- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android szakmai topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
vzsolo2225
tag
Sziasztok!
A Strength Nutrition Protein 80-ról van valamilyen tapasztalatotok, vagy hallottatok róla valamit? Nagyon gagyi?
-
vzsolo2225
tag
válasz Frequence #36569 üzenetére
Az a baj, hogy a közelben csak ez érhető el, ezért nem tudok válogatni. Persze lehet rendelni is minőségibbet, de annyit nem költenék rá addig, amíg még az sem biztos, hogy egyáltalán érezhető javulást jelentene számomra plusz fehérje ilyen módon történő bejuttatása.
Nem a fehérjetartalmára lettem volna kíváncsi, mivel azt kb. csak azok tudják akik gyártják, hanem arra, hogy akik használták, azok milyen fejlődésbeli különbséget tapasztaltak más, márkásabb fehérjékkel összevetve.
De ha nincs ilyen tapasztalat, mert pl. annyira oldhatatlan, hogy egy adagot sem lehet belőle elfogyasztani (ilyen fost forgalomba lehetne hozni?), akkor persze nem veszem meg. -
vzsolo2225
tag
válasz Frequence #36578 üzenetére
Nem is mondtam én, hogy pusztán a fehérjeturmix fogyasztástól fejlődne érezhetően valaki. Ugyanis tudom, hogy a fehérje nagy részét normál kajákkal kell bevinni, de én eddig abban a hitben éltem, hogy azért éri meg kiperkálni ezeknek a cuccoknak az elég borsos árát, mert a normál kaja mellett a magasabb BV-jű, és rövidebb felszívódási idejű plusz fehérjebevitel érezhető fejlődésnövekedést okoz. De ha ez nem így van, és még a márkás fehérjék sem generálnak annyi plusz növekedést, hogy azt érezni lehessen egy gagyi, kvázi placebóval összevetve, akkor meg pláne nem veszem meg, sőt mást sem. Egy gonddal kevesebb.
Köszi mindent![ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Eredeti játékok OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Milyen monitort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest