Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • doc

    nagyúr

    válasz benedekco #49120 üzenetére

    Korodi Tomira gondolsz? Pont valamelyik nap kerestem a csatornajat, es meglepodtem hogy nincs meg...

    Nekem tanulasi forras eleg sok van, mazsolazgatok. Justin alap (marmint nem azert mert alapszint, hanem megkerulhetetlen, es nagyon jo, neki be is fizettem az appban egy evet, amennyi Youtube-videojat megneztem, siman megerdemli) :)

    Youtube-on nagyon jo es gyakorlatias tanacsai vannak Szamado Csabanak, bar teny hogy szokni kell a stilusat, es neha nagyon hosszu egy-egy video amit ossze lehetne foglalni ket mondatban.

    Szerintem lassan beugrok Patrenon Bernthhez: [link] , nagyon jo, alapos, gyakorlatias, de nem agyonnyujtott videoi vannak.

    Gondolkodtam amugy Jason Stallworth [link] metalos tanfolyamain, bar talaltam olyan velemenyeket hogy az Apprentice az tenyleg nagyon basic, de vegul is nem draga, szerintem azt az 50 dollart vagy mennyi raszanom.

    Nemreg megvettem az Alfred Potter-fele Lead Guitar Practice Methodology ebookot [link] hogy melohelyen wc-n uldogelve is tudjak gitarral foglalkozni, egyelore meg csak az elejebe neztem bele, de majd beszamolok rola hogy milyen

    Ja es a heten megvettem a RockSmitht, Qrvajo cucc :DD Bar a pontos hangolast neha nagyon megkoveteli, skalakat gyakorolni szenzacios, es tetszes szerinti konfiguraciot ossze lehet rakni benne, szoval akar erositokent is hasznalhato :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák