- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Gergőke88 #14550 üzenetére
W452 van nekem, ez már nem magyar gyártás ha ez számít neked. Tavaly vettem, februárban kimentem vele Lengyelországba, sok eső + jég + hó volt, én nagyon elégedett voltam vele. A hegyekben a szerpentinen is rendesen tudtam vele csapatni, egy pillanatig nem volt kétségem a gumival kapcsolatban. Zakopanéban kva meredek emelkedőn a szállás előtt (amiben ráadásul volt egy 90fokos kanyar ), 10 cm hóban is fel tudtam vele menni mondhatni probléma nélkül, fwd autóval
-
Motion_Blur
félisten
emagnál Michelin CC gumik akcióban: [link]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
nagyúr
válasz Motion_Blur #14554 üzenetére
Hmm az én méretemben csak 20k-val volt drágább a nyári + külön téli szett a CC-vel szemben. Nem bántam meg, hogy végül nem CC lett.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Motion_Blur #14554 üzenetére
Lehet gyártói akció, mert máshol is 25,8k-ért láttam postázással együtt (205/55 R16).
#nincsbennetarcsi
-
Wiz Khalifa
veterán
Sziasztok ismét.
Kérdésem a következő.
Gyári méret: 175/65R14
Váltó méret: 195/45R16Elvileg majdnem a tökéletes váltómérete, szóval 1mm-el elvileg a komplett felni + gumi átmérője még kisebb is az R16-osnál. Jól gondolom? Ezt az oldalt vettem alapul.
Smoke some weed nigga!
-
modflow
veterán
Ma megvettem a felniket.
Ime:
Hogy tudom laikusként ellenőrizni, hogy minden rendben van-e vele? Görgőzés, stb?
Ill. megrendeltem az új gumikat is:
CONTINENTAL WinterContact TS860 (FR, peremvédős) 205 / 55 R 16 91H -
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Wiz Khalifa #14557 üzenetére
Az jó oldal, nem lesz gond az a kicsi eltérés.
#nincsbennetarcsi
-
spiky03
veterán
válasz tboy93 #14569 üzenetére
Nekem ingyen megnézték, amikor én vittem a felniket gumival együtt amiket vettem a nyáron.
Én az eladóval írtam egy papírt,a min adott 1 hét garit (visszavásárlást) felnikre, ha nem lenne jó.
Mert amikor megvettem rögtön vittem is a gumishoz, hogy nézzék meg nem ütnek-e a felnik, de szerencsére minden rendben volt és még a kocsira is felmentek a kerekek.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Wiz Khalifa #14576 üzenetére
Pontosan mit raknál minek a helyére?
A postodban ez van:
Gyári méret: 175/65R14
Váltó méret: 195/45R16A kalkulátor a meg ezt írtad be:
195/65R15
205/60 R15Vagy az utóbbit a sütijeimből szedte ki?
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Kornel
veterán
válasz Wiz Khalifa #14580 üzenetére
En biztos nem raknek alá 195/45-öt...
Mentel már ilyen peres gumin??
Még a 195/50 is határeset, főleg bp-en.
Nekem a swift sport gyári mérete volt a 195/45 (r17), és váltottam is 205/45-re, mert a fogamba nem maradt tömés kis túlzással 😂
A futóművet ugy szetveri, hogy öröm lesz nézni.
Ezek nem magyarországra való gumi méretek. -
nagyúr
válasz Wiz Khalifa #14580 üzenetére
Mekkora motor van benne?
-
nagyúr
válasz Wiz Khalifa #14583 üzenetére
Nem biztos hogy eroltetnem a 16"-t, meg fogja fogni a felni. 16" a 14-hez kepest joval nehezebb am.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz tboy93 #14584 üzenetére
Akkor maradjak a 15"-nál azt ajánlod inkább? A gondom csak az hogy 15"-nál szintén ilyen 55-ös gumival az ajánlott hogy azért a sárvédő ív ki legyen töltve, de azzal a gumival meg szerintem már az alufelni túlságosan eltörpül. Szóval túl ballonosan fog hatni.
Smoke some weed nigga!
-
Atlantis
veterán
válasz Gergőke88 #14546 üzenetére
Ez lenne az idei ADAC-teszt?
Eléggé érdekes lett, hol van belőle az eddigi többszöri győztes Continental TS850, neadj'Isten a 860? Pont ez a méret kéne nekem is, de ezzel nem lettem okosabb.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
őstag
válasz Atlantis #14587 üzenetére
Igen, úgy tűnik, hogy ez már az idei teszt.
Még ha nem is minden szerepel a tesztben, de szerintem ha valaki a legjobb téli gumit keresi, akkor ezekkel nem tud mellélőni: Goodyear UG9, Conti TS850/860, Michelin A4, rendre ezek a gumik végeztek/végeznek minden évben az első helyeken.
"Less but better" - Dieter Rams
-
addikt
Régi, rossz autógumikat hova szoktátok leadni, hova lehet vinni?
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
Megjelent magyarul is a 2016-os ADAC téli gumi teszt (4 évszakosok is benne vannak):
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Motion_Blur #14596 üzenetére
Igen, mert a CC alapvetően nyári(bb), mind a keveréke mind a mintázata. A Pirellinél és a Bridgestone-nál így is jobb. Hóban jobb a Vredi Q5 ez tény cserébe szárazon/vízen/jégen gyengébb mint a CC.
Engem viszont meglepett a GY Vector leszereplése.
#nincsbennetarcsi
-
Zolás
addikt
Minden teszten lehúzzák a vredesteint mert nagyon kopik. Ebben a tesztben meg nem kopik. Most akkor jobban kopik vagy nem? A nokian wr d3 vagy a vredi van versenyben nálam, és nem tudok dönteni.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
modflow
veterán
válasz modflow #14578 üzenetére
Nos ma voltam a gumisnál. A 4-ből 2 felni teljesen jó, 2 pedig picit (1-2 mm) eltér, de azt mondta ez még belefér, hátra jó lesz. Szóval nem kell görgőztetni, meg ilyenek.
Viszont a peremet vissza kellett csiszolni, mert itt ahol a gumi ráfeszül, ott is be van festve, és attól érdes, holott simának kellene lennie, hogy a levegő ne szökjön ki. De ezt lecsiszolták csiszolópapírral. -
choco01
addikt
válasz Motion_Blur #14596 üzenetére
Végül is nagyon rossznak nem mondanám, van rosszabb inkább használhatónak tűnik
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Sorozatok
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Automata kávégépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- További aktív témák...