Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ploteus

    aktív tag

    válasz jolti05 #1766 üzenetére

    Hát azok után, hogy ilyen formában működik neked, megértem a kritikus hangot. Engem is zavar az utolsó 3 fokban lévő zaj, mert akárki akármit mond, 30eft-ért nem ezt várom el én se egy hangszórótól. (és másnak se ezt kéne)
    Alapvetően ott kezdődik a gond, hogy sokan a hibákkal meg akarnak barátkozni, holott nem közvetlen szükséges. És nem is célszerű.

    Style jó, a potméteres megvalósítást vehetjük technológiai malőrnek, vagy széria hibának. (nem kizárt, ha mindenki újításnak fogta fel, akkor miért ne száradjon az rajta :DDD, hisz az is furcsa, sehol nem említik eme remek fejlesztési ötletüket)
    A zugás, a nagymennyiségű probléma pedig szerintem a minőség hiányát mutatja.
    Lehet jobban jártam volna, ha megpótolom 20e-l, és veszek házimozi hangszettet, és egy erősítőt vagy 40e-ért. Igaz, az nem 30e, de nem vakarom a felyemet. :)

    Házimozihoz használnám alapvetően, de kicsit égő, mikor jön valaki, és a felére kell csavarni, hogy a házimoziból emberi hangokat halljon. :(
    A másik nevetséges oldala a kompatibilitás. Midnen valamirevaló HD lapon Realtek HD van, amit pont, véletlenül nem kezel rendesen sokaknak. (bár nállam is lehet az a zúgás oka?!)

    Tehát, a konklúzió:
    Bolti áron nagy a rizikó, ár/érték arányban nem sok ilyen készülék fekszik a piacon, ezért számít jó vételnek, de komolyabb célokra nem annyira kifizetődő ilyen készüléket vásárolni. Akad pár ember, aki elégedett vele (ráköti a pc-re, és hajrá mario), de én házimozi területén semmi komolyságot nem találtam benne, így azon célra, akár kis panel akár villa, nem ajánlom. PC-hez is csak abban az esetben, ha a készüléket ki lehet próbálni megfelelően 50nm helyiségben rendesen.

    Ahogy sejtem, a következő az lesz, repül ez a pc-re, és megyek erősítőket és hangfalszetteket nézni. :DDD

    ˘˘°°UP°°˘˘Szeresd az embereket...Hisz ők sem szeretnek téged...Nem az a baj, hogy nagy az isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés!!

Új hozzászólás Aktív témák