- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
válasz Cybertrone #5000 üzenetére
Megpróbálnád a Crysis-t full-on, de az extreme grafikai mod-dal ?
Így már eléggé húzós !
Ha akarod be is linkelem neked ![ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
válasz cyberkind #5001 üzenetére
Sosem tettem rá extreme grafikai modot, mert a normális játékra vannak a driverek optimalizálva, nem az utólag összebarkácsolt csili vili cuccokra... warhead van fent az 1 nincs... majd leszedem és tolok fel tesztet akár, vagy összeütök egy ilyen pszihiáter féle gyorsvideót...
[ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
cyberkind
félisten
válasz Cybertrone #5002 üzenetére
Én beraktam, nagyon király és szép lett a játék, csak, gondolom én, saját véleményem mivel magonként 1 Gb van nálam, kevés volt a vram, és játszhatatlan lett !
Szép, csak bas****** !
Az alap full-on, is kb 1Gb-t használ, pont a határon van ![ Szerkesztve ]
-
-
cyberkind
félisten
válasz Cybertrone #5004 üzenetére
Pedig ez a játék, mikor kijött, jó ha volt magonként, 512 Mb, pedig egy ilyen drága kártyánál, ez qrva nagy hülyeség volt !
Most játszhatok mod nélkül, tiszta rossz ![ Szerkesztve ]
-
strebacom
senior tag
-
strebacom
senior tag
ÁÁ megvan ez a rendszer diag.....és a taskban is benne van.....no ezért kapcsolgat ki az aero, de ez nem niba..megnyugodtam...de a monitor továbbra sem kapcsolja ki a gtx580, elsötétül és kiirja hogy no signal..erre valami ötlet???
-
Dj Dekko!
őstag
Sziasztok.
Mennyivel lassabb egy GTX480 as egy gtx 580 astól mert lehet van rá lehetőségem...
úgy mond becserélni (vagy marad a rendszerem a leírtak alapján adatlapomnál olvasható még 2 hónapig)
Vagy helyette... lesz egy 2600k i7 egy asus p67 es deluxe lappal +2x4 giga ram. meg úgye 2x1 terra sata 3 raidba... csak 480 assal nem 580 assal... -
cyberkind
félisten
válasz Dj Dekko! #5013 üzenetére
Figyelj, mikor én is megvettem az 5970, akkor még csak egy c2d e8500-ös, 4250 MHz-en járatott procim volt, és nem volt pénzem venni, i7-et sem, rohadt nagy proci limitem volt, de nem bántam meg ezt a kártyát, és ezért én azt javasolnám hogy várj, és gyűjtögess, kár lenne elbas*** egy ilyen ritka, kivételes kártyát mint a tied !
-
Dj Dekko!
őstag
Cimborámnál van egy X58 as rendszer egy említett 480 assal...
+ ps 3...
Nem akarom leírni min játszik... nem a hulladék konzolon
Nem is értem minek hozzák fel... ilyen pc informatikai fórumon a súlyos sötét oldalt...
PC VS KONZOL!
Mert mindjárt ott járunk hogy a pc ipar haldoklik a konzolé a jövő. De amíg képesek vagyunk 100 ezreké venni vga addig bezony a pc ipar nem fog kihalni... akárki akármit mond...[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
válasz Dj Dekko! #5018 üzenetére
Van pár nívós cím ami konzol only... jó kis cuccok azok, csak fasza tv-vel annyi mint egy közepes gép... am én is pc-s vagyok, de ha lenne konzolom, pár címet végigtolnék rajta az fix!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
cyberkind
félisten
válasz Dj Dekko! #5018 üzenetére
Tulajdonképpen a konzol is csak gép, csak más felhasználóknak, más felhasználásra, a gépeben sokkal nagyobb szabadság van, és ez egy fontos tényező !
Én mindig is utáltam a konzolokat egytől-egyig, nem is értem mi szükség van rájuk !
Keldor azért mondja ezeket, mert neki is van hulladékja, méghozzá mind a 2 féléből ![ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Ami konzolon/konzolokon abszolút nincs, így a gép a nyerő, nem tehát ?
Akkor, ezek szerint jómagam is kulturált módon hülye vagyok, amiért anno c2d mellé vettem 5970-et, igaz ?
Ez akár igaz is lehetne, ha már akkor nem lett volna tervbe véve az i7, csak drága volt ![ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
-
cyberkind
félisten
Lejárt a szerk, olvasd el amit még hozzátoltam légyszíves !
Én sem divatból fikázom, nekem az életem során csak gépem volt, és igazából soha nem értettem, hogy minek is a konzol, lehet olcsó, meg ilyenek, de csak pénzlehúzás, az is ugyanígy gép, csak kicsit elferdítve !
Valóban meg, de akkor mondd meg, 120.000 Ft-ért szerinted rossz vétel volt ?
Főleg úgy, hogy a kp része csak 55.000 Ft volt !(#5028) Dj Dekko!
Nekem a váltás, régi cuccokal beszámolva 80.000 Ft volt, ha azt nézzük, elég jól megúsztam ![ Szerkesztve ]
-
Dj Dekko!
őstag
Ezt vehetem kihívásnak?
FullHD Heaven Becnhmark, Vantage, 3DMark11?!
Még abból a kártyából kettő is kevés lenne... már bocsásd meg hogy személyeskedem, és lehetőségemhez mérten vásároltam ezt...
Nem mindenki tud egyből mindent kicserélni egy hónap alatt a gépében... (több kila értékben)
1hónapja vásároltam meg a GTx 580 ast. Eddig 1000 forintal lett olcsóbb ahol vettem.[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz Dj Dekko! #5028 üzenetére
Az Nvidia és Asus alapból tartja az árát, főleg ez a Direct Cu II !
Azt javaslom i7-es proci vétel előtt, kérdezd meg az FPO-t, ez fontos !
Nekem hoztak egy aránylag szart, ami csak 4 GHz-et tud reális feszültséggel, bár nem oly rossz ez, de mégis ugyanennyi pénzért vehettem volna egy tuning procit is ![ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz cyberkind #5027 üzenetére
Egyszerűen unalmas már a konzolok fikázása. Részben az a hibás azért, amiért ma a PC szar, ezt aláírom, elavult a hardver és visszafogja a grafikai fejlődést. Részben meg Ti. Itt hány ember vett meg minden játékszoftvert amivel játszott? Gondolom nulla, mindenki max néhányat vesz évente, de mellette lewarezol harmincat. Tudom-tudom, konzolon is van warez, csak az arányok mások. Crysis 2 eladások valami 85%-a volt konzol és 15% PC.
Egyszerűen meg kéne érteni, hogy nem mindenkit érdekel a csili-vili grafika és nem ér meg mindenkinek +150-300k-s a 16xAA meg a 2560x1600-as felbontás. Valaki azért játszik, hogy kikapcsolódjon úgy, hogy biztosan nem fagy le a gép, biztosan nem dob ki az asztalra, biztosan nem lesz kékhalál. Ahogy öregszem egyre inkább azt érzem, hogy leszarom a grafikát, inkább azért játszom valamivel mert az jó, nem azért, mert szépen csillog a víz 32x SLI AA mellett. PC-n egyre több a bug, egyre több játékot adnak ki bétaként és ebből van a legtöbb embernek elege, lásd megint: Crysis 2. Egy vacak konzol port...
Pont a 12-14 évesek vannak legjobban behülyítve a grafikával, szóval szerintem inkább a PC való a gyerekeknek, nekik még el lehet adni a szép grafika, nulla tartalom játékokat, nekem már nem... egyébként ha már meg lett említva a Crysis 2... nem lett rossz, egy pörgős fps-nek elment, de látszik az egészen, hogy a grafika adta el megint, az volt (ismét) túlhypolva. Nem egy tartós játék és ha nem lenne olyan grafikája amilyen már a pöcegödör alján lenne.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Dj Dekko!
őstag
válasz cyberkind #5029 üzenetére
Lényegében abból indult ki ez a téma hogy egyik Ph. kolegánk GTX570 Sli után konzol rendszeren gondolkozott, vagy gondolkozik.
Fura ez a szemlélet... hogy aláírom egy két program jobban sikerült konzolon.
Sőt valamelyik csak azon játszható mert nem adták ki pcre (MORTAL).
De én nem érzem benne azt a sajátosságot mint egy Pc rendszerben, akár hogy hangolható, akár hogy kinézhet a rendszer ízlések szerint is.
Sokkal több dologra használható a pc, csak jobban is kell hozzá érteni és valamilyen szinten drágább is.
De sokkal személyesebb egy pc rendszer mint egy konzol. -
Scholes9
nagyúr
válasz cyberkind #5027 üzenetére
Konzol pénzlehúzás Számítógép a pénzlehúzás már ne is haragudj...Sokkal költséghatékonyabb és ésszerűbb konzolon játszani, ha nem lenne egy rakat Steames játékom már én is azon tolnám...ha már felhoztad, h 15k egy konzol játék, akkor megkérdezem, hogy PC--re nem eredeti játékokat veszel egyértelmű, h így van értelme az összehasonlításnak...
Dj Dekko!: arra meg kíváncsi lennék, h miért is gyerekes a konzol
[ Szerkesztve ]
PS5 + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
cyberkind
félisten
Figyelj, amennyiért adják a játékokat, nincs is minn csodálkozni, veszek 10 játékot 15.000 Ft-ért, na ennyiből már, a topik miatt írom, veszek egy gtx 580-at, na most akkor ?
Az Ati-n csak 8xAA van, és csak a FullHD-ra készülök jelenleg csak 1680 van !
Én is azért játszom hoy kikapcsolódjak, és tuningolva nem fagy le/meg a gép, nem is dob ki az asztalra, és nincs is kékhalál !
Én még csak 17 éves vagyok, de már 14 éve van a háztartásban pc, és ahogy öregedtem/öregszem egyre jobban a grafika, és játék élmény kombinációja érdekel, a kettő együtt, nem csak a játék élmény !
A GTA 4 sem egy nagyon gyönyörű játék, de mégis el lehet vele 1-2-3 éven át, ez nem tartozik rám, szerintem nagyon elcseszték a pc-s verziót !(#5032) Scholes9
Tudod hogy pénzlehúzás, úgyhogy először volt a gép, és utána jött még egy gép, amiket, konzoloknak hívnak/hívtak, konkrétan erre gondoltam !(#5031) Dj Dekko!
Az után nagy hülyeség lenne konzolra váltani, az biztos, számomra a pc-nél jobb, személyesebb, testre szabhatóbb nincs !(#5034) Keldor papa
Én még a játékra való részét sem akarnám kiváltani ![ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz Dj Dekko! #5031 üzenetére
Amikor felmerül a konzol és PC vita, akkor senki se gondol a Windows személyre szabhatóságára, vagy arra, hogy lehet rajta szöveget írni.
Nem. Olyankor a PC mint játékplatform-ra gondol mindenki. A PC nyilván használható mindenre, de mi most csak a játékokról beszélünk.Hogy mi a kényelmesebb az relatív. Szerintem a berakom a lemezt és megy a legkényelmesebb. Játékra találták ki, egy céleszköz, arra meg jó. PC-t nem lehet kiváltani egy konzollal, de szerintem senki nem is akarja, maximum a játékra való részét.
cyberkind: Programhiba miatt viszont dobhat a gép kékhalált, vagy kidobhat random az asztalra. A Fallout 3, New Vegas pl. alapon üzemelő gépeket is kivágott folyton az asztalra, de most csak mondtam egy példát. 3 vagy 4. patch oldotta csak ezeket meg, de van sok ilyen játék még. Idegesítő ám, amikor játszol és egyszer csak az asztalon találod magad, mentés nélkül. Ilyen konzolon nincs. B]Szerk.: Rendben senki nem is mondta, hogy muszáj kiváltanod vele. De akkor miért is ócska vas, szar a konzol? Valaki más igényeit meg jobban kielégíti az, legyen az 20-30-40 éves is akár. A kényelemre vágyott és kész. Ezért utálom a fikázást...
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz cyberkind #5035 üzenetére
De nem mindenki akar belenyúlni, ezt tessék már megérteni. Lehet meglepődsz, de az emberek nagyon nagy része egyáltalán nem akar turkálni a gépében sem hardveresen, sem szoftveresen. Nem te vagy a konzol célcsoportja és kész, nem neked gyártották, hanem a játékosok "maradék" 80%-nak.
Amúgy mindegy mi volt korábban, az idők változnak. Jurta is korábban volt, mégis lakásban, vagy házban élsz, nem? Lovaskocsi is előbb volt mégis kocsival vagy busszal járkálsz...
Szerk.: OFF
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
cyberkind
félisten
Amúgy a legjobb döntés az, ha van mind 3, mert ám nekem is sír a szívem a sok jó pc-re kiadatlan játéktól, mint a Gears of War 2, 3, most csak ezt írom, de vannak még itt !
A kocsira írva, az előbb is akartam írni de inkább mégse, majd most !
Voltak/vannak a régi amerikai izomautók, amik sokat fogyasztanak meg egyéb rossz tulajdonságuk van(már akinek ezek rosszak, nekem nem), remélem érted mire gondolok, és a mostani új kocsik amik ugyanazt tudják, csak kevés benzinnel, meg ilyenek nem írom le, nekem az álmom ezek a régi amerikai izomautók, akármilyen rossz tulajdonságaik voltak/vannak ! -
DigitXT
nagyúr
válasz fsb1000 #4999 üzenetére
Na, ja: egy GTX285SLI lassan megvan 60K-ból, és hozza a kb. 100K-s (használt piaci árakat nézve itt is!) GTX580 teljesítményét. Persze csak ott, ahol megy az SLI rendesen, de azért általában menni szokott. Igaz, nem DX11-es, de pl. a legszebb grafikájúnak kikiáltott Crysis (2) sem az. Érdekes. Mondjuk most nem tudom, hogy úgy áll-e, hogy lesz-e hozzá patch, vagy nem lesz. (Eddig tagadták, most meg bejelentik, ha jól emlékszem... Arany pofák ezek.)
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/ibike_mono_adventure_3000w_sok_extraval_elado/friss.html
-
DigitXT
nagyúr
válasz cyberkind #5040 üzenetére
Majd a modik eldöntik, mennyire való a GTX580 (570) szakmai topikjába az amerikai autós fejtegetésed, meg ez az egész konzol vs. PC flame. Igen, az én ezen 2 HSZ-em is mehet majd a levesbe, a topik meg jó lenne, ha nem lenne ezután szétoffolva.
https://hardverapro.hu/apro/ibike_mono_adventure_3000w_sok_extraval_elado/friss.html
-
pszichiater
senior tag
Igen, ömlik az off. Elég gazdagon...
"Idegeskedni annyit jelent, mint mások hülyeségét saját magunkon megtorolni....."
-
AirBooms
addikt
válasz ->Raizen<- #5044 üzenetére
Te mit vettel sajat penzböl 17 evesen? Igazatok van, de a demagogia sem idevalo!
-
fsb1000
nagyúr
válasz Cybertrone #5000 üzenetére
heloka:
"Ne állítsunk már nonszensz dolgokat, hogy megfő, és alkalmatlan játékra az a kártya, ugyan már!"
Én ilyet nem írtam egyik VGA-ról sem, ne rajtam kérd számon.
Ha valahol is hasonlót írtam az irónia volt abu85 "elméletére", mely szerint a fermi nem is a VGA piacra készült.
De azóta már eltelt 1,5 év és az idő nem őt igazolta. Sora jelennek meg az NV kártyák.
Persze egyesek szerint veszteséggel..... jah... ezek a kapaitalisták, még a veszteségből is meg tudnak élni!Nekem elég lenne a "veszteségük" 1 ezreléke is éves jövedelemnek...
Minden PH-s tagnak vennék egy GTX580-at!
Na jó... senior tagtól felfele. -
priti
addikt
Ahogy arra sem gondol senki, hogy valaki korábban PC-vel játszott. Én beláttam, hogy a konzol olcsóbb. Vettem egy 360 slimet, rá két hétre árultam. Miért? Mert a joy amit adnak hozzá teljesen alkalmatlan FPS-re, ha veszel hozzá 20k-ért egy átalakítót és rákötöd a bill+egeret akkor meg ez lesz az eredmény mivel mások nem veszik meg ezt az átalakítót, így olyan, mint ha debilek ellen játszanál, dög unalom. Gyakorlatilag az átalakító használata hardveres csalásnak számít konzolon. Számomra teljesen alkalmatlan játékra, másra meg minden csak nem jó. Engem te az életben nem győzöl meg, hogy a konzol jobb, mint a PC kár az offért. Konzolpárti vagyok, de abban a vonatkozásban, hogy teljes értékű PC-n belül határozzanak meg minden második évben egy fix konfigurációt és azt hívják konzolnak, hogy a programozóknak egyszerűbb legyen fejleszteni és javuljon a játékok minősége és végre értelmet nyerjen az a kifejezés, hogy "Gamer PC" ne csak süket marketing duma legyen. Édes álom mi?
Hardverlesen
-
fsb1000
nagyúr
válasz Dj Dekko! #5023 üzenetére
ecsém... kat77 igéje ennyire elterjedt már.(programozok hanyagok..)
.
Szerinted a programozó miből vesz párizsit a gyerekének? Persze hogy pénzből látja a jövőt, mint mindenki más..
------
.
Konzol vita: Szerintem Keldor papának van igaza. A konzoloknak megvan a müszaki és piaci létjogosultsága is. A kettő összefüg.
Pénzlehúzás a PC... pénzlehúzás a Konzol... pénzlehuzás a 15K-s játék... észhez kéne térni gyerekek! Jobb hekyeken ezt profitnak mondják, és ettől megy a világ előre.
.
Szabad országban, szabad akarattal élünk. Nem kell ezeket megvenni. Tessék menni sétálni a szép nemzeti parkjainkba, az még egészségesebb is mint gémelni egész nap! -
priti
addikt
válasz fsb1000 #5046 üzenetére
Leírták, hogy a GF100 GPU-val szerelt VGA-nál, köztük a GTX480-nál már van jobb választás játékra az NV oldalán is a GTX460 megjelenésekor, az AMD oldalán meg végig csak jobb választás volt, mint egy 480.
idézet a cikkből:
"A GF104 nevében továbbra is Fermi, de az első, "nagy" Fermihez képest számos ponton megváltozott. Az új GPU felépítése hasonló az előzőéhez, de az erőforrásokat átcsoportosították. A GF100-ban található SM-ek (streaming multiprocesszorok) 32 számolót (CUDA-magot) tartalmaznak (2 blokkba rendezve), ezt a GF104-ben 48-ra növelték (3 blokk). Ha több az egyidejűleg elérhető számoló, akkor több utasítás végrehajtása válik lehetővé, ehhez azonban gyorsabb és hatékonyabb ütemezésre van szükség, és talán ez az a pont, amiben a GF104 jelentős előrelépésnek tekinthető. Az ütemezők számán nem változtattak, maradt kettő (SM-enként), de ezekhez egy helyett immár kettő-kettő dispatch egység (menetirányító) kapcsolódik, tehát így egy helyett egyszerre két utasítást képesek feldolgozni, azaz lényegében szuperskalár működésről beszélhetünk. A Fermi TLP alapú működése (Thread Level Parallelism), vagyis a szálszintű párhuzamos feldolgozás a GF104-ben kiegészült az ILP-vel (Instruction Level Parallelism), azaz az utasításszintű párhuzamos feldolgozással. A GF104 egyidejűleg maximum 4 végrehajtóegységet képes kihasználni a hétből, míg az eredeti GF100 maximum kettőt a hatból (melyek: kettő vagy három CUDA-blokk tizenhat számolóval, load/store-ok, SFU-k, interpolátorok, textúrázók). Ezt megfejelve duplájára, négyről nyolcra nőtt az SM-ekben található SFU-k (Special Function Unit) száma is, melyek a sin/cos/log/exp/sqr/stb. utasítások végrehajtásáért felelősek, és főleg az interpolációban segédkeznek. Mindennek köszönhetően a GF104 nem szimplán egy legyengített GF100, sőt, ami azt illeti, sokkal jobb annál." teljes cikkHardverlesen
-
strebacom
senior tag
(#5008)-ra valaki légyszi irjon..miért nem kapcsolja le a monitort???
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- MSI AMD Radeon RX 6600 XT MECH 2 8GB OC használt videokártya garanciával!
- ASUS RTX 3070 Ti TUF Gaming OC 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest