- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeLucZ
addikt
warhead meg crysis 2 sztem tuti tesztelésre nekem ott mindig kibukott ha valami gond volt, bf3nál bezzeg semmi hiba, de játék függő, minden játék a vga más feldolgozóegységeit dolgoztatja meg jobban, szerintem ilyen magas tuningnál ritka hogy minden egyes körülménynél beton stabil legyen, de sztem lényeg hogy amivel játszol ott hozza azt amit kell
-
Isual
veterán
válasz BeLucZ #16651 üzenetére
Ilyenekkel nem játszom. Szerintem, ha bírni fogja a stability test-et és az általam játszott játékokat, akkor nincsen baj és (számomra biztosan) stabil. Aztán ettől még lehet, hogy Crysis warhead-ben meghalna, de ha nem játszom akkor az annyira nem érdekel. (nyilván) Az én játékaimnál ne haljon meg, ez a fő
(#16653) odorgg: rendben, megfogadom a tanácsotokat. rakok fel Crysis-t és 1.1v-on 900/1125-ös órajellel kezdek és ha nem bírja, akkor picit emelek 1.1125-1.15v-ig, ha bírja, akkor megkísérlem csökkenteni valamelyest, amíg lehet. We're good? (ettől még egy stability test valszeg valamikor lesz - annak ellenére, hogy tudom, hogy félmegoldás)
[ Szerkesztve ]
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
odorgg
addikt
VGA igényes gamekkel érdemes tesztelni: Crysis,Metro2033, BF3
Dmarkozás időpazarlás, gamek alatt sokkal hamarabb előjön ha bibi van, és élvezetesebb is mint a Dmarkot nézegetni.Legtöbb 580 1,1V-al tudja a 900Mhz-et. Érdemes innen indúlni, és ha a VGA is úgy akarja csökkenteni a feszt ameddig lehet.
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
pityu8611
tag
válasz kranazoli #16641 üzenetére
Nem a legjobb!!!az oldalsó ventit ami a processzornál van kikellett vennem mert nem fért be tölle a proci hűtő!!!Végülis a 460-as 860/4200-on 65 fölé nem ment!!Idle 30-32 fok!!!Végülis nem olyan rossz!
Gigabyte B660m/Intel Core i5 13400f/ COOLERMASTER MasterLiquid ML120L/Kingston Hyperx Fury 3200mhz 16gb/ASUS TUF-RX7800XT-O16G-GAMING/CoolerMaster MB510l/COOLERMASTER Elite V4 600W/KINGSTON 2TB NV2 M.2 PCIe M.2 2280
-
törölt tag
Üdv!
Lassan egy éve 580-am 940-945Mhz-el @1,1V kergetem soha semmi probléma nem volt vele Tmax:46C°
Ennyi idő után már bele merjem írni ezeket az értékeket a vga biosba?
Esetleg valami bevált tutorial-t szívesen vennék, 6 éve nem volt dolgom NV bios-sal
[ Szerkesztve ]
-
theniel
aktív tag
Voltot hogyan lehet állítani az msi afterburner-ben?
-
MarcZ
senior tag
GTX 570-esek! Valaki letudna nekem futtatni egy GTA IV-es benhcmarkot? Nagy előnyben részesíteném, ha az illetőnek i5 2500 procija lenne. Proci és kártya órajelek mindenképpen alapon legyenek. Köszönöm.
A man's got to do what a man's got to do.
-
ÁdiBá
veterán
válasz helkis #16645 üzenetére
Ez még az a Dcu2 ? !
(#16655) Duracellm... Szép eredmény. Ezek hallatán lehet én is picit megrántom a GTX-emet...
(#16659) MarcZ.: Gondolom teljesen maximumon. De, milyen felbontásra gondolsz?!
Egy olyan rendszer alapórajelen is szépen boldogul a GTA 4 el már...[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
GTA 4 egy fura szerzet, rettentően értékeli a gyors processzort meghálálja a program némi sebesség növekedés gyanánt.
Videokártyának meg legyen sok sok memóriája, persze az se baj ha lehetőleg egy gyors kártyáról van szó...
Szerintem a GTX570 memóriája elég még a GTA4-hez...ÁdiBá
-
MarcZ
senior tag
Igen, azt láttam, hogy néha a 6970-ek sem boldogultak vele. Igazándiból ezért kértem a bench-et, mert tudom, hogy az 570-nek, meg az 580-nak nagyon kevés a memóriája a hozzájuk hasonló kártyákhoz viszonyítva. No meg, lehet elkezdek majd játszani vele.
A man's got to do what a man's got to do.
-
Locutus
veterán
Bőven jól játszható szinten megy a game. 1280MB VRAM éppen elég neki ezen a felbontáson. 90% körüli kihasználtságot ír. Szerintem a minimum 30fps mindig megvan, és lévén ez egy fos konzolport 3rd person game, ez bőven elég is hozzá.
Próbáltam persze ilyen ENB modokat, amitől aztán még az aszfalt is polír csillogást kap, de egyrészt nekem nem tetszenek, másrészt azokkal azért már tényleg beesik az fps sokszor, főleg mert AA-t is kényszerít rá (ami 1920x1200-ban tök felesleges).Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
ÁdiBá
veterán
Nekem ez előtt másfél gigás GTX580-asom volt... Nem igazán vettem észre sehol hogy ez kevés lett volna FullHD-ban.
Én is azért vettem inkább 3Gigást, kitudja meddig lesz még meg a kártya...
Nem is tervezem eladni... majd ez mellé megveszem az új geforcot, csak ha szépen domborít... :ÁdiBá
-
Scholes9
nagyúr
GTA4-hez nem nagyon van olyan gép, ami ideális lenne Ha meg százezreket költesz rá, akkor is csak pár %-os a sebességnövekedés a játékban, érdemesebb nem maxon tolni és akkor egy átlagos gépen, mint amilyen az enyém is, tökéletesen fog futni...
nero2006: nekem hasonló procim van, de ezen játékok közül egyik sincs meg, warezzal nem foglalkozom, megvenni meg nem fogom őket Ja, de a Dirt 2 megvan, de most nem fogom Steamen lekapni mind a ~11 gigáját Meg, amúgy sem markolok, hanem játszom Amúgy mire vagy kíváncsi? Előre szólok, h felesleges lecserélni a konfigodat, majd 1 év múlva talán...
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
nero2006
csendes tag
Hali! Ideglenesen egy 3,6 ra felrángatott Q9400 es procival használom az Msi Gtx 570 karimat.Érdekelne hogy valaki használ e ilyen karit hasonló kaliberű procival?Gondolok itt pl phenom 2 x4 re esetleg Q9550 re.Ha igen érdekelne pár teszt eredmény 1920*1080 -ba, pl Dirt 2 ,Dirt 3 benchmark,F1 2010,F1 2011 bechek esetleg 3 d markok( cpu,gpu score).Remélem nagyon nem hurrogtok le
-
-
MarcZ
senior tag
-
ÁdiBá
veterán
válasz Scholes9 #16671 üzenetére
GTA 4 nagyon érzékeny a processzor tuningra is...
Én saját magamat vertem el +10 FPs el csak hogy a proci 4.5 Ghz megy.
Azt tudom hogy ha a GTA4 full grafika a cél, akkor igen erősen javasolt INTEL i5/i7 + Oc...
Van még itthon Q6600 os processzor is, de azt hosszába megette a GTA4 a faszán megírt nyelvezete miatt... Teljesen mindegy volt hogy GTX580 vagy 5850 est rakom bele... Proci nem bírta.
Persze fordítva meg az 5850 es feküdt meg mint a húzat a 2600K mellett...
Kell neki a GTX...ÁdiBá
-
ÁdiBá
veterán
Szerintem, még most sincs olyan gép ami fullHdban folyamatosan 60FPS produkálna a GTA4 -ben, mert elég tákolmány lett az egész ami a játék motorját illeti.
Mindent felemészt.
Ráadásul, se CF-et se SLi nem tud.
Hiába van szuper erős hardver eszközeid, ha a program megüli a gép gyomrát...[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
kasa85
őstag
Éppen az a gond,hogy nem emészti meg normálisan a gépet.
Hiába akármilyen űberbrutál hardver az istennek sem használja ki 100% ban egyik komponenst sem.
A videó kártyát alig 55/60% ban használja ki,és a proci sem meg győző.
Olyan mintha le korlátoznák a vga fele kapacitására ezért van némi gyorsulás,ha gyorsabb karit rakunk a gépbe,de a ki használtsága 60% fölé sosem megy.
CF/SLI-ről meg nem is beszélek.
Ez nem olyan min a Crysis,hogy elnyeli a gépet inkább egy okádék tákolmány ami nem hajlandó nyolcvannyolc pecs után sem jobban ki használni a hardvert.
Boxon is szaggatott,így nem kétséges milyen minőségben írták meg.
Grafikaki módot majd ki próbálom remélem meg oldották a rózsaszín,kék,piros eső cseppeket amit HD6950el tapasztaltam.
Na ott került a Mikróba a lemez gondolván 2gb vrammal ellátott karival mekkorát fogok a kiegészítővel játszani.
Inkább ki hagytam a homó fobó módot
Inkább néztem a tűzijátékot ahogyan a fólia lepattogott a korongról.[ Szerkesztve ]
Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
kasa85
őstag
válasz Gyufaaa #16678 üzenetére
Simán persze nem írjuk le a nevét lemezt
Az a 2x200FT is sok volt,és az alkoholos filc ami rajta volt ezért a sz@rért.
Eredetiben is volt nálam azt jól tettem,hogy elajándékoztam.
Sajnos mind kettő ugyan azt a repetitív minőséget hozta[ Szerkesztve ]
Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
BeLucZ
addikt
válasz kasa85 #16677 üzenetére
osztom a többiek véleményét, gta 4 egy szar, 4,25 ghzes quaddal is ugyanugy beroggyan az fps városban ha több a kocsi, de azért full hdban max grafon kell a vga alá, gtx 480amat 99%ban használja, de van hogy 25-30 fpsre megy le vmikor 50-60 is van, pedig nekem view distance 25 meg semelyik csuszka nincs 100on és ez a legfrisebb szanaszét peccselt verzio
szarul irták meg ennyi nem lehet vele mit kezdeni, le kell szarni -
kasa85
őstag
válasz Gyufaaa #16680 üzenetére
Ja én is azt látom
Nem tudom mi lehetett valaki
lehet ki osztotta aki a piros topikba irkállgatott pökhendi módon.(#16681) BeLucZ
Jaja sajnos ilyen fos az egész.
Szerintem a számítási teljesítmény procinál,Vram az Nvidiától,kb ez kell neki meg egy SSD.
A többi nem hoz nagy változást
Az nvidia karikon jobban boldogiul,és stabilabb a vram kezelése miatt.
Magok minimum 4,és sok terraflops kell neki,magas sávszélesség.
Corei/Quad között sok a különbség helyenként pont a számítási teljesítmény miatt.[ Szerkesztve ]
-
ÁdiBá
veterán
válasz kasa85 #16677 üzenetére
Nekem a GTA 4 alatt a GTX580 kihasználtsága folyamatosan 99%.
Ha hihetek az e-Vga programjának.
Természetesen az i7 2600K is közre játszott.
Q6600 al 60-70% Core2Duo e8400 4.5Ghz 50-60%, míg egy alap 2600K-val folyamatosan 99% terhelést csinál a GTX.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
monosz
őstag
Még a múltkor lőttem pár képet játék közben.Minden a legmasabb beállításon,teljesen játszható,nem akad.De nagyon Ócska átirat,az tény és való.
A fontolgatással gyakran elmúlik az alkalom..
-
monosz
őstag
-
kasa85
őstag
válasz monosz #16689 üzenetére
Akkor reális lenne mint ahogy nálam CF kikapcsolással egy VGA kártyán a 50% os kihasználtság.
Szerintem valami nem engedi,hogy több kapacitást egyen a program,és ezért ilyen fos az egész.
Sajnos itt már a proci kapacitása tud segíteni,és semmi más,vagy a mikróÚj,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
Rasiel
senior tag
Ha jól emlékszem nekem a legújabb update feltelepítésével ment a kártya maxon GTA IV alatt, hiába a 2500K. Az alap verzióval csak küszködött 70% körül...sz@rul lett megcsinálva az egész.
Kisebb akadásokkal viszont nem találkoztam még akkor sem, ha hdd-re volt telepítve a játék, pedig többen írták, hogy vannak ilyen problémáik.
[ Szerkesztve ]
-
kasa85
őstag
válasz Gyufaaa #16691 üzenetére
Sokat foglal.
Hosszú a telepítés.
És amikor a sós izattságot le törülnénk arcunkról jön a fekete leves,és a zöldborsó főzelék kifele.
Lehet egyszer vállalkozó kedvű leszek ha megunom az életem,de addig is inkább a forint miatt idegeskedem nem kell még ez is.
Jól teszed bár a módokat ki próbálnám iszonyatosan fotórealisztikus ahogyan láttam.
Lehet ha én indítanám el inkább diabetikus lesz mint fotorisztikus na ez van(#16692) Rasiel
Nem véletlen az 1.4pecs re írják a módokat.
Az felett még optimalizállatlanabb,és szar@bb lesz az egész.
Minden bezonnyal várok vele a HD7970 karimig nem szeretnék driver cf el is sz@rakodni egyenlőre GTA náll.
Na sziasztok holnapután jövök lesz kemény 24órás melóÚj,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
BeLucZ
addikt
-
kranazoli
senior tag
válasz pityu8611 #16654 üzenetére
No offenze, szerény véleményem szerint a Raidmax házak ***, ... Majd kinövöd idővel az ilyen designer házakat. Nem túl drágán lehet már venni nagyon jó házakat. (anyag; szellőzés; méretek - és még a külcsín sem az utolsó) No, a lényeg, hogy legalább elől, hátul legyen vmi jobbféle 12cm-es venti ha olyanok kellenek bele. Mivel nonref. kártya, így a ház ventikkel kell megoldani a meleg levegő kimozgatását a házból. Ref. kártyáknak ez az 1ik előnyük, hogy kifújják a meleg levegőt. Non-ref példányoknál erről gondoskodni kell, különben nem sokat érnek a nonref hűtők. Ahogy írtam Nekem nem kifejezett gamer házam van (LanCool K1 elől: 14cm; hátul 12cm venti; oldallapok zártak, eleje sem szita; ...) de ez már elegendő ahhoz, hogy mozogjon és ne üljön meg a melegebb levegő a házban.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | A-DATA 384GB SSD | XFX XTR Series 650W | LG-24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10 WST x64
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest