- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz hackeeeee #11247 üzenetére
Tudod csak azon kaptam fel a vizet, hogy feleslegesen szóltál be. Ha egy problémára csak annyit tudsz mondani, hogy nem kötelező használni a Chrome-ot, akkor minek írsz? Szerinted milyen lenne a fórum, ha mindenkinek minden gondjára ez lenne a válasz?
"Baj van a Windowssal..."
"Nem kötelező használni.""Baj van az Asus alaplapommal..."
"Nem kötelező használni.""Nem tudom elolvasni a privát üzeneteimet..."
"Nem kötelező ide járni."És a szomorú az, hogy a legutóbbi nekem címzett postodban is csak az észt osztod, de semmi konstruktív dolgot nem írtál benne, csak a véleményedet rólam és az Operáról, ami szerinted nem jó böngésző (talán mert kevesen használják és támogatják?).
Részemről befejeztem. Elnézésed kérem, ha megbántottalak, illetve mindenki mástól is aki magára vette, de szerintem azért gondolkodj el te is, miért történt mindez. -
őstag
Sziasztok!
Csináltam egy clear browsing data-t a kezdetektől, erre a rendszervinyómon a Downloads mappából minden eltűnt amit eddig letöltöttem Chrome-mal. Visszanyerhetők valahogy? -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz sing1ep1ayer #11253 üzenetére
És, miért válaszoltam ezt rá?
Más is válaszolt rá, az sem volt jó.. Akkor meg, mégis mit mondjak rá?
Így van!
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Van egy weblap, ahova több belépési azonosítóm is van. Mindhez elmentettem a jelszót, működött is rendesen. De most már eleve kis sem egészíti, ha el kezdek beírni egy nevet, és ha beírom, a jelszót még utána sem adja hozzá. Megnéztem a beállításoknál, és ott ott van elmentve a jelszó.
Van valami ötletetek mi lehet a gond?
-
-
pyron25
aktív tag
Egy érdekes probléma állt elő nálam. Amikor indítom a böngészőt akkor az első oldalt jelen esetben a keresőt azaz a guglit nem hozza be de utána ha a könyvjelzőkből nyitok egy lapot akkor azt azonnal hozza. Nem értem hogy miért nem akarja behozni az első oldalt amit nyitok. Valaki valami ötlet/ tipp?
Nincs lehetetlen, csak tehetetlen!!!
-
fPApi
őstag
Nekem néhány napja azt írja a névjegyben (beta csatornát használok), hogy
"A frissítési szerver nem érhető el (hiba: 10)".
Másnál is van ilyen?
-
-
Tauren45
aktív tag
Sziasztok.
A Chromeban, hol tudom beállítani, hogy ne naplózzon a böngésző?
Köszi.
Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 - SGP Ultra Crystal | Lenovo W510 | The Settlers 2 |
-
Raaf
csendes tag
Sziasztok!
Segítség kéne hátha valaki....
Egy felugró kis ablakban a flash setup felugrott a Google-ban és elállítottam (mert javasolta -local storage-!), utána hiába állítottam vissza max.-ra innentől nagyon lassan töltődnek be oldalak illetve kidobál oldalakról!
Új G.C. feltevése nélkül be lehet valahol valamit állítani nem szeretnék megválni tőle szinte mindenre ezt használtam eddig! Újabban a Shockware Flash sem válaszol néha vagy várni kell rá!
Mielőtt törölném a G.C-ot előtte megpróbálnám a fenntlevő Google Crome (21. 0.1180.60 beta) böngészőbe beépült Flash Playert (11.3.31.222) törölni, hogyan csináljam, lehetséges ez? Két Flash van felrakva, anélkül kéne megoldani hogy törölni kelljen a Mozzilla. -hoz és YouTube programokhoz használt (11.2.202.235) flash-t is!! Ezt azért hagynám mert az új Mozilla Firefox összeomlik az új flash-el!
Ötlet, kinek volt hasonló gondja? Mi segített, bármi ötlet segíthet!Köszönöm: Raaf
[ Szerkesztve ]
-
Ákinard
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom találkoztatok-e már ilyen problémával, de nekem az alábbi adódott:
Használom a Chromeot, megnyitok több lapot. Ha visszamegyek egy másik lapra akkor random módon, "befagy", ami abban nyilvánul meg, hogy lehet bármire kattintani, az "alatta" megnyílik, de az oldal képe marad. Nem lehet lefelé sem görgetni.
Vagy másik változat: hagy kattintani, bejön láthatóan az új oldal, majd vissza is ugrik. És hiába gépelek be új címet fent, nem megy. Csak a lap bezárása majd újbóli megnyitása javítja.
Ezt a régi laptopon nem csinálta, csak ezen az újon (N5110 dell). Az az igazság, hogy ez még csak "játszós" windows amin próbálgatom a drivereket, meg a W7 kezelését (most tértem át XP-ről) de hamarosan szeretnék egy tiszta lappal indított windowst, amin jó lenne, ha a chrome működne, mert így nulla szegény
1 már újratelepítettem, de nem oldotta meg a gondomat...Köszi.
-
Solar_Wind
senior tag
Nálam folyamatosan azt csinálja, hogy nem tölti be a lapokat, csak ha ráfrissítek még egyszer. Elég idegesítő.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Solar_Wind #11273 üzenetére
Törölj minden előzményt, sütit. Hátha megoldja.
Véleményem szubjektív...
-
Kassadin
addikt
Hali! Lehet valamit arról tudni, hogy miért tűnnek el a normális kis ikonok a címsor alatt, és veszi át a helyüket egy üres papírlap?
-
xcds
őstag
Nektek mennek ezek a videok? Legújabb stabil van nekem és nem indulnak el. Explorerben mennek.
-
Ákinard
aktív tag
válasz laszlohu #11283 üzenetére
Köszönöm! Egyelőre úgy tűnik, ez megoldotta
Még egy kérdés: Hogyan lehetne beállítani, hogy új lapnál a kezdőlap nyíljon meg, ne ez az üres fehér lap a Chrome Web store gombjával? Én még az a kis maradi vagyok, aki a google-be írja be ha keres valamit
Vagy ha ennek mindenképp maradnia kell, akkor hogyan lehet oda gombokat kitenni?
-
DS39
nagyúr
válasz laszlohu #11288 üzenetére
wmp plugin? nekem silverlight playerrel játssza le
hogy én mit szenvedtem ezzel tegnap, az egy dolog hogy az adblock blokkolta a reklámot, ha kivétellistára teszem már lejátssza, DE, ha megnyomom a pause-t akkor visszajön a reklám, és többé nem jön vissza a player semmilyen böngészővel.
egy megoldást találtam, full screenben kell nézni, mert akkor pause-ra nem tudja betölteni a reklámot.[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
újabban ha egy fülre kattintok időnként leválasztja, és külön ablakba rakja. Le lehet zárni? Roppant idegesítő és nem tudom miért csinálja...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- Autós topik
- Vírusirtó topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Windows 11
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs