- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
apollo12
veterán
egy kis kereséssel találtam tesztet [link] és gondolkozok veszek egy ilyet, nem drága gtx 460 ra csak fel lehet valahogy szerelni
-
Zsolti24e
csendes tag
Sziasztok gtx 480 ref hütésnél menyi a hőfoka a kártyának átlagosan?
Tervbe van véve egy ilyen kari vásárlása de félek a hőfokától és már gari sincs rá
Nem tudom bele merjek-e ugrani egy ilyenbe.
A ház közepesen szellőzik. -
Laraxior
titán
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz apollo12 #21574 üzenetére
Durva, hogy konkrétan rádupláz a 7870es eredményemre..ezek szerint magában hozza a 7870et ebben a 480..nesze neked generációk..
Hosszú idő után 7végével visszatérek a topikba, TFII érkezik holnap, várja egy Peter a polcon..amíg össze nem jön a lé 670re, elleszek vele..fentebbi eredmény fényében biztos, hogy nem fogom "bánni" a 40kt, amit visszanyertem
[ Szerkesztve ]
-
Alu
senior tag
3 moncsis rendszert hogy lehet beállítani az Nvidia driverben?
Mert vagy úgy engedi, hogy Minden megjelenítő aktiválása és akkor le van tiltva az SLI vagy 3D teljesítmény maximalizálása és akkor csak két monitor megy viszont megy az sli. Ha Surround megjelenítők átnyújására teszem ne engedélyezi, mert nem surround monitorok... Meg lehet ezt oldani valahogy? Vagy 3 különböző monitorral nem is lehet megvalósítani?λŁƯ™
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz FatalEror #21586 üzenetére
Gyááá..nem tudom, a driver ökörsége-e, de a képméretezés katasztrófa..
Ha beállítom, hogy az asztalt méretezze, le is tudom húzni csúszkákkal a megfelelő méretre, így frankók a betűk, meg minden, ugyanakkor 3Dben összeugrik a kép a TV közepére..bármit csinálok, csak kikapcsolt méretezéssel normális, de akkor meg a TVn kell korrigáljak, aminek tré szöveg lesz az eredménye..
Nem emlékszem ilyen szívásra a régi 480as korszakból, mondjuk akkor még U2311H Dellem volt, amióta ez a Samu UE32D5K van, azóta szívok (ill. nem volt szívás eddig, AMDkkel simán be tudtam lőni Catalystban és jó volt)..megoldhatja a régi driver?
Tolok pár tesztet, hogy visszajelezhessek az eladónak, aztán ránézekAz mindenesetre biztos, hogy rég láttam ilyen Watt értékeket az MFC3mon :S
Üvegre húzott 7950el sem, pedig az tudott kajálni 50% OCval 1.2Val etetve -
Alu
senior tag
válasz FatalEror #21581 üzenetére
3 különböző Samsung. Ugye elvileg a Surround rendszert kéne engedélyezni, hogy menjen a 3moncsis rendszer de azt nem engedi, mert hogy nem surround monitorok...
néztem pár játékot,
Far Cry 3 FullHD Full grafikával v-sync off ~47-50Fps (sli)Metro 2033 FullHD Full grafika v-sync off ~55-58 Fps. (sli)
λŁƯ™
-
Alu
senior tag
válasz FatalEror #21599 üzenetére
Nemtudom.
Az a gond, hogy csak 1 D-Sub -> HDMI átalakítóm van és csak 1 db HDMI kábel....nakos videóit néztem, még az 590 Quad sli -nél neki is 3 DVI kábellel van bekötve a 3 monitor. Megpróbálok szerezni még két HDMI kábelt és az egyik monitort rákötöm DVI -> HDMI átalakítóval, a másik kettőt meg miniHDMI -> HDMI -val.
[ Szerkesztve ]
λŁƯ™
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nyomtató topik
- DIGI internet
- Interactive Brokers társalgó
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Assetto Corsa Competizione
- alza vélemények - tapasztalatok
- Windows Insider Program
- További aktív témák...
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest