Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kiskornel

    addikt

    (#7734) total90: Jó a téma... nekem az első és utolsó érdekes. Az első rendben is van. Lehet persze még hibákat találni, mint a felesleges folt (érzékelő tisztítást már említették), de a színvilág és a látvány önmagában szép.
    Az utolsóban látok még fantáziát, de szerintem nem jó a koncepció. Javaslom neked is azt, amit másoknak. Ha érzed, hogy ott a téma, de egyszerűen nem látszik, akkor a lehető legszélesebb látószöggel készíts egy képet, nagyíts bele a gépen, és keresd meg azt a képkivágást, ami jó. Nagyon sokszor csak belenagyítva jön elő a téma. Utána persze fényképezd le célirányosan azt a területet.
    Az a baj, hogy a völgy túlságosan kiesik a látószögből, az alsó sarokba szorul, míg a csupasz sziklák és az ég nem ad annyi elemet hozzá, hogy igazán érdekes legyen. Inkább én a völgyre koncentráltam volna valahogy így:

    Vagy talán még jobb felé vittem volna a gépet, csak ezen a kép már nem engedi tovább.

    (#7730) forceberg: tudom, hogy most ilyen "színhúzós" korszakodban vagy, de egy kicsit az előtér sárgája túlszaladt. A többi olyan HDR-es, csak a sárga nagyon sárga.Sőt, most külön megnéztem, és kiégést jelez a repcesárgára az ACR. Csak egy pici visszahúzás már sokat javít a látványon.

    (#7728) Eperkutyus: nem érdekes a kompozíció. Azt már mondták, hogy motor áll ki a fejből, meg hasonlók... de inkább arra hívnám fel a figyelmedet, hogy nincs semminek párja. Bal fent van egy égdarab, jobb alul??? Jobb fent egy fa, bal alul??? Egy motor az egyik oldalon, a másikon??? Pár meg középen. Párnak persze ez is tetszeni fog, lévén ők a hangulatot keresik, de...
    Szerk.: Még1x átnéztem, és nem tudom, mit csinálnék máshogy, valószínű másik helyszínt választanék. Háttér szempontjából a magasabb kameraállás lenne jó, de a téma szempontjából nem.

    m3ss, Chapel: köszi.

    [ Szerkesztve ]

    http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/

Új hozzászólás Aktív témák