- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Pala
veterán
válasz moszka #20904 üzenetére
Olyan különbségről beszélünk, ami kb. 1-2fps változást hoz legfeljebb (ha hoz egyáltalán). Mivel a Sandy-széria szinte minden darabja megfordult már nálam az elmúlt 1 évben, így továbbra is fenntartom, hogy ezek a procik kb. egy szinten vannak azonos órajel esetén. Én most szigorúan játék-oldalról közelítem meg a dolgot. Ott nincs gyakorlati előnye, 1-2 igen ritka kivételtől eltekintve. Ha olyan alkalmazások ie bejátszanak, ahol a 8 szál ténylegesen kihasználható, na akkor egyértelműen a 2600 felé billen a mérleg.
-
moszka
tag
De a 2500k-val is csak akkor jár jól ha normálisan megy. Volt nálam olyan darab ami ment 5Ghz-t linx stabilan 1.4V-al, meg olyan is ami ezen a feszen 4300-ra se volt képes.
Pont ezért downrageltem sima 2600-ra. Bőven elég mindenhova. Attól mert 4Ghz helyett 5Ghz-es 2600k-m van nem lesz több fps-m. Bőven elég ez a szint már 1vga-nak.
kőbalta
-
Pala
veterán
válasz moszka #20907 üzenetére
Az mondjuk igaz, hogy alapvetően ezek a procik mind elég erősek. Már alapon is. Nem hiszem, hogy bármelyikkel rosszul lehetne járni.
Mondjuk nekem elég sok kétkártyás rendszerem volt az utóbbi időben, és lehet, ez beszél belőlem. Mert ott bizony nagyon sokat számított minden egyes MHz a procinál.
-
FaTHI
őstag
Nálam az i7 2600-as, alapon (3.4en) pl. Bf3-alatt is ha 60%-on megy sokat mondok.Milyen gaméhoz kell jelenleg 5Ghz-es Sandy?
-
LLKobe
veterán
válasz FatalEror #20917 üzenetére
Nekem teljesen hibátlanul megy a driver, win7, és a gépünk is hasonló. Sztem a driver problémát csuklóból kizárhatod, ha azzal lenne gond tele lenne a dologgal a fél internet.
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
FatalEror
addikt
válasz LLKobe #20918 üzenetére
Mondjuk arra én is gondoltam,hogy ha gond lenne a driverrel akkor biztos,hogy látnám valami nyomát a neten,de az is lehet,hogy telepítés közben valami nem stimmelt,de most a 295xx teljesen jó,szóval nem is érdekel.Illetve valszeg nem véletlen a mondás,hogy ami jó azt nem kell bántani.
HardCore is my LifeStyle
-
Pala
veterán
Ha esetleg valamelyik "elvetemült" Bp-i fórumtársat érdekelné....
[ Szerkesztve ]
-
csoty
aktív tag
Én is távozok a 480osok közül sajnos, vagy nem sajnos, nem tudom eldönteni.
Egyelőre HD3000, aztán a héten lehet lesz új kártya.#csotykocsithajt
-
félisten
Helló! Mai napon beruházok egy MSI 480-asba. A twin forze II-es kivitelbe, ilyen töltelék karinak jó lesz pár hónapig. Tisztában vagyok a baromi nagy hőtermeléssel meg a fogyival. A kérdésem az, hogy a réz kupak forrasztott a maghoz vagy simán pasztázott? Tudjátok ami a lesarkazástól véd.
Ha jó a feltételezésem és az kupak! G80-nál az kupak alatta meg a mag kis négyzet maggal.Szerk: Igen az kupak!
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
moszka
tag
Enyémet veszi, alapfesze piszok magas valami 1070mV vagy felette. 975-n haszáltam itt 70c fölé nem ment. Furmark 75.
kőbalta
-
FatalEror
addikt
Nálam alapon kocc terhelésnél 40% fan speed mellett 70 fok alatt.
[ Szerkesztve ]
HardCore is my LifeStyle
-
apollo12
veterán
nekem a másik kari ref 80c fokon megy 80% venti mellet 1038mvolton (gyári fesz 1088mvolt)
[ Szerkesztve ]
-
Dojcs
tag
Az enyém (TFII) alapon 1.088-at kap. Kb. 76 fokon áll meg, de 100%-os ventivel. Levettem a fesz 1mV-ra akkor sem változott semmit, szóval kifogtam egy rosszabbul sikerült példányt
De ma elszállt az agyam. Gondoltam rá, hogy összerakok egy új gépet. (FX-8120,8 GB RAM, 7850 1GB CF). Persze első körben csak 1db 7850 lenne benne, és karácsony körül kapna egy testvért. Szerintetek megérné erre lecserélni a jelenlegi konfigom? (P5Q Pro, Q6600, 3GB RAM, TFII GTX480)
És, ha már ennyire alkalmatlankodok akkor kérhetnék egy beárazást a gépemre?
Egyébként a kártyáért köszönet Helkis kollégának, jól szuperál csak fűt, mint egy kazán!
[ Szerkesztve ]
-
Dojcs
tag
válasz odorgg #20942 üzenetére
Azért néztem az 1GB-ost, mert abból tudnék is venni kettőt. Egyébként 1440*900-as felbontáson játszom. Néha kiviszem a nappaliba a TV-re, az tud full HD-t. Igazából tudom, hogy épeszű ember nem épít 2 kártyás rendszert full HD alá, de legalább 3-4 évig nem szeretnék módosítani rajta. Ráadásul valamikor lecserélem majd a monitorom nagyobbra.
-
félisten
Nekem 1.1V a VID és 76-75fokon (ebben a sorrendben) állapodik meg, hogy nincs ház oldala meg venti. De 1V-on sem dől be.
-
félisten
válasz Kolondrum #20949 üzenetére
A 0.975 a valóságban kevesebb ám, főleg load. Az egy dolog, hogy kiírja de lépcsők vannak és ez a valóságban nem annyi. A lényeg, hogy jó és 0.988-al megy, nem melegszik. Olyan nagyon durva fogyikat tudok kicsalni belőle, hogy csak lesek. Szórakoztató kártya.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ford topik
- Asszociációs játék. :)
- Hogwarts Legacy teszt
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- alza vélemények - tapasztalatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...