Hirdetés

Aktív témák

  • laci06

    senior tag

    Sziasztok!
    Olvasom a fórumot, néhe irtam, remélem mindenkinek legalább látásból ismerős a nevem.
    Kb 3-4 hónapja rendeltem Angliábl jópár doboz fehérjét, és páran tőletek is vettek belőlük, illetve egy részét direkt nektek rendeltem.
    Most újra van egy aránylag nagyobb akció, igy újra rendelni fogok.
    A múltkor volt egy kis dili, ami miatt aránylag lassan jött meg a cumó, remélhetőleg most ez nem lesz, és akkor 1 hét alatt ideérnek.
    Rendelni én Pénteken szeretnék, azutáni héten sielni fogok, remélhetőleg akkor meg is érkezik, és átvenni Február 2. hetében lehetne a 9. kerületben.
    Amiket érdemes lenne rendelni (sajnos a tulnyomó többség semmivel sem olcsóbb, mint itthon egyes akciók ideje alatt):

    Nutrisport 90+ protein 5kg 12500Ft (ízek: banán, vanilia, málna, eper, csoki, aránylag jók róla a vélemények, páran az izbe kötnek bele, de van akik nagyon szeretik, a vaniliát szokták fikázni, elvileg 65% izolátum, 33% casein, aszpartám mentes)

    Nutrisport Whey Protein Isolate 5kg 13500Ft (ízek: vanilia, csoki, eper, banán, elvileg izolátum, nem keverék, ugyanugy átlagosan az 5 csilagból 4-et adnak neki, mint az előbbire, itt is néhányan az izbe kötnek bele, de azt irják, hogy hozzá lehet szokni, és egy idő után már abszolút elfogadható számukra is, összehasonlitásképpen a Dyimatize Elite Whey is ugyanúgy átlag 4 csillagot kap, mint ezek)

    Optimum Health - ultimate Whey Protein 2,25kg 7000Ft (a legnépszerűbb fehérje odakint, átlag 4,5 csillag, ízek: Banán, Eperkrém, Vanilia "krém", és kétféle csoki, zacskós, nem dobozos, izolátum, koncentrátum keverék, 73% körüli fehérje tartalommal)

    Nyilván az izre nem tudok garanciát vállalni, de mindegyik eredeti, hivatalos forrásból számarzik.
    A dolog szépséghibája, hogy ezek az árak akkor érvényesek, ha min 4-et rendelek belőlük, az ízek keveredhetnek elvileg, de ha vki kér 2-t, akkor a másik 2-t bevállalom én, ugyis akad rájuk majd valaki.
    Az összes aszpartám mentes.
    Egy darabig a nutrisportokat a sportika is árulta, ill a shop.builder-en is megtalálhatóak voltak, én nem kostóltam őket.
    Linkek:
    sportika véleménnyel
    Nutrisport

    Várom a priviket...:)
    Üdv néktek

Aktív témák