- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
vampire17
addikt
Lassan johetne valami frissites, vagy a rendszerhez, vagy a Plexhez, mert 2 hete miota frissitettem a filmjeim felet nem tudom nezni....
-
miskyg
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudna ajánlani CCwGTV-re olyan alkalmazást (lehetőleg teljesen ingyeneset) amivel minden probléma nélkül nézni lehet az M4-et? -
vacs
Topikgazda
-
htc07
addikt
android tv-re a yettel tv app. nincs behúzva az albérletbe kábel tv, és 2022-ben még nem tartunk ott, hogy a szolgáltató ad egy IPTV STB-t, amit bedugok a LAN portra, és nézem a műsort. úgyhogy ez az egyetlen módja, hogy használható appon nézzem a műsort.
nem tudtam hogy fizetős, amikor legutóbb néztem, még ingyenes volt, szori
-
KubanitoS
veterán
Bocs, ha félreértem amit írtál, de a telekomnak már évek óta van iptv egysége, amihez elég egy utp kábel.
Nálam is ez van, de főleg csak azért mert a mobil-előfizetéssel és az internettel egy csomagban így olcsóbb. A hálóban meg megy az ingyenes Yettel tv az androidos tévémen. Teljesen jó.Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
totopad
senior tag
frissités... Frissités... FRISSITÉS
de nem lett jobb
-
Parson
addikt
sziasztok, egy kérdés: Chromecast (jellemzöen az új, jelenleg kapható) tipusok közül tud vmelyik AirPlay-t? Ha igen, melyik? Köszi elöre is!
[ Szerkesztve ]
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
Pool_
tag
Alapból egyik sem tudja, de vannak appok az áruházban amik képesek erre. Én már ugyan lecseréltem azóta a chromecastet appleTV-re más okokból, de amíg nem cseréltem le addig ezt használtam és egész jól működött: [link]
Persze ilyet csak a Google TV-s chromecastre lehet rakni. -
totopad
senior tag
válasz vampire17 #6876 üzenetére
Fura, nekem a plex jobb mobilról castolva, sőt, mintha még a felbontást is máshogy állitaná be, mint az app.
De még most is ritka szr az új rendszer, sajnos ez tény:
D+, elinditok egy sima studiós filmet, úgy laggol, mint amikor PCn nem használsz codec-et hozzá, majd elinditom az Andort, az meg megy gyönyörűen. A direct one app, mobilon böngészőn tökéletes, itt van, hogy 5 percig meg se nyikkan, a minőség szintúgy.Az ára miatt a CC2 megjelenése óta CCzek, nekem bőven megfelelt, de most gondolkodtam el, hogy lehet egy appleTV jobb lenne :S, főleg, hamár úgyis iPhone-om van mellé.
-
zsolt501
nagyúr
válasz totopad #6878 üzenetére
Az biztos hogy nagyon elcseszték a lejátszót ezzel a szoftverrel, nem tudom milyen a nemzetközi vízhangja ennek, de ha ez rövid időn belül nem oldódik meg én is búcsút veszek a készüléktől, én voltam a hűlye bíztam a google-ban, de úgy látszik nagy hiba volt....
Az is bosszant, hogy alig alig van értelmes használható applikáció a készülékre, pedig volna potenciál a készülékben, de valahol valamit nagyon elront a google itt.
A másik ami még bosszant hogy a nagyobb streaming szolgáltatók applikációi is szenved a hiányosságoktól pl kadenciahelyes lejátszás.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
zsolt501
nagyúr
válasz #46824192 #6881 üzenetére
Mert sokan azt sem tudják mi az sajnos, így el sem várják egy készüléknél, vagy egy programnál.
Alig alig akad ismerősöm aki tudja hogy mit is jelent.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
zsolt501
nagyúr
válasz vampire17 #6876 üzenetére
Annyi biztos hogy a hardveres lejátszással van baja, szoftveres lejátszásnál nem akadozik a film nem tudom 4K-s filmmel szoftveresen megbírkózik e, mert írta valaki hogy ott is vannak gondok.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
zsolt501
nagyúr
-
mate317
tag
Hali,
az m4 sport castolása során csak az 5 másodperces vb animáció fogad , utána egy chromecast ikon, a stream sehol. Egy éve még ment, van erre megoldás? Thx -
Endless
aktív tag
Van egy 4k-s MI stick-em, az a kérdésem hogyan tudom lejátszani a hálózaton lévő filmeket? VLC megtalálja de csak a rövideket játsza le a hosszúakkal nem boldogul. Tudnátok erre valami lejátszót ajánlani ami megtalálja a hálózaton lévő dolgokat is?
On October 6th the planet blacked out for two minutes and seventeen seconds. ***I12***
-
kulcsar_g
csendes tag
-
zsolt501
nagyúr
válasz #71316224 #6894 üzenetére
Milyen verzió?
Nekem nem jelez most frissítést, a fő verzió után jott nemrég ki egy, de az nem igazán javított a hibákon.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
nOvOp
senior tag
válasz Janaboy #6897 üzenetére
Én sem látok frissítést, de most már nekem nem is vált át HDR képre, ha olyan tartalmat nézek. Eddig automatikusan átállt, ha pl. a netflixen 4K HDR tartalmú film ment, most nem. Csináltam egy resetet, de nem segített. Ja és most már 4K/50Hz nem elérhető a HDR, csak az SD a beállításokban. A TV-n lévő netflix simát átvált HDR-re, szóval a TV még jó. Ahogy lesz rá keret, váltok Apple TV-re, addig meg használom a TV-n lévő szoftverrel, csak az kicsit lassabb és nincs rajta HBO (de igazából az már nem is zavar). Arról nem is beszélve, hogy a csatlakoztatott pendrive-ot sokszor nem ismeri fel, csak újraindítás után. Persze ez lehet az olvasó hibája is, csak hát a régi szoftverrel nem volt ilyen probléma.
-
vampire17
addikt
Talan van nemi remeny... Ez ugye nalam is a problema (lasd video): [link]
Amire jott egy ilyen valasz, masfel hete: [link]
"
Hi all, I have had a case open with google who have said they have fixed it internally. They are testing and will send me a fix to try out. The latest update that was release in the last few days does not resolve it.
So I look forward to them sending me an update, will keep this forum posted.
" -
kivlov
aktív tag
Üdv!
Van valakinek tapasztalata, hogy Apple TV, Brave böngésző, SmartYouTubeTV alaklmazások mennek e a Chromecast 4K verzión?
Csak mert most szereztem be egy Realmi 4K TV sticket amin szintén GoogleTV van de egyiket se lehet életre kelteni rajta Sideload megoldással sem.Köszi az infót
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Fűzzük össze a szavakat :)