- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
Megjott a "kebab gitar"
Majd delutan szanok ra idot rendesen beallitgatni, de azert gyorsan behangoltam (meg elotte egy hajszalnyit tekertem a nyakon), atnezegettem, gyors elso benyomasok:- A minoseg/anyaghasznalat altalanossagban lenyugozo az arahoz kepest. Ha a ketszer ennyiert vett Squier-em csak feleennyire igenyes lett volna, sosem adom el.
- A hangolokulcsok eleg gyatrak, az egyik eleg szoros, a masik nagyon konnyen tekerheto, olcso darabok, de vegul is mukodnek, a gyari hurokkal is egesz jol tartottak a hangolast a par perces probalgatas alatt.
- A bundok nagyon kicsik az Extra Jumbos Schecterhez kepest, kicsit fura, de legalabb most mar ilyen is van a kezem alatt Hogy mennyire lesz tartos az majd kiderul. A szeluk nem vag, nem log ki, szepen ulnek a helyukon.
- A pickupok tenyleg a 'mikrofonos' fajtak, bar annyira nem hallatszik be minden mint a Squier-nel (annal legalabb annyi hallatszott a zorgo tremolo-rugokbol meg a heveder surlodasabol mint a hurokbol). A hangjuk amugy pont azt a tiszta magasat hozza (a nyaki foleg a jo kis meleg hangzassal) amit annyira hianyolok a Shecterbol. De ha valahol latok valami olcsositott hasznalt Telecaster-szettet, akkor ez idovel cseres lesz.
- Mukodik a hangero poti! Mukodik a hangero poti! Mukodik a hangero poti! Mukodik a hangero poti! Dobbenet. A majdnem 300ezres Schecter ezt a feladatot nem tudta megoldani, ott 2 es 10 allas kozott gyakorlatilag nem valtozik a hangero, a volume poti ott lenyegeben csak nemito gombkent hasznalhato. Ezen a filleres kacaton meg VAN HANGEROSZABALYZAS bakker! Ahogy tekerem lefele, fokozatosan halkul. Elkepeszto hol tart a tudomany
- A potik amugy is nagyon jo erzetuek, nem lotyognek, pont annyi ellenallasuk van hogy jo masszis erzetuk van, es meg jol is neznek ki.
- A nyak illesztese tupontos, a 100+ ezres kategoriaban nezegetve ennel sokkal csunyabbakat lattam a boltban.
- A bridge es a potik alatti lemez baromi vastag, massziv, igenyes darabnak tunik.
- A nut (nyereg? ) tipikus gagyi muanyag, de igazabol mukodik, majd jol meggrafitozom, de legalabb teljesen jol sikban van a nyakkal.
- A bridge hatuljan a babak csavarjai alatt van 6 lyuk, ez azert van hogy ha nem tetszik a testen atmeno hurozas, akkor ide be tudom fuzni a hurokat?
- Hibabol annyit talaltam gyors atnezes utan, hogy a nyak tove korul van ket apro kis folt/benyomodas, jelentosege semmiEddig maximalisan pozitiv a velemenyem rola, ennyi penzert tuti vetel, a pickup- es esetleg kulcscsere azert jot fog neki tenni.
Ha meg arra adom a fejem, szerintem viszonylag keves szivfajdalommal allok neki festegetni meg egyebeket mokazni vele, sajna csak a fekete volt ilyen pofatlanul olcso, a feher mar majdnem annyiba kerult volna mint a legolcsobb Squier.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Minden, ami Unreal Engine
- BestBuy topik
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Társasjáték topic
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest