- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
apollo12
veterán
semmi se egyszerre döglik be
az a baj a hkc/lc power tápokban hogy nagyon rossz alkatrészekből van összerakva
legtöbbször az ic szokta megadni magát mert túl melegszik
ismerősnek 1 évig bírta, az lc power lc6550 táp, amikor pukkant az egész gépet vitte pedig csak egy 200wattos gép volt rá kötve
[ Szerkesztve ]
-
Asbee
veterán
Az lehet hogy elviszi, de az ingadozó ágak vihetnek hardvereket, védelmek hiánya bármilyen kisebb gondnál szintén. Hányan győzzünk meg még? Az a hkc táp egy normális 300W-os táp szintjét sem éri el.
(#20557) gainwardgs: Vannak akik szeretnek a saját hibájukból tanulni...
[ Szerkesztve ]
-
vakond5
őstag
Nekem a mostani Corsair HX520 előtt egy HKC 580 volt. Mikor láttam itt Hardveraprón, fúú mondom mi amper-értékei vannak ennek! Ezt kell venni a! Azóta persze már rájöttem hogy nem az a legfontosabb. Lényeg az, hogy tavaly nyár elején indítom Black Ops-ot, tolom 10 percig, gép leáll. Mondom dik, mi ez? Lekapom a ház oldalát, jön kifelé a kellemes bakelit szag. Utóbb kiderült hogy zárlatos a drága. Ekkor már megvolt jó fél éve a táp. Szerencsére nem vitt magával semmit. Jött is helyette a Corsair. Előtte még nem érdekelt milyen a táp. Mostmár a legfontosabbnak tartom hogy minőségi legyen. A megkövezésemet kérem mellőzni, mert még tudatlan voltam abban az időben
Rövid történetem...
[ Szerkesztve ]
"It's not about having what you want, it's wanting what you've got."
-
Alu
senior tag
Üdv srácok!
Végre visszajött várva várt alaplapom az Ipon garis részlegéről, de még mindig
szar.
A hibája az, hogy a PCIE_2 Slotban lévő EVGA GTX 480 -at nem ismeri fel. Nem engedélyezi az SLI -t és eszközkezelőben se látja.
Ha átteszem a 2. slotban lévő kártyát a 3. slotba, akkor eszközkezelőben látja a kártyákat, de nem engedi az SLI -t. Tudnátok segíteni ebben? Közel 1,5 hónapja várok erre a pillanatra, már tolnám a Crysis 2 -t Full HD -n Full graffal, de az Istennek nem akar összejönni... ..hétfőtől ráadásul suli, még ennyi időm se lesz, mint amennyi most van gamekra..Előre is köszi!
λŁƯ™
-
Alu
senior tag
válasz FatalEror #20563 üzenetére
MSI.. Pff.. Azt akarod, hogy öngyilkos legyek?
Driver szépen ment, most visszaraktam a 295.73 whql -t, nekem az vált be a legjobban. Eddig soha nem volt SLI -m, ebben a lapban se. Elképzelhető, bár kezd felb@szni a dolog...
Mindig is Asus párti voltam, de ezek után lehet, hogy elgondolkozok, hogy más gyártót keresek..
Természetesen az se kizárt, hogy az iPon le se küldte nekik a cuccot..λŁƯ™
-
FatalEror
addikt
Erről nem vagyok hajlandó vitát nyitni és kész!A Giga fantasztikus lapokat gyárt baromi megbízható oké,hogy az X79-el kicsit mellé fogott,de mindenkinek vannak félresikerült szériái.Szóval tuning ide vagy oda egy otthoni usernek csakis is gigát ajánlanák,számomra a legmegbízthatóbb lap a S478/462-esek óta megbízható kifogástalan deszkákat kínál,nem horror árazással.
HardCore is my LifeStyle
-
csoty
aktív tag
válasz FatalEror #20567 üzenetére
Nekem P55ös példát hoztak fel, ha jól emlékszem. Pedig P55ös lapom is volt, tuningoltam is benne és azzalse volt baj (i3-540 4GHz egy teszt erejéig prime95-el). Sőt, ismerősnek is ajánlottam giga lapot, neki sincs baja vele
Nekem most azért van giga lapom, mert tapasztalatok jók és feltétel volt a 2db PCI-e x16 slot és az SLi támogatás, oszt ez volt a legoccóbb (Z68X-UD3H)
#csotykocsithajt
-
FatalEror
addikt
Én már régóta szemeztem az ASUS-al,isten igazából egy a CROSHAIR V EXTREME-t terveztem,de mint kiderült utólag nem létezik,de nem is érdekelt,mivel gép vásárlás előtt voltam akkor néztem az árakat MSI 48k Giga 50k ASUS 60k fölött.Mondom jól van ASUS kuka nem fogott meg egyáltalán,illetve már tartozékok szintén sem érzem azt a prémiumut mint régen.Aztán MSI Giga néztem az MSI-nek komolyabb tűnt a hűtése,az lett,mai napig nekem nagyon jó a hangakari egy áll lesesős darab stb.Aztán amikor PH!-n szétszedték a lapokat,akkor láttam,hogy az ASUS a nagy tuning gamer lap milyen játék hűtéssel rendelkezik az MSI-hez képest,illetve az sem véletlen szerintem,hogy Toyone is ezt választotta.
HardCore is my LifeStyle
-
Lucifer6280
aktív tag
Alapvetőleg mennie kéne az SLI-nek.
Nem tudom volt-e bios fresh, de ha nem akkor egy próbát megérne.
A másik ötlet az pedig az ,hogy mind a 2 vga jó? Vagy az SLI hidat cseréld ki..MSI-be még én se csalódtam, de pl Giga lapom már feküdt ki.
Az egész élet 1 kibaszott szépségverseny, Suliba járunk aztán egyetemre, aztán meló. Kapják be! Csináld amit szeretsz! A többit meg szard le..
-
Alu
senior tag
válasz Lucifer6280 #20572 üzenetére
Bios flash volt, sli hidam meg csak ez az 1 van.
Mjad hétfőn megpróbálok szerezni mégegyet.λŁƯ™
-
Alu
senior tag
válasz FatalEror #20577 üzenetére
Százhalombatta?
Nincs az olyan messze.
A lapoddal? Beletuszkoljuk a Sandy-s 2600k -t? Akkor már hozd a procidat is..Szerk. Ha már elhoznád a fél gépedet, akkor a vga-t se hagyd ki, hátha szerencsénk lesz pár TriSLI -s teszthez..
Viccet félre téve vga-k cserélgetésével, Sli híd forgatásával, sli híd másik csatira tételével, 7 legújabb driverrel semmi előrelépés..
[ Szerkesztve ]
λŁƯ™
-
Dark KillerX
addikt
GTX470-hez és adatlapomon lévő procihoz(Q8300~3,3Ghz alapfeszen) elég lehet ez a táp [link] ,ami 12V-os osztott ágon összesen 360W-ot ad le!
[ Szerkesztve ]
-
apollo12
veterán
válasz Dark KillerX #20587 üzenetére
szerintem igen ha nem húzod agyon
-
Alu
senior tag
Az mennyire fail, hogy a felső kártya biosos ventivezérléssel netezgetés közben 72 fokos, külső szenzor szerint 60, az alsó meg 41?
λŁƯ™
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs