- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
don dante
aktív tag
válasz Varázslóó #6988 üzenetére
Az a problémám, hogy nagyon finoman, (alig észrevehető), darabol a kép ahogy eléri a 85-fokot. Csak ezért kértem a segítséget, mert zavaró a dolog. A tanácsodat megfogadva nem cserélném le a gyári hűtőt, de egy kicsit hűvösebbé akarom tenni a karit, hogy megszűnjön ez a problémám. Ha valaki tud segíteni abban, hogy hogyan tudom fölpörgetni a ventijét a karinak, megköszönném.
[ Szerkesztve ]
TELEFONON GYORSABB!!! Samsung Galaxy s6 edge...:)
-
Cybertrone
veterán
-
don dante
aktív tag
válasz Cybertrone #7003 üzenetére
Tudsz segíteni a beállítási folyamatban? Ennyire még nem merültem bele az ilyen dolgokba. Egyszer mindent el kell kezdeni . Előre is köszi a segítséget.
-
senior tag
válasz don dante #7002 üzenetére
Hát az elöttem szóló teljesen jól szólt
Amugy Felhúzhatod bármeddig max gyorsabban tönkre megy a hütés rajta...► Ryzen 7 7800X3D (ARCTIC Liquid Freezer II 420 (V.7) + Artic MX-6) ► EVGA RTX 3080Ti Ultra 12GB GDDR6X ► Samsung 990 1TB Pro Raid 0 ► 2x16GB Corsair Vengance DDR-5 32GB/6000 CL30 + ►ASRock X670 Steel Legend / ► 60TB HDD / ► Be quiet Straight Power 1500W Platinum ► Creative Sound AE-9 ► EVGA DG-87
-
Dj Dekko!
őstag
válasz Varázslóó #6999 üzenetére
Az nvidia nem a fizika miatt erősebb általában hanem mert úgy mond *egyszerűbb a Gpu felépítése így jobban feküdnek rá a programok, ráadásul nagyon *erős a memória sávszélessége.
Érdemes utána járnod miért hívják őket *FERMI családnak!
De hogy ne kelljen keresgetned, egyetlen egy számolóegység a fermiben teljesen önállóan TÖBBITŐL függetlenül tud számolni.
Végül is szerintem ez a lényege.Visszatérve az előző témához. Sli Tulaj úgy nyilatkozott hogy még két darab GTX 580 ast is megöl egy Metro?! Lemegy 30 Fps alá?! Az számomra picit hihetetlen....
Még párszor elgondolkozok ezen... nem is inkább a teljesítménye ami vonz, hanem mert ezer egy éve nem volt SLi a gépemben....
Persze azért brutálisan darálna a rendszer (most se olyan rossz), de félek hogy már villanyszámlán is látszana ez a dolog.Nagyon kacsingatok az új Asus Alkotása felé is... MARS... áhh valami brutálisan néz ki...
De erről az elszúrt 5970 es jut eszembe, ami újraindulgatott mert olyan hőt termelt... -
NOD
senior tag
válasz Dj Dekko! #7006 üzenetére
Olyanokat írsz néha, hogy a fejemet csapkodom az asztalba.....
A Metro2033 egy hiper szarul optimalizált játék. SLI-vel is lesz hely ahol bemegy 30 alá.Az nvidia nem a fizika miatt erősebb általában hanem mert úgy mond *egyszerűbb a Gpu felépítése így jobban feküdnek rá a programok, ráadásul nagyon *erős a memória sávszélessége.
No comment.De erről az elszúrt 5970 es jut eszembe, ami újraindulgatott mert olyan hőt termelt...
WTF? No comment.Aki lezárt kartondobozban használja az 5970-et az magára vessen. Kb ugyanaz a téma mint a 470/480 esetében. Érdekes nekem itthon soha nem ment a tesztben mért hőmérsékleten a kártya, azonos venti-fordulat mellett.
[ Szerkesztve ]
-
Dj Dekko!
őstag
Itt nem a mezei 5970 esre gondolok, hanem amit az asus csinált batár nagy állatra...
Valami ROG... hogy mekkora király drága kártya. Megtaláltam
Tesztelőknél meg haldoklott a hőtől még ház nélkül is.
Az új GTX 580 Marsról is az jutott eszembe elsőnek...[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
válasz Dj Dekko! #7009 üzenetére
Maradjunk anyiban hogy megvan az a sanszom hogy én jácottam a metrot sli-vel, és nem te... Magyarul amiket te gondolsz lehet jobban hülyeség mint az én szavaim, mert te vakon állítod a dolgokat, semmi tapasztalat nélkül, én meg tudatosan tapasztalatból
Az egy szarul optimalizált game... ha benyomod a fizikát, és a dof-ot, akkor harcokban igenis látni fogsz 30 fps alatti eredményt is hiába van sli-d!
Mellesleg barátilag aszondom hagyd a picsába az slit... nem neked való, még úgy jársz mint Tirexi[ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
NOD
senior tag
válasz Dj Dekko! #7009 üzenetére
ASUS Ares. És ha jól emlékszem csak a VRM-nél volt gond tuning esetén a hőmérséklet (akárcsak a sima 5970 esetében).
580 Mars nincs. Van 580 Matrix (ami majdnem ugyanaz mint az 580 DCUII), és van Mars II (ami egy 590 átdolgozva DCUII-es hütéssel szintén).
[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
válasz Dj Dekko! #7013 üzenetére
Esetleg hogyha kicsit használod a szürke állományodat akkor előbb meghúzod a procit hogy gamekben megfeleően kihajtsa a karit... ha ez megvolt, és még mindíg akad akkor meghúzod a karit is... Ha még mindíg akad akkor továbbgondolkozván arra a következtetésre jutnék én hogy a game egy rakat szar, és nincs optimalizálva... de ha neked egyből kell a másik kari hát okés...nem mondom hogy nem fog jobban futni, mert jobban fog, viszont minden ficsőrrel igenis lemegy 30 alá, alias belassul... hameg nemkellenek a ficsőrök nincs létjogosultsága az sli-nek!
Arrol nem is beszélve hogy tápot kell váltani ugye..."Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
-
don dante
aktív tag
válasz Cybertrone #7017 üzenetére
THX, Nagy UPP a segítségért...
-
Dj Dekko!
őstag
válasz Cybertrone #7015 üzenetére
Értem. Akkor picit elkezdem használni a GTX 580asom hűtését.
Megrántom, nem sokat... egy 850 Körüli sebességre gondoltam Gpu-ban.
Processzort már felhúztam 4.5Ghz re, annyi gondolom elég. -
Cybertrone
veterán
válasz Dj Dekko! #7019 üzenetére
Alapfeszen csodálkoznék ha vinné a 850-et, azt is feszelni kell kicsit.... de mondom hiába húzod a cuccost a metroban pont semmi értelme... Többet érsz el a tess kikapcsolásával!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Dj Dekko!
őstag
válasz Cybertrone #7020 üzenetére
850 es órajelhez mekkora feszültséget adnál?!
-
Dj Dekko!
őstag
válasz Cybertrone #7022 üzenetére
Lefutott a Vantage 850/2100 on is... alap feszültséggel. 1.0250v
Bár játékban még nem néztem. -
-
peterm711
aktív tag
Végre sikerült lecserélnem a befőttes üveget , megérkezett a HAF-X. Úgy kb 10 fokot nyertem a vga-n, idle 36 fokos, crysis 2 alatt pedig 74-75 fok körül mocorog .
Cybertrone: Igazad volt, tényleg csak 1 ventit küldtek a tetejére, pedig úgy irták a mocskok, hogy benne van mind a kettő.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz Dj Dekko! #7021 üzenetére
illik neki azt tudni 1V-on...
1,083V@900MHz
1.15V@950MHzez egy közepesebb példány teljesítménye.
memória,pedig 1.15V-on bőven 4300MHz felett. Feszemeléssel javul az is"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Cybertrone
veterán
válasz peterm711 #7030 üzenetére
Én már akkor is mondtam hogy a gyártó oldalán oda van írva hogy top 2*20cm fan (1*optional)... Mgayarul egy van a másodikat a kedves vevő rendezi!
-
senior tag
Elvileg Mars II Nagyobb órajeleken megy mint a GTX590.... szóval egy Mars 1 hez kéne hasonlitani...
► Ryzen 7 7800X3D (ARCTIC Liquid Freezer II 420 (V.7) + Artic MX-6) ► EVGA RTX 3080Ti Ultra 12GB GDDR6X ► Samsung 990 1TB Pro Raid 0 ► 2x16GB Corsair Vengance DDR-5 32GB/6000 CL30 + ►ASRock X670 Steel Legend / ► 60TB HDD / ► Be quiet Straight Power 1500W Platinum ► Creative Sound AE-9 ► EVGA DG-87
-
Cybertrone
veterán
Elvileg jön az átdolgozott PCB-vel szerelt, digitális vrm-el felvértezett 590 is amit lehet majd tuningolni is normálisan... a terv megvalósítható!
-
Laraxior
titán
gondolom azért adják ki, mert eredeti 580-as órajelen megy
reméljük a szomszéd kollega beszerez egyet..én meg majd kicsit moddolom Thermalright-al"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
shteer
titán
-
senior tag
Én ugytudom Mars II Limited szériás lessz 500 darab készül és 350 körül kezdödik mint a sima... és 850-880 körüli órajelen üzemel majd...
[ Szerkesztve ]
► Ryzen 7 7800X3D (ARCTIC Liquid Freezer II 420 (V.7) + Artic MX-6) ► EVGA RTX 3080Ti Ultra 12GB GDDR6X ► Samsung 990 1TB Pro Raid 0 ► 2x16GB Corsair Vengance DDR-5 32GB/6000 CL30 + ►ASRock X670 Steel Legend / ► 60TB HDD / ► Be quiet Straight Power 1500W Platinum ► Creative Sound AE-9 ► EVGA DG-87
-
Laraxior
titán
válasz Varázslóó #7040 üzenetére
honnan az info? link?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
Hát nem mutatna szépen?
jut eszembe,ha még nem láttátok,elkészült a GTX480 & Thermalright tesztem
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Cybertrone
veterán
válasz Varázslóó #7040 üzenetére
Hát szerintem majd ha kijön kiderül... szvsz már az 580 órajelei is jók, nemhogy fölötte! Kis fentartásaim vannak az infoval kapcsolatban!
NOD:
EVGA HYDRO-COOPER 2 850mmhz-es maggal operál...
Point of viewe Beast verzió is, és van vizes illetve ref hűtős is belőle... Kicsit hamari kijelentés volt![ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Cybertrone #7044 üzenetére
Nah megint megnéztem 816 és 850 közötti órajeleken lessz... de tök mind1 mert arany árban lessz..
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Másik Leírás szerint nem 2db GTX580 lessz rajta hanem 2db GTX480 elég érdekes!
-
Laraxior
titán
Zotac dolgozik ilyenen...850/1700/4400..ez azért nem szar
AMP2@815MHz
GeForce GTX 580 FTW Hydro Copper 2 - > 850MHz ( de ez vizes,szóval nem ide tartozik)
Sparkle GeForce GTX 580 Calibre X580 -> 810MHz
Gainward GeForce GTX 580 Golden Sample -> 835MHz
Palit GeForce GTX 580 Sonic -> 835MHz
PoV GeForce GTX 580 Charged -> 810MHz
PoV GeForce GTX 580 Ultra Charged -> 841MHznagyjából... ezért érdemes simát venni..ugyanis ezeket az órajeleket alapfeszen tudják...
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz Varázslóó #7047 üzenetére
az csak kezdeti konstrukció volt,de sosem jelent meg.... összevissza beszélsz ember, se link se semmi
jobb lenne templomba menned és ott prédikálni...ott elhisznek mindent...még pénzt is dobnak a sapkádbanagyjából írnak dolgokat de semmi konkrét..órajelek meg hasonlók,a világba nincsenek
[ Szerkesztve ]
-
NOD
senior tag
válasz Laraxior #7048 üzenetére
Ebből egyedül az AMP2-est nézném meg. Ugyanilyen hűtés volt a 470emen és az nagyon jól muzsikált.
Min1, elvileg jön este az Asus 570DCU II, egyelőre kipróbálom (meg rá kell néznem a dirt3-ra, hogy milyen a full graf), aztán meglátom mi lesz.(#7045) MaximumGame : Kicsit keresgéltem, de az a 816Mhz amit emlegettél, az az Asus 580 Matrix OC verziója lesz elvileg. A sima az 782-őn megy mint a DCU II.
Jó azért a vízes 580akat ne nézzük mivel egy darab 580 Hidro Copper annyiba kerül mint egy ref 590. Én az Asus helyében nem kockáztatnék meg nagyobb tuningot, még egy ilyen presztízs kártya esetén sem mint a gyári 580 órajele.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5