Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A Z70 Ultra a mobilos Elite új tagja
- iPhone SE 4 Plus méretben is?
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goblin12
őstag
Asus G751 LinusTechTips Ez a video semmire se jó. Visszont ha ott tényleg Crysis 1 futott és csak 30 fokot mutatott az a mérő cucc az tényleg jó eredmény, különben semmire nem jó ez a videó.
[ Szerkesztve ]
-
kreten67
senior tag
válasz Goblin12 #2951 üzenetére
Szerintem az hogy a billentyűzet lapkáinak a felületén egy olyan semmire se jó pontatlan thermométerrel 30 fokot mérnek ,még nem ad okot következtetni ,mert a vga és a proci maghőmérséklete attól még lehet 80 fokos.
Pontosan ilyen thermométerem van és egy rakás szar,még az se mindegy neki mire irányítom,a bőrömön még majdnem ,de a fémfelületen a fekete és króm felület között azonos hőmérséklet mellett jelentős eltérést mutat. -
nagyúr
válasz kreten67 #2952 üzenetére
Ott a pont. Különben is a proci meg a GPU pont a PCB másik felén lakik. A nyák meg tudvalevőleg elég jó hőszigetelő... Úgyhogy szerintem sem igazán releváns egy ilyen értéket monitorozni. Inkább a jó komfort érzetet tükrözi, ha nem meleg a billentyűzete a vasnak.
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
kalmarzoli
csendes tag
Na kipróbáltam ezt a turbo off és overklock off ot hát mit is mondjak kaptam 7424 pontot 3DMark11 be 43-as proci és 62-es vga hófokkal 1000es venti fordulattal (semmi hangja nem volt) .
Szerintem ez jó, nem, de, naügye .
Muerte75 a pasztáról tudsz dobni 1 linket kipróbálom az asztali gépen is ameddig el nem viszik. KÖSZI
A vga-t te pasztáztad ? azon lehet javítani vagy jó így ahogy van ? -
Muerte
Topikgazda
válasz kalmarzoli #2958 üzenetére
ICD A vga is azzal van pasztázva természetesen,mit akarnál még 62°C-tól jobbat? Egy MSI vagy Clevo tulajt kérdezz meg nekik megfelene-e esetleg egy 780M load ~60°C
-
Goblin12
őstag
Liquid Copper hűtőpaszta, na erre kíváncsi leszek, elméletileg 99,9% Rézből készül.
-
baro32
aktív tag
GeForce Game Ready Driver
Version 344.48 - WHQL
Release Date Wed Oct 22, 2014
Operating System Windows 7 64-bit
Windows 8.1 64-bit
Windows 8 64-bit
Language English (US)
File Size 292.08 MBSrácok kinn az új Geforce driver!!! nekem az experience töltötte le.
[ Szerkesztve ]
HP OMEN 17" i9-13900HX 64GB (DDR5-5600MHz) RTX4080 (12GB -175w) SK Hynix PC801 1TB +Toshiba xg7 4TB SSD
-
baro32
aktív tag
Az intel is frissített: 10.18.10.3977
Download 64bit from WU-ezt kell
Letöltik ezt kicsomagoljátok egy külön mappába és a vezérlőpult-eszközkezelő-intel grapcics tulajdonságoknál a driver frissítésre mentek úgy hogy megadod az elérési utat azt a mappát amibe kitömörítetted a drivert és már kész is még ujra sem kell indítani a gépet legalábbis nekem nem kérte
[ Szerkesztve ]
HP OMEN 17" i9-13900HX 64GB (DDR5-5600MHz) RTX4080 (12GB -175w) SK Hynix PC801 1TB +Toshiba xg7 4TB SSD
-
baro32
aktív tag
válasz Ursache #2966 üzenetére
De felhívom figyelmed hogy én ehhez nem értek csak kerestem neked 1-et
Re: Nvidia 344,48 WHQL
Yippee ki yay - néhány régóta esedékes SLI profilok itt. Cheers littleone!
UPDATE: modded Inf + SLI a Fly R2 felhasználóknak
Hozzáadni vagy frissíteni az alábbi profilokat támogatja:
• Assassin 's Creed Unity - control panel FXAA tiltva
• Dead Rising 3 - SLI-Single profil hozzáadott
• Elite Dangerous - SLI profil hozzá, kezelőpanel FXAA tiltva
• Escape Dead Island - SLI profil hozzá
• FIFA 15 - SLI-Single profil hozzáadott
• Lichdom: Battlemage - SLI profil hozzá
• Lords of the Fallen - SLI profil addedRelease 343 grafikus meghajtók Windows - verzió 344,48 RN-W34448-01v01 | 4
Fejezet 02: Oldja 343 DRIVER VÁLTOZÁSOK
• MechWarrior Onlin - DX11 SLI profil hozzá
• Monster Hunter Online Benchmark - SLI profil hozzá
• Ryse: Son of Rome - SLI profil hozzá, sztereó blokkolt
• Sid Meier Civilization: Beyond Earth - környezeti elzáródás (AO) profilt hozzá
• Sleeping Dogs Végleges kiadás - SLI profil hozzá
• A Crew - központ FXAA tiltva
• A Vanishing of Ethan Carter - SLI profil hozzá[ Szerkesztve ]
-
parkasz
senior tag
Az IC Diamond-nál mire kell figyelni? Kipróbálom az ati 5850-en. Azért nem kár
-
Muerte
Topikgazda
válasz Goblin12 #2974 üzenetére
Nekem a Gelid nem vált be sajnos lehet rosszul csináltam valamit,de nálam a fényes felületű gpu,cpu lapkán nem terjedt normálisan csak csúszkált rajta ide-oda és nem tapadt rendesen.Gondolom azzal a kis kanállal amit adtak hozzá,azzal kellett volna erőltetni szétkenni,de nem nagyon sikerült normálisan.Egy matt felületű magon biztos másképp viselkedne
...A 980M chipméret azért odab.sz Sokkal nagyobb mint az eddigi Kepler chipek.
-
Angel2014
addikt
Épp ezért próbálom ajánlani az mx4 et...nem vezeti az áramot szóval túlfolyhat egy picit.
Szerintem a leg ideálisabb a gamer kártyákhoz és 8 evet ajánlanak a kiszáradáshoz.Lehet úgy is pasztázni vele ha szétteríted 1-2 mm vastagon , de a legcélszerűbb ha középre nyomsz egy diónyit és amikor ráteszed a hűtőlapot az szétteríti magától, ami túl folyhat egy picit mert nem vezeti az áramot. De ez csak az mx4 esetén van így mert léteznek olyan paszták amik vezetik az áramot és zárlatot okozhatnak aminek nem igen tesz jót ha túlfolyik ,mert zárlatot okozhatnak.
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Angel2014
addikt
válasz parkasz #2977 üzenetére
Inkább egy picivel több mehet alá mint egy borsó az meg már akkora mint egy kisebb dió
Lenovom-ban cseréltem egy B960 procit egy I5 3360m-re e leggyengébb hűtés van benne ami csak létezik. ezzel a pasztával csináltam, 34 fok alap. 76 fok terhelve.
A gyári I5 ős lenovok ami dupla csöves hűtéssel vannak ellátva 80 -86 fok köröl mozognak terhelve. akkor csak jó lehet ez a paszta.[ Szerkesztve ]
-
Muerte
Topikgazda
válasz Angel2014 #2976 üzenetére
Az MX4 száradási ideje ha intenzív használatban van a gép és kapja a 70-80°C-t akkor 1 év.A diónyi meg 1-2mm vastagon terítés meg butaság... Az lenne az ideális proci/vga és hűtés közötti kapcsolat ha egyáltalán nem kellene pasztát használni,mert a paszta csak a néhány század/tized mm-es légrések,felületi egyenletlenségek közötti hézagot fedi át,ezért csinálnak pl.olyanokat hogy napokig üveggel polirozzák a magot és hűtő felületét hogy minél kevesebb paszta kelljen,mert minél kevesebb kell annál jobb.
-
Angel2014
addikt
50-72 órát ír a teljes beépülésbe...ahol nálam utána tovább hűlt a gépem.
A terítés meg attól függ mennyire egyenletlen hűtő lapka van hol kevesebb mint 1 mm van bizony, hogy több is kell mint 2 és tartom jónak az mx 4 et mert zárlatot nem tud csinálni viszont ha több kerül alá akkor sem történik semmi.
[ Szerkesztve ]
-
Muerte
Topikgazda
-
kreten67
senior tag
1-2mm hézag kitöltésére inkább a szilvalekvárt vagy a maltert ajánlanám,de a hővezető pasztát biztos nem,mert nem arra van kitalálva!
-
Angel2014
addikt
válasz kreten67 #2982 üzenetére
Tisztában vagyok ha túl sok az nem fog hűteni hanem szigetelni fog!
Ez a lehetőség inkább asztali gépekre vonatkozik hiszen ott nincs akkora leszorítás.
Laptopokon azért 4 db csavarral fogatod le ,és ha túl sok azt szétteríti vagy kinyomja mellé.
Inkább én nem kockáztatom meg a gép ismételt szétszedését ha nem jó vagy kevés, vagy egyenletlen a a hűtőpad,inkább egy picivel többet teszek rá az mx4-ből és amikor ráhúzom úgy is kinyomja és szétteríti,és az sem baj mert az mx4 nem csinál zárlatot.[ Szerkesztve ]
-
Muerte
Topikgazda
nvdmi.inf_v344.48_AW_M17xR2_R3_R4_M18xR1_R2_GTX_680M_780M_880M
Ami újdonság a driverben hogy megkapta a DSR skálázási funkciót Control Panel-ből,viszont egyelőre a notebook driverekben nem elérhető a qrva optimus miatt pedig de szivesen kipróbáltam volna pár játékot 4K-ra felskálázva
[ Szerkesztve ]
-
kreten67
senior tag
válasz Angel2014 #2991 üzenetére
Én nem tudom hogy mi az amit az nvidia vezérlőpultján lehetne kapcsolni ,ami ezt eredményezné?
Egy újratelepítésnél az nvidia beállítások ismét alapról indulnak,én azt gondolom hogy korai az öröm és a gép valójában instabil(most épp pont jó) de ne legyen igazam. Kívánom hogy maradjon ez a működő állapot! -
wanted5
őstag
válasz Angel2014 #2996 üzenetére
nem kötekedni szeretnék, tényleg
de 1 hét eltelt ugye? elvitted azóta szervízbe vagy KillHates-hez, vagy esetleg garanciálisan megpróbáltad intézni az ügyet a Dell-el?
de még ha szervízbe viszed az se több pár ezresnél.... (gondolom a válaszod nem lesz, bezzeg azért egy 460m-et megvettél )ne haragudj de már muszáj volt
Ford Focus MK2,5 - 1.6 101hp
-
Muerte
Topikgazda
Úgy látom kis gondokkal küszköd a 980M A videó elején semmi gond,jól látható a +30-40%-kos erőtöbblet a 880M-hez képest,de 2.08-tól változik a helyzet...lehet addigra melegedett be a cucc
880M vs 980M: Crysis 3 1080p, Maxed out,SMAA T2x [link] MSI GT72 volt az alany.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Kupon kunyeráló
- Ingyen kellene, de tegnapra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Óra topik
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- 10. gen ultrabook szép állapotban 80k-ér eladó!
- Asus ROG Strix G713 /Ryzen 7 4800H/16GB DDR4/512GB SSD/RTX 3050/Beszámítás.
- HP Zbook 17 G4,4K UHD,i7-7820HQ,32GB,256GB SSD+1TB HDD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Macbook Pro 13" Retina 2015 i7-3.1Ghz 8GB 256B SSD, Új akku, Üzletből
- Macbook Pro 2020 13" megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest