Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz Qru #15254 üzenetére

    tény hogy a barum kicsit farkasfogas, ettől van hangja meg némi menet közbeni diszkomfort is elképzelhető de a téli dunloppal is rezonál. másfél éve szívok vele.

    a felni mindenképp gyári (elvileg) az a kérdés, hogy van-e eltérés bármilyen paraméterben. simán meglehet, hogy minden takkra stimmel, egy gyár, volna értelme annak, hogy egy a méret, nekem is max az ET gyanús de beleérni nem fog. csak én is úgy vagyok vele mint te, hogy legyen 100-as.

    futóműállítástól úgy félnek a focusosok mint a tűztől, tudod... :D ez nem lesz futóműállítva amíg nem muszáj, mert ott a szinte komplett hátsó traktus cseréjének réme az összerohadás miatt.

    ez ilyen, ha tudnád hogy hány emberrel röhögtem én már össze, hogy baszki a tied is remeg... csak én félek attól, hogy valamit elszúr, kormánymű, stb.

    szóval a lényeg, hogy ettől még lehet 100-as a felni, csak infó nincs róla, hogy ezek takkra egyeznek-e vagy sem. neten mindent megtalálok, azt is, hogy az egyik ET 44-es a másik ET 47,5-ös, meg azt is, hogy egyforma 47,5-ös, KF 63,3 vagy 63,4, ahány oldal annyi hülyeség. ezért kellene a strict gyári adat.

Új hozzászólás Aktív témák