mint maga a memóriachip.
Amúgy nem kell miattam fáradozni, meg fóbiázni, megveszem én az Alpen csomagot is csak hát normális ember értelem szerűen húzza a száját az ára miatt. Meg hogy marad egy csomó felesleges utána. Amit mondjuk el tudok adni ha kell valakinek. -
szab.tam
nagyúr
válasz #90933760 #35424 üzenetére
ok. majd később megbeszéljük.
küldjél majd emlékeztető pü-t, hogy megnézzem, mi van.
de félek, hogy ennyi aprólék nem lesz...****
(#35425) AirBundy1
jól néz ki.(én a körperforáltat már utálom. nem szellőzik át.)
-
soldi3r
veterán
válasz AirBundy1 #35307 üzenetére
gozolve hajlitod a fat? jo lett! csak lakkozva lesz?
mas, gondolkodom egy kisebb hazi szerver epitesen
van itt egy halom vacak a kornyekemen, akad nehany optiplex 755-os gep (e4500-4600-as procikkal) illetve most talaltam nehany vodor szilardtest relet, amin van hutoborda
lehet ezt valahogy szamolni, hogy mekkora felulet kell egy ilyen kaliberu procinak? vagy csak minel nagyobb annal jobb?E30 (oo=[][]=oo)
-
soldi3r
veterán
válasz TESCO-Zsömle #35433 üzenetére
naigen, annyit kibirok
(#35434) Zotya21, nem, 755
E30 (oo=[][]=oo)
-
Psycho18
tag
válasz TESCO-Zsömle #35436 üzenetére
Nana... Nálam a 2 vinyó irritálóbb mint a 8 db venti ami a gépben van.
-
törölt tag
Az E4500 és E4600 Core 2 Duo 65 nanós Allendale magokból áll (2.2 és 2.4 GHz, 200/800 MHz FSB és 2 MB L2). A tokozása 775.
65W a TDP mindkettőnek, de a valóságban bőven ezalatt vannak. Ha még alul is feszeled nem lesz nagy kihívás. Normális esetben és körülmények között.
[ Szerkesztve ]
-
Statiszta18
csendes tag
válasz TESCO-Zsömle #35439 üzenetére
Sziasztok
Van egy AeroCool V12 Carbon házam ki szedtem belőle a vinyó tartó és a dvd tartó részt hogy több hely legyenés raktam a helyére egy tripla radit.
De most elég szépen hajlékony a ház valamivel kéne neki merevítést adni. Tippek kellenének hogyan oldjam meg. köszHa privátot írsz kérlek hogy ird bele, hogy mivel kapcsolatos.
-
Psycho18
tag
válasz TESCO-Zsömle #35439 üzenetére
A vinyókra értettem, hogy azokat sem kell alábecsülni, igen hangosak tudnak lenni.
A ventiket pedig azért írtam mert azokat simán überelik nálam vinyók. -
szab.tam
nagyúr
van egy lassan 6-7(?) éves pana, rádiós fejjhalgatóm. a 2xAA aksi jól bírja a napi feltöltést.
este ezzel nézem, (ööö. azaz hallgatom), a tv-t.
nap közben pedig minden mást, ha sétálok a lakásban.kb 3 év után megadta magát a rugalmas feljpánt magasság beállító része. azóta folyton csak szenvedtem vele. levágtam.
szinte érthetelen, hogy miért nyúltam csak most a szivacs + fekete szigszalag kombóhoz, ami jól tudjuk, mindent megold. (persze a gyorskötözővel együtt, de az túl el van téve...)esküszöm, jobb és sokkal kényelmesebb lett, mint a gyári. amit a kitágulás és szakadás után csak tekergettem minden felvételkor, évek alatt, több 100x-1000x....
más.
hétvégén voltam az obi van kenobi áruházban.
tudatosan leszokóban vagyok róluk, mert a pancserek bevásárlóhelye.
de találtam egy érdekes cuccot a lakás dekor részlegen. (múltkor már említettem is.)
az öntapadó fóliák közt egy velúr hatású akármit.
feketében, és rozsda / bordóban van.
érdekes lehet belőle egy gép külső burkolás. vagy akármi.
nekem eléggé beindította a fantáziám.
(nem olcsó, feljebb írtam is a szélességhez tartozó folyóméter árat, meg lehet keresni.)[ Szerkesztve ]
-
Zotya21
senior tag
nah gtx 480 hűtés upgrade
ismét 1-2 óra csiszolás fúrás faragás
ventilátor baleset stb XD
ezzel majd ha kitudom cserélni a ventimet amit ma eltörtem a zalmanon véletlen akkor elvileg megint nyerek 10 fokot
a gép hátuljából kiálló kis csavar is fontos szerepet tölt be tartja a kártya kb 2 kilós súlyát XD
majd még egy ventit kéne gányolni alá / elé majd valahogy
[ Szerkesztve ]
https://500px.com/slayer_art
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest