Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dugesz77

    őstag

    válasz csuzda #17917 üzenetére

    Üdv. Szerintem jó lehet a porallergiára, mert van benne HEPA szűrő , mindenhol azt írják,hogy a 99,99%-át kiszűri a PM2,5 részecskének is az meg úgy tudom,hogy már a olajfüst kategóriája (2,5 μm). Nincs allergiám, ebben azért nem tudok biztosan segíteni.
    Könnyen kezelhető a saját alkalmazásából, folyamatosan mutatja a levegő szennyezettségét. Nálam eddig 90-es volt a maximum jelzés(portörlő rongyot megráztam előtte) 600 a felső határ amit kijelez. Porszívózás után felmegy 50-es szintig majd onnan egy fél óra alatt 10-ig levitte egy 47 köbméteres szobába a levegő minőségét. Van egyébként hozzá még zöld színű filter is az kiszedi a formaldehid maradványokat illetve lila az bakteriális szűrést is végez.
    A csere filter árával érdemes még előre kalkulálni az nagyjából fél évig használható és 10000 forint felett van az ára.
    Automata módban de főleg esti módban nagyon halk, lehet egy saját beállítást is megadni,ezt szoba lég-köbméterhez lehet hangolni itt már lehet hallani a hangját főleg turbo fokozaton,igaz akkor sokkal nagyobb légtömeget mozgat. App-ban van egy öntanuló funkció figyeli mikor ,hogy kapcsolgatod és azt próbálja eltanulni.
    Így párhét használat után azt mondom megéri érezhetően/láthatóan tisztább a szoba levegője. A szűrőn egybefüggő "szöszréteg" alakult ki tehát ellátja feladatát. Árértéke jó, itthon néztem hasomlót azok dupla de inkább háromszoros árban voltak
    .

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák