- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cole86
senior tag
Persze.. összességében jobbak az Intel cuccosok, na de milyen árban..
Ezt a cpu-t ami a gépemben van és 3700-3800mhzet visz 1,275ös feszültségen ,illetve 1,4v feszen 4200mhzet... 25ezerért vettem 2év garival.)
Egy hasonló teljesítményű intel proci min 40-50be kerül és drágább hozzá jóval a lap is..
Tehát ár/érték arányban messze jobb még az AMD főleg a phenom 2-es széria..
Ha kompromisszumok nélkül akar valaki cpu-t annak akkor
intel i7 980extreme...150e+ ért (bár az i5 2500k/2600k sem rossz, főleg gamek alatt)Full HDban viszont nincs külömbség a procim és egy 3-4x esetleg 5-6x annyiba kerülő csúcs intel cpu között.. (gtx 580assal 900as gpu clokon)
>> War..WAR never changes! << Köszönöm a belém fektetett bizalmatokat,lojalitásotokat,még látjuk egymást..! "Ha keresel, megtalálsz a mátrixban"! Ha valamire szükséged lenne, illetve garanciális ügyekben továbbra is rendelkezésre álló email: skylinepc-hungary@hotmail.com - - - I'll be back! : P
-
ÁdiBá
veterán
válasz Cole86 #15753 üzenetére
Én ezt úgy szoktam figyelni mint a *régi versenyzőket. HD6970 vs GTX580-ast.
HD6970 szép jó és gyors (de nem mindenhol), GTX580 szép jó és gyors mindenhol kivétel nélkül, nem válogat a programokban.
Intelnél szintén így van. Nem kell attól félni hogy ez nem fekszik neki az nem fekszik neki. Csak Darál és kész...[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Cole86 #15753 üzenetére
Khmm..hasonló cuccról váltottam anno ~5k ráfizuval..az egész UCCs B55ös hóbelebancot eladva lett egy H55+i7/860am..maradjunk annyiban, hogy köze nem volt a B55nek hozzá clock2clock és tuningban is tovább ment.
Nem rossz az az X4, de azért van jobb alternatíva..H/P55el egy i5-750 társaságában 4Ghz és felette megtudnád miről beszélek.
De ha nem akarsz "kifutott" szériát, lehet nézelődni H61+i5 szinten is..vagy akár i7..apróból 60ért lett H61+i7em, ami hozza a 4GHzes 860at és veri az összes AMD procit, beleértve a legfrissebb Loldózert is..ennyit az ár/értékről.Nem lehet mindig VGAlimit mögé bújni..van, ahol érezni a procit FHDban.
Ha VGAlimit van, ott az van, amit írsz..multiban azért nem hinném, hogy így van..de nem tudok személyes tapasztalatból beszélni, mert még várok a BF3 vétellel, míg végre "befejezik" a mélyen tisztelt programozók..
Egyéb esetben meg azért csak jól jön, hogy a bika proci alig fogyaszt[ Szerkesztve ]
-
Cole86
senior tag
válasz Speed® #15755 üzenetére
Én csak bf3mazok most szinte.. nekem nincs külömbség.. sőt alap órajeleken sokszor veri a magasabb órajelű AMD az inteleket bfban.. ennyi
Amúgy pedig értem miről beszélsz és biztos igazad van ,de én inkább vgra áldoztam mint cpura.. FULL HDban full grafikán alig van külömbség az esetek 95%ban. Számomra ez meggyőző..
>> War..WAR never changes! << Köszönöm a belém fektetett bizalmatokat,lojalitásotokat,még látjuk egymást..! "Ha keresel, megtalálsz a mátrixban"! Ha valamire szükséged lenne, illetve garanciális ügyekben továbbra is rendelkezésre álló email: skylinepc-hungary@hotmail.com - - - I'll be back! : P
-
Cole86
senior tag
válasz Tökmindegy #15758 üzenetére
Én már csak a régi motoros vagyok.)
Privátot küldtem, szíveskedjen a kolléga válaszolni... már rég óta nem írsz vissza.. nem szép dolog!
-
Landon
őstag
Rákérdeztem a topicjában de nem igen válaszoltak (biztos nem ereszkednek le hozzám csúnya, gonosz warez-rider-hez...) a kérdésre miszerint BF3-hoz patch csak Origin-en keresztül jön le, manuálisan nem tudom leszedni ugye?
Köszönöm!
EDIT
290-es WHQL szerintetek mikorra tehető kb? Tudom senki sem varázsgömb, nem is percre pontos dátumot kérek csak egy egyszerű véleményt. Néztem a topicjait de se Guru3D-n se nVidia-n nem sok találgatás olvasható.
Cole: Köszi! Szóval akkor eredeti nélkül esély nincs patch-re..
[ Szerkesztve ]
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
Cole86
senior tag
válasz Landon #15760 üzenetére
Automatán updatel az origin..
Elvileg nem tudnál gamelni, csak akkor enged,ha már fent van a legújabb patch
[ Szerkesztve ]
-
stranger28
addikt
válasz Landon #15760 üzenetére
Nem kötekedésképp, de 580 sli-vel már azért megvehetnél egy 10k-s játékot és akkor simán menne, mikroakadás nélkül például. Gondolom ezért nem válaszoltak azok a csúnya, gonosz BF3 topikosok sem... tényleg milyen szemetek már. Sehol sem szeretik a warez-t, legtöbb topikban tiltott is, nem véletlen.
Bár, ha meg azt nézem, hogy mostanában az EA meg a DICE mit művel... -
Landon
őstag
válasz stranger28 #15762 üzenetére
Szinten nem kotekedes kepp de en meg az alszent kepmutatast nem szeretem. Veszek eredeti jatekot, nem a fillereskedesrol van szo. Meg sem emlitettem, hogy nem eredeti a peldanyom sem itt sem ott... Csak tisztan virit hogy abbol ha valaki update-ek utan erdeklodik rogton lenezik es ettol rosszul vagyok es baromi nagy kepmutatasnak tartom! Nyugodtan lehetett volna valaszolni mivel siman technikai jellegu is lehetne a kerdesem. Es megegyszer hangsulyozom mostanaig nem tudod meg Te sem, hogy milyen peldanyom van! Honnan tudjatok, hogy nem pl. elore akarom letolteni a patcheket hogy egy friss rendszertelepites utan ne azzal kelljen vacakolni? Errol ennyit...
Mindettol eltekintve valoban nincs eredeti peldanyom mert egyszeruen nem jatszottam soha BF jatekokkal es abszolut nem erzem az "en sorozatomnak" ezert nem is vettem meg meg eddig. De ezt sehol nem hangsulyoztam sot meg utalni sem utaltam ra! Vagy ezentul en is ignoraljak minden "ujonc" rpg-st akinek fogalma sincs a TES-rol de infot kert a frissitesekrol a topicban...? Ugyan mar... Tudjuk jol mindketten mirol szol ez kar is ezen "vitatkozni". Az aki engem "lenez" a warez miatt a BF topicban eppen szedi le a Skyrimet es erdekldoik felole egy masik topicban... Sarkitott pelda de kb igy megy ez ma. Valaki vesz egy eredeti jatekot es utana azt hiszi o szopta hegyesre a piramist.
Felre ne erts veletlen sem a kedves BF topic lakoit szeretnem bantani! Ez a tipikus akinek nem inge ne vegye magara dolog. Nagyon sokszor talalkoztam mar ezzel a forumon ezert irtam most le a velemenyem a dologrol.
Edit: A comment ujboli elolvasasa utan kisse szemelyesnek tunt ezert szeretnem meg egyszer kihangsulyozni hogy nem Rad vagy kifejezetten a BF topic lakoira gondoltam hanem altalanossagban megy ez. Mint mondtam sajnos sokszor talalkoztam mar ezzel vagy hasonlo szituacioval.
[ Szerkesztve ]
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
Cole86
senior tag
válasz Landon #15763 üzenetére
Én válaszoltam normálisan..
-
stranger28
addikt
válasz Landon #15763 üzenetére
Na, azt én sem.
Pont az előző hozzászólásodban írtad, hogy nem rendelkezel vele, illetve utaltál rá előtte is, ha jól emlékszem. De nem ez a lényeg, engem nem zavar, ha nem veszed meg. Úgy látszik úgyis túl sok a pénzük, mert tesznek a vásárlóikra.Az update-ből leesett nekik, hogy nem vetted meg, mivel origin letölti magának és tudtommal nincs is más lehetőség, EA módra. Nem tudsz addig játszani, amíg le nem töltötte. Úgyhogy nem is fognak segíteni neked. Nem arról beszélek, hogy szentek ott az emberek, biztos töltögetnek le nagy arányban.. ez biztos. Megvették sokan, mert BF3 hüha, azt akkor a többit nyugodt szívvel töltik lefele, utána meg villognak, hogy a BF eredeti. Ismerem én ezt, nyugodj meg. Ez tényleg borzalom.
Én arra próbáltam utalni, hogy ezzel az update dologgal kb. leírtad nekik, hogy neked nem eredeti verziód van. És ezek után/alapján elvárod, azután őket minősíted, mert nem hajlandóak neked segíteni. Lehet, hogy szeretnének, sőt nekik is az van és két klikk, de a warez miatt nem lehet nekik. Érted?
szerk: Nincs semmi közöm egyébként a BF3 topikhoz, csak ez az érdekes felfogás szúrt szemet, aztán kicsit elszaladt a ló.
[ Szerkesztve ]
-
Landon
őstag
válasz stranger28 #15765 üzenetére
Értem, értem.
Valóban az előző előtti hsz-emben írtam már, de mint szerkesztés miután Cole válaszolt.
Mindegy is, értem már mit akartál mondani és még egyszer elnézést a 'durva' megfogalmazásért tényleg nem feléd irányult! Csak ahogy írtad is, sokan villognak azután, hogy egy valamit megvettek és ez egy elég erkölcstelen dolog és igazából arra irányult a comment-em.
-
stranger28
addikt
válasz Landon #15766 üzenetére
Nincs ebből gond, látod megbeszéljük.
Muszáj volt megvenniük, mert a multi nem nagyon megy warezzel.. meg hát alapból is bugos volt a játék, nem hogy krekkelve-hekkelve-sütvefőzve. Aztán akkor már legyen belőle valami hasznunk, kinyilatkozzuk mindenhova, hogy nekünk biz' megvan. Akinek meg nincs az fúj..
[ Szerkesztve ]
-
deicide
veterán
Nem megy a hardverapró, beírom ide, hátha valaki váltana, eladom a GTX590-em, mert megajándékoznak egy 7970-el, 150K lenne az ára, MSI N590GTX-P3D3GD5, 2011 júliusi a kártya, 2.5 év garancia van így még rá.
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
deicide
veterán
válasz Tökmindegy #15769 üzenetére
Köszönöm, nem tudom mennyire jó az ár, ha majd 1 hónap múlva sincs érdeklődő, lehet lejjebb viszem, bár ahogy a forint áll a dollár ellenében, reálisnak tartom az árat.
-
félisten
válasz Rabbitf_24 #15773 üzenetére
én 23.án 117ért. jo ára van az 590nek!
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
ÁdiBá
veterán
válasz deicide #15777 üzenetére
Főleg a CrossFireX módban nem egyszerű amit az új Radeon művel.
Hihetetlen erőt demonstrál mindenhol.
Még három darab gtx580 is esélytelen ellene... ez azért nem semmi.
Persze azért nem hétköznapi felbontásban tesztelték a vasakat.
De ilyen kártyákat nem is fullHD-ra vásárolnak szerintem.[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
stranger28
addikt
válasz Cybertrone #15780 üzenetére
-
keIdor
titán
Mindig is volt egy felbontás fétisem... legyen az monitor, TV, telefon, tablet... a nagyobb=jobb, nálam!
Sose tetszettek a több monitoros rendszerek, zavar a káva.
De ez, Jézus ereje!7680x4320, brutálisan kéne. Ezen milyen szépen mutatna a Skyrim vagy BF3. Más kérdés, hogy kéne a 4 GPU. De lehet az se lenne elég neki, sőt tuti. Bár meg lehetne úgy írni a programot, hogy elbírja, csak nincs, de ez más kérdés! A megjelenítő képe így videón is látszik, hogy nem hétköznapi...
Bár, hogy maradjunk a fokozatosságnál, ez is kurva jó lenne 3840x2160, és erre még elég is lenne a 4 GPU. 1080p "négyszerese" pont.
Kár, hogy megfizetni nem tudom... így ha minden jól megy jövőre egy 27"-es Dell (2560x1440) azért befigyel, arra elég 2 GPU, meg a 720p "négyszerese" azt talán elbírom anyagilag.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
ÁdiBá
veterán
válasz Cybertrone #15780 üzenetére
Szellemes.
Nem mindennap lát az embert hogy egy 580Sli-t akár 100%-ra is meglehet már verni egy két játékban Extrém magas felbontásban, azt azért tegyük hozzá.
Bár nem tudni, mennyire reális a teszt.
Mindenesetre várom a Prohardver értékelését is.ÁdiBá
-
kasa85
őstag
Persze ha lesz hozzá egy kifinomult Driver is.
Azzal még több lehet az eredmény akár +15% is.
Remélem lesz aki hamarabb veszi meg mint én inkább az itteni kolegák billentyű össze kattogtatásait olvasom,mint ezeket a teszteket amiket ide hordtok.
Nehéz a választás melyik a hiteles,és melyik a nem ezért inkább a felhasználók által tapasztalt eredményekre támaszkodom.
Volt egy jó pár pofára esés amikor megjöttek a felhasználói adatok,és be bizonyosodott a Marketing gépezet ereje.[ Szerkesztve ]
Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
deicide
veterán
590 úgy tűnik, eladva.
-
Laraxior
titán
válasz keIdor #15782 üzenetére
Jövőre akkor találkozunk az SGSIII topikban?
Reméljük 720p felett nem jelentkezik be senki"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Landon
őstag
Hat sracok en meg mindg azt mondom, hogy ameddig az nV gatlastalanul penzel az AMD meg nem ill ameddig a drivereik olyanok amilyenek addig lehet akarmilyen jo a hw, ha ott a TWIMTBP logo...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
-
keIdor
titán
válasz SzlobiG #15794 üzenetére
A GPU része mégse annyira. Vagyis nem rossz persze, csak nem a legjobb. Annyi, hogy fogták a Tegra 2-t és bővítették, de nem új fejlesztés, csak több a pipe. 8-ról 12-re nőtt asszem. Jövőre meg jön a konkurencia. Samsung, Qualcomm, TI megverik.
Az Apple A5 (SGX 543MP2) meg már most jobb és lassan 1 éve mutatták be az iPad 2-vel. Az Exynos 4210-ban található Mali-400 (Galaxy S II) is közel van hozzá nagyon.A CPU része erős annak csak. De jövőre szvsz az új Exynos megveri nagyon.
Meg a másik baj vele, hogy maradt 40nm. Jó nagy is a chip 80mm2.
A Samsung 32nm-en gyártja a következő Exynos-t. A többiek meg 28nm.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Gaboman
nagyúr
Sziasztok, szerintetek új GTX570 SO OEM 6 hónap garival megér 75000Ftot?
Valakinek tapasztalata a kártyával, jó és rossz tulajdonságai?
Hangosság, melegedés érdekelne még.
6870CFet akarom leváltani egy jó erős egykártyás rendszerre.
Több helyen (Crysis2, Mertó 2033, BF3) a CF nálam nem akar rendesen menni, 60-70-80% kihasználtság csak kártyánként, igaz másoknál semmi gondja, de ez engem nem vigasztal.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
theniel
aktív tag
válasz keIdor #15782 üzenetére
Ez 3D-s?
Olyan , mintha egy üveggömböt néznék.
Annyi elcsalásos és torzításos, agybecsapós trükköt bevetnek ezeknél az új tévéknél.
Kíváncsi leszek pár év múlva milyen szem vagy idegpanaszokkal látogatják majd a tulajok a rendelőket. Persze TB támogatva....
Mondjuk az is igaz, hogy aki ilyet vesz az általában nem használja, csak kipipálja, hogy ez is megvan. -
Cole86
senior tag
válasz Gaboman #15797 üzenetére
gtx 580, 570 kevés FULL HDba az 1280mbos vramja miatt ami csak 320bites.. én 580asra váltanék max..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 8GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest