- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
hzsolee
őstag
Üdv!
Ezek a hikvision kamerák csatlakoztathatóak más, (nem tudom jobban megfogalmazni) cms rendszerű nvr-hez? Ahogy a képeken elnézem más a menűje, de ettől még működik a dolog?
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
hzsolee
őstag
válasz crissprivat #3152 üzenetére
Jó, akkor ezek a nem eredeti kamerák használhatóak a kérdésemben szereplő programmal ?
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
taki01
őstag
Sziasztok!
Van egy fisotech nvr-em és a xmeye appot használom telefonom de van egy problémám hogy nem küld képet az alarmoknál. Ezt hogy tudnám megoldani hogy küldjön képet?
-
st6969
őstag
válasz Minstrel #3130 üzenetére
Üdv, SD kártya helyett lehet, hogy inkább rögzítőbe ruháznék be. Tehát ha jól értem, egy 2 kamerás rendszerhez szükségem lenne egy ilyen NVR-re, és 2 ilyen kamerára. Egyéb eszköz kell-e (tápegység pl?)
Esetleg javaslat jobb kamerára $80-ig? -
-
hzsolee
őstag
Ha a kamera ilyen, akkor szerintem is jobban jársz ugyanattól az eladótól evvel. Ha mobilról veszed még egy kicsivel olcsóbb is (62,87 euro) Igaz 8 csatornás, de a 4 csatornás még drágább, és amúgy sem láthatunk a jövőbe...
[ Szerkesztve ]
-
st6969
őstag
válasz hzsolee #3157 üzenetére
Köszi a linket. Alapvetően bármilyen egyéb kamera szóba jöhet, ha van más javaslat, lényeg, hogy kültéri legyen lévén, hogy kert ill. kapu megfigyelésére lenne használva (eresz alá felszerelve). Kb. 15 méterre kellene ellátnia és az emberről nagyjából felismerhető képet készíteni.
-
hzsolee
őstag
Szivesen. Korábban írta itt valaki, hogy neki ilyen kamerája van, és meg van vele elégedve. Mondjuk nem biztos, hogy a 2mp-es verzió, de ettől az eladótól. Én is szemezek már egy ideje egy hasonlóval, de nem biztos, hogy működne az én rendszeremmel. (amit linkeltél nvr-t, olyan rendszer van az enyémen is)
Szerk: pm-ben kaptam tőle képet is (impair1980), de a hozzájárulása nélkül nem adnám tovább...
[ Szerkesztve ]
-
hzsolee
őstag
válasz Minstrel #3160 üzenetére
Na, hát akkor itt a bibi. Mondjuk Ő két kamerát szeretne, kezében a döntés....
Sambenez: Ilyenem van, de van valami kavarc annak is a menüjében a felbontással. Ha a linkelt hik kamerát akarja nem biztos megy vele. Ezen vacilálok én is, megveszem, aztán nem mennek együtt.
[ Szerkesztve ]
-
topaz45
tag
Úgy látszik nehezet kérdeztem.
Vagy nem ebben a topikban kellet volna megkérdeznem?Üdv. topaz45
-
Impair1980
aktív tag
Sziasztok!
Akinek Hikvision kamerája van nem tapasztalta mostanában, hogy gond van a gmail-es email küldéssel?
Nekem pár napja nem küld semmit.
A tesztnél is azt írja ki, hogy nem sikerült kapcsolódni a tesztszerverhez!
Valamit a google csinálhatott, mert több angol fórumon is írták, hogy nem működik.
Az smtp.gmail.com helyére, ha beírjátok a 74.125.68.108, akkor jó lesz!Impair
[ Szerkesztve ]
-
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Abban tud valaki segíteni,hogy ip kamera rendszert ha össze szeretnék hozni riasztóval milyen rendszert kellene vennem?Jelenleg csupán két kamerám van rendelés alatt,amikhez még nincs nvr sem (azt is tervezek illetve összesen 4 kamerás rendszert szeretnék) szóval miből válasszak??Főleg kinti rendelés érdekel ali-ebay-BG-stb..stb...
A két kamera a már itt is említett zoomos illetve ez a fix amit megrendeltem.
Van olyan riasztórendszer ami összehozható ezekkel a kamerákkal ?...illetve azt az nvr határozza meg vagy nem függ attól?...az sem baj,mert akkor külön lesz,de egyben jobb lenne
Köszönet a segítségért!Mivel vidéken lakom inkább beszerzem kintről,mert nincs erre ilyen cég....illetve amiket kértem árajánlatokat elég horror volt a kinti árakhoz képest sajna.
[ Szerkesztve ]
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Totál laikus vagyok a témában,de szeretnék egy hálózati kamerát feltenni a ház falára ami a bejáratot illetve az utcán parkoló autót "figyeli".
Egyelőre fogalmam sincs hol kezdjem,de nem kell semmi extra.
Van ötletetek hogy milyet érdemes venni?Üdv:Viktor
-
st6969
őstag
válasz Minstrel #3130 üzenetére
Ezt (vagy más által linkelt egyéb wifis kamerát) ha felszerelem, adok neki tápot, bele SD kártyát, el tudom érni okostelefonról? A wifi router UPC-s Technicolor TC7200.
Próbaképpen egyelőre elfogadnám az SD kártyára mentést. Le tudom róla tölteni PC-re időközönként a mentett anyagot? -
Viktoár
addikt
Sziasztok
Az autónkat szeretném "figyeltetni" mivel jelenleg még nincs lehetőség az udvaron belüli parkolásra.
Ezt a kamerát néztem ki,youtubon elég jó képet adott.
Mit kell hozzá még vennem hogy fel tudjam szerelni és be tudjam üzemelni?
NAS van úgyhogy a rögzítéshez nem szeretnék külön egységet venni.
Ezt a fajta kamerát csak mennyezetre lehet szerelni vagy oldalfalra is? (kültérre)[ Szerkesztve ]
Üdv:Viktor
-
Minstrel
senior tag
Röviden: igen.
A Hikvision-nel járnál a legjobban szerintem, ezeket a kamerákat be lehet regisztrálni az ezvizlife.com oldalra és akkor már bárhonnan eléred őket, vannak mobil alkalmazások is, de IE böngészőből is gond nélkül megy. Az SD tartalmát is vissza tudod nézni távolról és le is tudod menteni, vágni, stb.
(#3176) Viktoár
Egy tápegységet még kell venned hozzá, van is ennél az eladónál, 12V/2A azt hiszem pár dollárért. Nekem is van ilyen kamerám, oldalfalra is felszerelheted, mert a kamera részt bármerre forgathatod a foglalatban.
[ Szerkesztve ]
-
Minstrel
senior tag
válasz Viktoár #3178 üzenetére
Meg, a képminőség szerintem jó, főleg FullHD-ben max bitrátával, éjjel is jól lát a sok led-del, mozgásérzékelés is elég pontos szerintem. Eddig a legtöbb ip kamera program felismerte. Felszerelése kicsit macerás, mert szorul a menet, de ki lehet bírni, mert nem állítgatja minden nap a zember.
-
tibibi
őstag
xmeye pc-n nem enged be invalid password mobilon meg simán nálatok?
-
aicon
senior tag
Van valakinek tapasztalata ilyen vagy ehhez hasonló NVR-el?
Engem az érdekel többek között, hogy RTSP-n támogat-e több párhuzamos csatlakozást a fő adatfolyamra (main stream-re) ugyanannál a kameránál?======== Sim kártyás routerek olcsón ======== https://hardverapro.hu/tag/aicon#aprohirdetesei
-
zex
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy ILYEN noname kamerát, amit ma hozott meg a posta. Első nekifutásra nagyon tetszik, hozza a 25 FPS-t szép éles a képe és éjjel is jól lát.
Viszont! ONVIF-en keresztül beállítottam a Synology Surveillance Station-jének, hogy rögzítse a kamera képét. Ez sikerült is, de ha ezek után telefonnal próbálok rácsatlakozni, mondjuk egy tinycam-el, akkor már azt írja ki, hogy nem elérhető a kamera. Ha leállítom a Synology-t, akkor elérhető a telón a képe.. Próbáltam 2 telóval is, és ugyan ez volt ekkor is, vagy egyiken, vagy a másikon tudtam nézni a képét, de egyidejűleg a kettőn nem. Úgy tűnik, mintha csak egy csatlakozást tudna kiszolgálni egyszerre. Ez normális? Van még két régebbi FOSCAM-em, de ott ilyet soha nem tapasztaltam.
Köszönöm a segítséget!
-
őstag
IP kamera szervízt tudtok itt M.o-on ami megbízható ?
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
őstag
Sajnos csak annyi van, hogy amikor áramot kap (akár POE-n, akár tápról) akkor felvillannak az éjszaka pirosan világító infra égők, majd kb. 2 percenként ismét. Amúgy se kép se hang
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
őstag
-
szilasz1975
csendes tag
Sziasztok,
Vásároltam egy Hikvision DS-2CD2732F-IS kamerát kínából. Tökéletesen mőködött amig meg nem változtattam az "admin" jelszót, azóta nem tudok belépni. A gyári "12345" sem működik, azzal sem tudok belépni. Találkozott már valaki ezzel a problémával, ha igen mi a megoldás?
Köszi,
-
Minstrel
senior tag
válasz szilasz1975 #3190 üzenetére
Szedd szét, van benne egy kicsi reset gomb, még nem használtam, de gondolom mindent alapra állít ha megnyomod.
-
Minstrel
senior tag
válasz szilasz1975 #3192 üzenetére
SADP tool-al keresd meg, lehet más tartományban van az alap ip.
-
zex
aktív tag
Mobilra megvettem még korábban a tinycam PRO-t, és ez a progi kiírja.... A FOSCAM-jeim nekem sem tudják a 25 FPS-t. Főleg nem a régi 640x480-as felbontású...
Egyébként a Surveillance Station verziószáma: 7.0-3775
-
st6969
őstag
válasz Minstrel #3177 üzenetére
Ez például Hikvision? (korábban az oldalon volt linkelve, bár most úgy látom, elfogyott...) Nem látom a márkáját az oldalon.
[ Szerkesztve ]
-
Minstrel
senior tag
Úgy látom ez a bót bezárt, csak egy 3D nyomtató van náluk, pedig tele volt kamerás cuccokkal. Viszont itt még kapni [link] Igaz ez a 3MP változat, de csak 3000Ft-tal drágább.
A Hikvision-t nem mindig írják oda, de ami DS-el kezdődik az az, csak az a fontos, hogy ezeken nem szabad firmware-t frissíteni, mert kínai piacos kamerák európai buherált fw-rel, de ugyanúgy tudnak mindent, magyar nyelv is van bennük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Overwatch 2
- Automata kávégépek
- PlayStation 5
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest